| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Czy chłopak chce dziewczynę z anoreksją??
Autor Wiadomość
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Lis, 2007 23:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Daj fotkę Twisted Evil
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4419134
Holly Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pon 19 Lis, 2007 22:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kasiu nie odpowiedziałaś na pytanie, czy jesteś chora, czy tylko tak wyglądasz. Czy Ty mimo, że jesz nie tyjesz? Jeśli tak to poprostu masz szybki metabolizm.( choć Twoja waga naprawde jest niepokojąca, może powinnaś skonsultować się z lekarzem) Anoreksja to jadłowstręt psychiczny. Wtedy nic byś nie jadła, bo bałabyś się, że przytyjesz, a patrząc w lustro wydawałoby Ci się, że jesteś gruba.

Co do Twojego pytania, to myślę, że chłopcy, którzy skreślają dziewczynę z tego powodu są płytcy. Kiedy na biologi oglądaliśmy zdjęcia anorektyczek, jeden mój kolega powiedział, że nie mógłby być z anorektyczką, a inni mu przytakneli. Myślę, jednak, że jeśli kogoś naprawde się kocha, to to nie ma znaczenia. Gdyby poznali chudą dziewczynę i naprawdę zakochali się w niej, a potem okazałoby się, że jest chora, to by jej nie zostawili. Tak przynajmiej myślę. Tak jak ktoś napisał, chłopak może być podporą i starać się pomóc dziewczynie.

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 20 Lis, 2007 15:16   

Anoreksja to choroba psychiczna, a w minimalnym stopniu fizyczna...

Laki napisał/a:
Daj fotkę

Do kogo to było? xd
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Wto 20 Lis, 2007 16:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale Holly, założę się że wam pokazywali skrajnie chude dziewczyny, więc nic dziwnego że chłopaki mówili że nie mogliby z taką być - dziewczyny takie są po prostu brzydkie, a poza tym są chore, a my już tak jesteśmy wymyśleni, że podobają nam się raczej zdrowi ludzie Smile jeżeli w takiej dziewczynce by się wcześniej zakochał, to co innego, wtedy mógłby ją wspierać i te sprawy - ale jeżeli widzi taką chudzinę, to z biologicznego puntu widzenia nie ma powodu żeby się zakochać.

Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Wto 20 Lis, 2007 17:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacja12 napisał/a:
z biologicznego puntu widzenia nie ma powodu żeby się zakochać.

A co ma biologia do zakochania?

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 20 Lis, 2007 17:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wszystko, pytanie raczej brzmi "Czego biologia do zakochania nie ma?"...
Powrót do góry
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Wto 20 Lis, 2007 18:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Natalie Hetfield napisał/a:
Do kogo to było? xd

Do Ciebie Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Holly Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Wto 20 Lis, 2007 20:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak masz rację. Na biologii pokazywali nam zkrajnie chude, ale Kasia chyba aż tak nie wygląda... Wię mówię tylko, że to, że ktoś jest chudy, to chyba nie znaczy, że nie może się nikomu spodobać. Zresztą chłopakowi może spodobać się jej wnętrze Very Happy

smoczek250 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 21 Lis, 2007 17:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mnie interesuje tylko wnętrze...
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 21 Lis, 2007 20:45   

Cytat:
Do Ciebie

Niestety nie mam fotki jak stoję bokiem Wink

Cytat:

Ta, jasne. Zawsze się tak gada, dużo osób tak mówi, a wcale tak nie myślą, liczy się dla nich wygląd w większym stopniu niż charakter, wnętrze.
Powrót do góry
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Sro 21 Lis, 2007 23:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O tyłu też może byc x)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 22 Lis, 2007 06:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ta, jasne. Zawsze się tak gada, dużo osób tak mówi, a wcale tak nie myślą, liczy się dla nich wygląd w większym stopniu niż charakter, wnętrze.

Oba zdania to straszna bujda, argumenty powtarzane milion razy, jedne przez tych trochę mniej ładnych, drugi przez tych którzy ze swoją urodą problemów nie mają - Oba są równie głupie, równie uogólniające i równie bezsensowne.

Z biologicznego punktu widzenia liczy się
a) Wygląd, siła fizyczna - Dobre DNA.
b) Zaradność w życiu, możliwość utrzymania rodziny - Zapewnione bezpieczeństwo na długie lata.
c) Charakter - Czyli "Czy mi z nim będzie dobrze?"

Z czego z biologicznego punktu widzenia punt "c" jest najmniej ważny, zaś najważniejszy jest punkt "a", jednak w naszym społeczeństwie nieco się to zaciera, ludzie zmuszają się do wielu rzeczy, łatwiej jest poznać ludzi których poznać by się nie chciało, i często-gęsto okazuje się że to punkt "c" staje się tym ważniejszym od poprzednich - Jednak reguły nie ma.

Mam nadzieję że nareszcie rozwiałem wątpliwości odnośnie tego głupiego tematu.
Powrót do góry
smoczek250 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 22 Lis, 2007 14:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Owszem przyznaje się kiedyś tak było... Ale teraz tylko wnętrze. Wygląd mnie średnio obchodzi. Chodziłem z najbrzydszą dziewczyną w szkole, wszyscy się wyśmiewali a mnie po prostu to nie obchodziło....
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pią 23 Lis, 2007 21:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Uważałeś że jest brzydka, a mimo to z nią byłeś ?

Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Nie 25 Lis, 2007 17:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi sie ze on mial na mysli ze inni uwazali ja za najbrzydsza w szkole, a jego to nie obchodzilo bo dla niego byla ladna.

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
Strona 2 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi