| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Szkoła policyjna ?
Autor Wiadomość
Almycha Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 03 Maj, 2007 21:29   Szkoła policyjna ? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie skończyłam jeszcze podstawówki ( 6 klasa ) ale już mam plany na szkołę po gimnazjum Smile. Zastanawiam się nad szkołą policyjną lub wojskową. Nie wiem czy można od razu po gimnazjum iść do takiej szkoły... Mieszkam nie daleko krakowa i byłabym wdzięczna jeśli podalibyście mi stronki gdzie jest jakieś info o takiej szkole... Smile. Ja szukałam jej wielokrotnie, ale chyba jestem złym szperaczem internetowym Sad. Z góry dzięuje Smile

Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Czw 03 Maj, 2007 22:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

http://www.wspol.edu.pl/wspol/index.php ??

Mendą chcesz zostać? ;p
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4419134
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Czw 03 Maj, 2007 22:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Proponuję do LO do klasy humanistycznej albo przyrodniczej, a potem skończyć jakąś socjologię, psychologię, ewentualnie prawo.

Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 04 Maj, 2007 10:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z dwojga złego (Dobrego ; )? ) polecam już policealną szkołę oficerską - Jeśli tak bardzo lubisz zabawy z bronią. Lepsze warunki niż w policji, większa kasa, a i łatwiej kogoś zabić pozostając przy życiu. Dodatkowo dużo większy szacunek, poważanie społeczeństwa które z wielką przyjemnością o Ciebie zadba.

W poście nie ma ani nutki ironii - zastrzegam, bo mogło to tak zabrzmieć.
Powrót do góry
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 04 Maj, 2007 12:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w Jarocinie jest Wojskowe Liceum Ogólnokształcące. Ale to niestety daleko od Krakowa.

Wiem że maja tam codziennie PO, wf i dodatkowo ćwiczą w mundurach jakies smieszne rzeczy Wink

Numer Gadu-Gadu
6476170
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Pią 04 Maj, 2007 14:15   Re: Szkoła policyjna ? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Almycha napisał/a:
Nie skończyłam jeszcze podstawówki ( 6 klasa ) ale już mam plany na szkołę po gimnazjum Smile. Zastanawiam się nad szkołą policyjną lub wojskową. Nie wiem czy można od razu po gimnazjum iść do takiej szkoły... Mieszkam nie daleko krakowa i byłabym wdzięczna jeśli podalibyście mi stronki gdzie jest jakieś info o takiej szkole... Smile. Ja szukałam jej wielokrotnie, ale chyba jestem złym szperaczem internetowym Sad. Z góry dzięuje Smile

w Złotoryi jest taka szkoła, chyba nawet gimnazjum też.
Powrót do góry
Almycha Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 14 Maj, 2007 14:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

thx wszystkim :*

[ Dodano: Pon 21 Maj, 2007 19:23 ]
Mendą chcesz zostać? ;p[/quote]

tak Razz w wieku 38 lat bede mogla byc juz na emeryturze biggrin - jesli bede pracować w wiezieniu :biggrin

[ Dodano: Pon 21 Maj, 2007 19:23 ]
Mendą chcesz zostać? ;p[/quote]

tak Razz w wieku 38 lat bede mogla byc juz na emeryturze biggrin - jesli bede pracować w wiezieniu :biggrin

Odpowiedz do tematu