| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Niemiecki..Koszmar
Autor Wiadomość
pytalska Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 24 Mar, 2007 16:50   Niemiecki..Koszmar Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej wszystkim.. Mam do Was ogromną prośbę. Czy moglibyście przetłumaczyć mi tekst z języka polskiego na niemiecki proszę Was bardzoo bo to jest potrzebne mi na poniedziałek na niemiecki a nie jestem aż taka dobra z niemieckiego chociaż sobie jakoś radze to czasem potrzebuje pomocy xDD Oto tekst:

Weekend zaczął się bardzo pomyślnie. W sobote poszłam z rodzicami do kina. Po filmie udaliśmy się do restauracji. Gdy wróciliśmy do domu odrobiłam lekcje i posprzątałam pokój. W niedziele spotkałam się z koleżanką. Poszłyśmy razem na basen. Kiedy wróciłam do domu zjadałam obiad i poszłam z rodzicami na spacer. Później przygotowałam się do szkoły i oglądałam telewizje.

Jesli pomożecie będę baaardzo wdzięczna. Z góry dizęki za wszystkie odpowiedzi
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 24 Mar, 2007 17:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wieczorem postaram Ci się to jakoś napisać. Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
pytalska Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 24 Mar, 2007 19:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikita dziękuje bardzo WinkSmile Bardzo mi pomożesz xDD
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 24 Mar, 2007 22:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Die Wochenende hat sehr günstag begonnen. Am Samstag bin ich mit den Eltern ins Kino gegangen. Nach dem Film sind wir zum Restaurant gegangen. Als sind wir zum Haus zurückgekommen das ich habe die Hausaufgaben gemacht und ich habe das Zimmer aufgeräumt. Am Sonntag habe ich sich mit der Freundin getroffen. Wir sind zusammen auf die Schwimmhalle gegangen. Wann bin ich zum Haus zurückgekommen das ich habe zu Mittag gegessen und ich bin mit den Eltern auf dem Spaziergang gegangen. Später habe ich sich für die Schule vorbereitet und ich habe ferngesehen.

Winno być dobrze ; )
Mam wątpliwości co do: Als sind wir zum Haus zurückgekommen das ich habe die Hausaufgaben gemacht und ich habe das Zimmer aufgeräumt. - nie wiem czy można tak dać 'das'.
Ale myślę, że tekst jest w miarę ok.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Nie 25 Mar, 2007 10:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gdyby mi coś takiego dali z francuskiego to ;d Mam jako z jedynego przedmiotu 4, ale to wina muła- nauczyciela. Beknę, kichnę i dostaję piątkę (:
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi