Nienawidze lumpeksów
Mama kiedyś kupiła mi super bluzkę, która była z lumpeksu, a ja nawet o tym nie wiedziałam
skoro super to czemu nienawidzisz lumpeksów? ;p
Przecież napisałam, że o tym nie wiedziałam, a po za tym to moja mama znajduje fajne rzeczy w lumpeksach........ja niestety nie
Nie wiem po prostu tak jest, ja nigdy nie znajde fajnej rzeczy....może dlatego, że dorośli lepiej szukają hehe
_________________ 'Lean on each other's strenghts; forgive each other's weaknesses.'
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Czw 24 Maj, 2007 19:05
Ee. nienawidzisz lumpeksów,
a mówisz ze Ty niestety w nich nic fajnego znaleźć nie możesz i ze nigdy nie znajdziesz fajnej rzeczy.
Zabrzmiało jakbyś tam chodziła?
Ee. nienawidzisz lumpeksów,
a mówisz ze Ty niestety w nich nic fajnego znaleźć nie możesz i ze nigdy nie znajdziesz fajnej rzeczy.
Zabrzmiało jakbyś tam chodziła?
Opętana: Nie chodzę!!!
Chociaż gdy wyjde z mamą na miasto to mówi, żebym nie marudziła i weszła z nią do lumpeksa dlatego nie mogę znaleźć nic fajnego
teraz rozumiesz?
Memi: To też racja...
Mówie oczywiście o sobie
_________________ 'Lean on each other's strenghts; forgive each other's weaknesses.'
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Pią 25 Maj, 2007 14:52
A Nasty jakos nie odpowiedziala czy ona tez chodzi.. hym? Chodzisz?
Ja mam na sobie bluzke z lumpexu kupiona przedwczoraj (juz wyprana) i spodenki ktore kupilam jakis miesiac temu. I jest mi z tym dobrze. Jednak butow ani bielizny nie kupuje...
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Ja tam lubię pochodzić po lumpeksach, ale sama lub z przyjaciółką.
W sumie nie lubię zakupów w sensie kupowania ciuchów.
Nie wiem dlaczego po prostu nie lubię.
mi tam szmateksy zwisają, ogólnie kupuję za granicą albo w internetowych, ale czasami zajdę.
niektórzy moglby przestać robić z siebie gwiazdeczki kupujące u diora, bo tu nie chodzi o to że w szmatach tanie czy używane, ale bardziej o to że oryginalne.
w sumie wolałabym kupować na szmatach niż w hurtowniach...
fakt faktem że trzeba umieć szukać, bo zawsze jak wejdę to nic ciekawego nie widzę.
Wysłany: Nie 27 Maj, 2007 13:09
ni ekoniecznie. Ja czasem wpadam z mama na chwilke i czasem cos znajde...ale ostatnio mam amusiala cos wybrac za 7 zlotych bo kupila spodnie za szerokie i nie mogla wybrac wiec siedzialysmy ponad pol godziny i nie moglysmy nic znalezc...
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
ale ostatnio mam amusiala cos wybrac za 7 zlotych bo kupila spodnie za szerokie i nie mogla wybrac wiec siedzialysmy ponad pol godziny i nie moglysmy nic znalezc...
Wysłany: Nie 27 Maj, 2007 14:34
Mama jednego dnia kupila spodnie za 7 zl. Drugiego dnia chciala oddac bo sie okazalo ze za szerokie. Ale ze nie chcialy baby oddac kasy, to trza bylo cos znalezc na 7 zl. I szukalam pol godziny.