| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Były chłopak
Autor Wiadomość
Kasia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 14 Paź, 2007 21:49   Były chłopak Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hejka
Jest problem z moim byłym chłopakiem. Zerwał ze mną któregoś tam maja. A teraz ma brzydko dziewczynę. I gdy pewnego razu spotkałam się z nim coś do niego poczułam a tak naprawdę to kocham się w jego bracie (nie rodzonym)(jakas tam rodzina) no i nie wiem co mam zrobić bo nie wiem czy mam walczyć o kamila czy mam czekać na damiana??? POMÓŻCIE
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Nie 14 Paź, 2007 22:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kochac - Czuc cos
Chyba wiadomo ktore wazniejsze ;|
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Holly Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pon 15 Paź, 2007 14:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wchodź dwa razy do tej samej rzeki... Ten chłopak z Tobą zerwał tak? Czyli nie było mu z Tobą najlepiej, no i skąd pewność, że chciałby to powtórzyć? Możesz stracić szanse na miłość, jeśli wciąż będziesz żyła wspomieniami i myślała wciąż o byłym. Myślę, że to normalne, że coś do niego poczułaś, bo w końcu byliście parą, a to oznacza, że był w Twoim życiu kimś ważnym. Czas leci, ludzie się zmieniają i trzeba iść do przodu. Skoro mówisz, że kochasz jego brata to po co chcesz wracać do tamtego???

Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 15 Paź, 2007 16:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wchodź dwa razy do tej samej rzeki...

No i cóż tu można jeszcze dodać - Myślę że to wystarczy, żebyś wiedziała co masz (lub raczej czego nie masz) robić : )
Powrót do góry
Kasia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 03 Lis, 2007 19:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dzięki wszystkim za rady już zdecydowałam i wiem co jest lepsze. THS wszystkim jeszcze raz za poświęcony czas.Smile
Powrót do góry
mała 13 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 05 Lis, 2007 14:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kobieto, czy ty tych wszystkich swoich rozterek miłosnych nie możesz ująć w jednym temacie, a nie walisz 3, w kazdym niby co innego, ale to samo. I pisz bardziej zrozumiale bo cie zrozumieć nie można.

a co do tej miłości, niby, to bierz sobie tego którego chcesz, który ci sie podoba. Nie mysl, że jak ktoś jest kims tam dla kogoś to nie możesz go mieć. Nieprawda. A jak myslisz, że on o tobie mysli Bóg wie co, to jak mu powiesz że go kochasz, to sie dowiesz czy on chce być z tobą czy nie. A myslę że sie nie wstydzisz, po tym co przeczytałam to jesteś nieźle nakręcona.

Buziaki dla nieszczęśliwych... :* :*
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4265272
Voltres Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pon 05 Lis, 2007 16:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ludzie ona ma 12 lat!
btw. wypowiedziałem się na ten temat w innym temacie

Odpowiedz do tematu