| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
O czym rozmawiać z dziewczyną?
Autor Wiadomość
Lolek1234 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pon 20 Sie, 2007 11:21   O czym rozmawiać z dziewczyną? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem o czym rozmawiać z dziewczynami... Pomóżcie Smile
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 20 Sie, 2007 11:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sztuka rozmawiania z kobietami to trudna sztuka, nie do nauczenia dla zwykłego śmiertelnika. Rozmowa z kobietą to jak próba przekonania wiewiórki do skoku ze spadochronem.

: )
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Pon 20 Sie, 2007 11:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z kolegami w moim wieku nie potrafię rozmawiać. Nigdy nie wiem o czym, więc najczęściej takie rozmowy "się nie kleją". Natomiast z chłopakami trochę straszymi - o 3, 4 lata rozmawia mi się wyśmiecicie. Zawsze znajdzie się ciekawy temat do dyskusji : ) A, i najlepiej rozmawia się nocą. : )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
AŚKA Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 20 Sie, 2007 14:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

może na początku zapytaj ją po prostu co słychać biggrinbiggrinbiggrin jeśli jest gadułą, co u kobiet się często zdarza, zacznie Ci nawijać biggrinbiggrinbiggrin ale możesz się czasami troszkę zanudzić... więc zapytaj jakiej muzyki słucha... może w końcu znajdziecie jakieś wspólne zainteresowania... może Ty czymś się interesujesz i jej o tym opowiesz??

nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 20 Sie, 2007 15:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O wszystkim.
Powrót do góry
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Pon 20 Sie, 2007 22:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
może na początku zapytaj ją po prostu co słychać biggrinbiggrinbiggrin jeśli jest gadułą, co u kobiet się często zdarza, zacznie Ci nawijać biggrinbiggrinbiggrin ale możesz się czasami troszkę zanudzić... więc zapytaj jakiej muzyki słucha... może w końcu znajdziecie jakieś wspólne zainteresowania... może Ty czymś się interesujesz i jej o tym opowiesz??

Na pewno na siłę mu się uda pogadac. Lolek1234, Odpuśc sobie dziewczyny, sama znajdzie się taka z którą będzie Ci się fajnie gadało, a dyskusje ze swą płcią są ciekawsze- kobiety nas po prostu czasem nie rozumieją, a tym bardziej my je. No..co innego w nocy.

Nikita napisał/a:
Z kolegami w moim wieku nie potrafię rozmawiać. Nigdy nie wiem o czym, więc najczęściej takie rozmowy "się nie kleją". Natomiast z chłopakami trochę straszymi - o 3, 4 lata rozmawia mi się wyśmiecicie

Bo zależy Ci na rozmowie z nimi? Są dla Ciebie cool? Nie no są ciężki przypadki- ja zwykle natrafiam na ok ludzi w moim wieku.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Wto 21 Sie, 2007 10:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dobra Nikita, offtopujesz. Jakie to ma znaczenie z kim Ty lubisz rozmawiać ? Chcesz podkreślić swoją kobiecą dojrzałość "ohh, chłopcy są tacy niedojrzali..." ?

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 21 Sie, 2007 23:36   

Nikita napisał/a:
i najlepiej rozmawia się nocą.

O tak, nocą, w sumie tak...
Powrót do góry
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 22 Sie, 2007 14:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikita napisał/a:
Z kolegami w moim wieku nie potrafię rozmawiać. Nigdy nie wiem o czym, więc najczęściej takie rozmowy "się nie kleją". Natomiast z chłopakami trochę straszymi - o 3, 4 lata rozmawia mi się wyśmiecicie. Zawsze znajdzie się ciekawy temat do dyskusji : )

ile masz lat?

najlepiej nie myslec 'o czym by tu powiedziec', tylko mowic. To wymaga jakiejstam odwagi i pewnosci, ale przy odpowiednim dystansie mozna rozmawiac o wszystkim bez krepacji, najlepiej na jakies abstrakcyjne temay ;)
Powrót do góry
tutti frutti? Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 13 Gru, 2007 14:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O wszystkim się gada. Tylko jak ledwo poznałeś dziewczynę, podoba Ci się, to nie o seksie.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi