Wysłany: Czw 03 Maj, 2007 21:29 Szkoła policyjna ?
Nie skończyłam jeszcze podstawówki ( 6 klasa ) ale już mam plany na szkołę po gimnazjum . Zastanawiam się nad szkołą policyjną lub wojskową. Nie wiem czy można od razu po gimnazjum iść do takiej szkoły... Mieszkam nie daleko krakowa i byłabym wdzięczna jeśli podalibyście mi stronki gdzie jest jakieś info o takiej szkole... . Ja szukałam jej wielokrotnie, ale chyba jestem złym szperaczem internetowym . Z góry dzięuje
Proponuję do LO do klasy humanistycznej albo przyrodniczej, a potem skończyć jakąś socjologię, psychologię, ewentualnie prawo.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Z dwojga złego (Dobrego ; )? ) polecam już policealną szkołę oficerską - Jeśli tak bardzo lubisz zabawy z bronią. Lepsze warunki niż w policji, większa kasa, a i łatwiej kogoś zabić pozostając przy życiu. Dodatkowo dużo większy szacunek, poważanie społeczeństwa które z wielką przyjemnością o Ciebie zadba.
W poście nie ma ani nutki ironii - zastrzegam, bo mogło to tak zabrzmieć.
Wysłany: Pią 04 Maj, 2007 14:15 Re: Szkoła policyjna ?
Almycha napisał/a:
Nie skończyłam jeszcze podstawówki ( 6 klasa ) ale już mam plany na szkołę po gimnazjum . Zastanawiam się nad szkołą policyjną lub wojskową. Nie wiem czy można od razu po gimnazjum iść do takiej szkoły... Mieszkam nie daleko krakowa i byłabym wdzięczna jeśli podalibyście mi stronki gdzie jest jakieś info o takiej szkole... . Ja szukałam jej wielokrotnie, ale chyba jestem złym szperaczem internetowym . Z góry dzięuje
w Złotoryi jest taka szkoła, chyba nawet gimnazjum też.