| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Do tańczenia...
Autor Wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 21 Sie, 2007 11:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek - może i by polubili - Bo to nie kwestia "nie lubimy tego", tylko "nie znamy tego" - A poznać ciężko, bo gdzie się nie obejrzysz promuje się nowe - kaszaniaste disco, ew. techno : )
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 21 Sie, 2007 13:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eeee no, to nie jest wcale takie rzadkie zjawisko - muzyka lat 70' 80' (kijowa nazwa, ale tak to sie oficjalnie zwie) na imprezach. Wlasnie Boney M, Bee Gees i inne tego typu taneczne hity coraz czesciej sa w repertuarze klubowych imprez, zwlaszcza tam, gdzie sa 2 parkiety, jeden z techno i pochodnymi, a drugi z taka wlasnie muzyka.
Powrót do góry
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Wto 21 Sie, 2007 14:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl, Sunrise?

kicp napisał/a:
eeee no, to nie jest wcale takie rzadkie zjawisko - muzyka lat 70' 80' (kijowa nazwa, ale tak to sie oficjalnie zwie) na imprezach. Wlasnie Boney M, Bee Gees i inne tego typu taneczne hity coraz czesciej sa w repertuarze klubowych imprez

Ale są to czasem wmieszane utwory "dla śmiechu", a nie dla dobrej zabawy, bądź jakiś remix..
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 21 Sie, 2007 14:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kicp - Nie zetknąłem się - Głównie na klubowych imprezach słyszę przeróbki starych utworów disco, ewentualnie dawngo pop'u, ale starego, dobrego elektronika, czy disco rodem z lat 70-ych? No nie wiem, może obracam się tylko na takich imprezach, ale nie spotkałem. : )
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 21 Sie, 2007 16:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Laki, Green Point, ot dyskoteka na powietrzu, w wiosce turystycznej, jedyna atrakcja.

Kicp, spokojnie, nie bulwersuj się, sama słucham techno. Ale ludzie z gwizdkami, w białych rękawiczkach i po paru tabletach.. to nie jest fajne. Dobrze, że ludzie z wiekiem mądrzeją. I żeby nie było, że tylko krytykuję, podobało mi się tam, dopóki nie zeszły się tłumy ludzi, a dj zaczął puszczać pod publikę.

To ja zaproponuję: Armin van Buuren, Tiesto, Marco V, Marcel Woods, dave202. John Marks,
sety A state of trance.

Laki, nie dla śmiechu. Dobre kawałki, w unowocześnionej wersji. Naprawdę dobre do zabawy.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 21 Sie, 2007 18:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W unowocześnionej wersji? : )

To co Ja słyszę, a co Ty nazywasz "unowocześnioną" wersją, to nieumiejętny mix, bardzo nieumiejętny i na siłę promowany : )
Powrót do góry
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Wto 21 Sie, 2007 20:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
sety A state of trance.

Pani też tego słucha Smile Jesteś na Asot.pl ? Tylko nie mów proszę Cię, że to techno. A ASOT do dobrego tańczenia trochę mi się wydaje nie nadają, kawałki są często zbyt lajtowe.

Co do Marcela, wątpię by ludzie wiedzieli jak do jego muzyki tańczyc...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Wto 21 Sie, 2007 21:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacja12 napisał/a:
Podajcie mi fajne utwory do tańczenia

Hm, wiesz, zależy od tego, jaki rodzaj muzyki do tańca preferujesz ;] Np niektórzy jako "muzę do tańca" to tylko techno, innym wystarczą tegoroczne hity z listy przebojów ;] Jak np w moim przypadku ^^ Byleby nie jakieś wolne (no, chyba że do wolnego tańca ;>, ale do tego to już trzeba dwóch osób Wink). Posłuchaj Eski, włącz Vivę i może Ci coś wpadnie w ucho ;]
Akacja12 napisał/a:
Nie w stylu My chemical romance, ani Metallici

Ciekawe jak się tańczy do MCR, lub Metallici?Laughing Lol, nie wyobrażam sobie...

Numer Gadu-Gadu
4961269
cornelia.j.m Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Wto 21 Sie, 2007 21:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm MBrother- I'cant wait no more biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 21 Sie, 2007 22:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Laki napisał/a:
Ale są to czasem wmieszane utwory "dla śmiechu", a nie dla dobrej zabawy, bądź jakiś remix..

a czy nie przy kupie smiechu bawimy sie najlepiej?

do tanczenia? jaki ja glupi. FUNK, ludzie! Funk i soul po tysiackroc! i jakies brejkbity i elektro jeszcze moze, nie bede was zasypywal nieznanymi dla wiekszosci (zakladam) pozycjami ;P
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Wto 21 Sie, 2007 23:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacja12 napisał/a:
opętana napisał/a:
przede wszystkim r'n'r
ja lubie i potańczyć do ska ; )

To poproszę kilka przykładów, bo nie znam się zbyt na takiej muzyce Smile

ska? hm vespa nawet, albo podworkowi chuligani. z polskich kapel.

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 21 Sie, 2007 23:31   

U mnie fajnie się tańczy na bluesie w sierpniowe piątki na rynku...
Powrót do góry
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Wto 21 Sie, 2007 23:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kicp napisał/a:

a czy nie przy kupie smiechu bawimy sie najlepiej?

Chyba wiedziałeś o co mi chodziło..

Monik napisał/a:
Ciekawe jak się tańczy do MCR, lub Metallici?Laughing Lol, nie wyobrażam sobie...

Ostatnio będąc na koncercie Coma/Pearl Jam widziałem jak ludzie "tańczą" (tzn. były to cztery osoby, zapewne na dropsach) do rock'a..masakra, faceci skakali w lewo i w prawo i machali tymi beznadziejnymi włosami..
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
KasiaP Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sro 22 Sie, 2007 13:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Y. M. C. A. -The Village People.

Tylko klasyka disco!

Słupek- fajne propozycje Smile. Istnieją wyjątki (w tym ja), które lubią klasykę disco Smile.

nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 22 Sie, 2007 13:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Laki. ja tam lubię się pobawić przy trance ;p Może rzeczywiście, do potańczenia całe sety nie były by fajne, ale do posłuchania na pewno.

Shaunri nie chodzi mi o te super hity, które promuje radio czy tv, ale w klubach często puszczają takie przeróbki, dodanym fajnym bitem, i do zabawy jest bardzo fajne.
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu