Wysłany: Pon 20 Sie, 2007 11:38
Sztuka rozmawiania z kobietami to trudna sztuka, nie do nauczenia dla zwykłego śmiertelnika. Rozmowa z kobietą to jak próba przekonania wiewiórki do skoku ze spadochronem.
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Pon 20 Sie, 2007 11:45
Z kolegami w moim wieku nie potrafię rozmawiać. Nigdy nie wiem o czym, więc najczęściej takie rozmowy "się nie kleją". Natomiast z chłopakami trochę straszymi - o 3, 4 lata rozmawia mi się wyśmiecicie. Zawsze znajdzie się ciekawy temat do dyskusji : ) A, i najlepiej rozmawia się nocą. : )
może na początku zapytaj ją po prostu co słychać jeśli jest gadułą, co u kobiet się często zdarza, zacznie Ci nawijać ale możesz się czasami troszkę zanudzić... więc zapytaj jakiej muzyki słucha... może w końcu znajdziecie jakieś wspólne zainteresowania... może Ty czymś się interesujesz i jej o tym opowiesz??
_________________ O! Cały TY... Na Twój widok totalnie mnie mdli... To właśnie Ty... Malutki iloraz... No ale masz spryt...
może na początku zapytaj ją po prostu co słychać biggrinbiggrinbiggrin jeśli jest gadułą, co u kobiet się często zdarza, zacznie Ci nawijać biggrinbiggrinbiggrin ale możesz się czasami troszkę zanudzić... więc zapytaj jakiej muzyki słucha... może w końcu znajdziecie jakieś wspólne zainteresowania... może Ty czymś się interesujesz i jej o tym opowiesz??
Na pewno na siłę mu się uda pogadac. Lolek1234, Odpuśc sobie dziewczyny, sama znajdzie się taka z którą będzie Ci się fajnie gadało, a dyskusje ze swą płcią są ciekawsze- kobiety nas po prostu czasem nie rozumieją, a tym bardziej my je. No..co innego w nocy.
Nikita napisał/a:
Z kolegami w moim wieku nie potrafię rozmawiać. Nigdy nie wiem o czym, więc najczęściej takie rozmowy "się nie kleją". Natomiast z chłopakami trochę straszymi - o 3, 4 lata rozmawia mi się wyśmiecicie
Bo zależy Ci na rozmowie z nimi? Są dla Ciebie cool? Nie no są ciężki przypadki- ja zwykle natrafiam na ok ludzi w moim wieku.
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Wto 21 Sie, 2007 10:05
Dobra Nikita, offtopujesz. Jakie to ma znaczenie z kim Ty lubisz rozmawiać ? Chcesz podkreślić swoją kobiecą dojrzałość "ohh, chłopcy są tacy niedojrzali..." ?
Z kolegami w moim wieku nie potrafię rozmawiać. Nigdy nie wiem o czym, więc najczęściej takie rozmowy "się nie kleją". Natomiast z chłopakami trochę straszymi - o 3, 4 lata rozmawia mi się wyśmiecicie. Zawsze znajdzie się ciekawy temat do dyskusji : )
ile masz lat?
najlepiej nie myslec 'o czym by tu powiedziec', tylko mowic. To wymaga jakiejstam odwagi i pewnosci, ale przy odpowiednim dystansie mozna rozmawiac o wszystkim bez krepacji, najlepiej na jakies abstrakcyjne temay ;)