| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Sposoby na zapomnienie...
Autor Wiadomość
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pon 29 Sty, 2007 22:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O Kini i jej rytuałach pisałem.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
natkka92 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 10 Lut, 2007 15:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziękuję za każdą radę, która tu się ukazała. Postaram się nie rozpamiętywać tego, co było, olewać gościa totalnie, choć ostatnio jak mnie z kumplem wołają mam taką ochotę się odwrócić w ich kierunku uśmiechnąć się. Najwidoczniej muszę się powstrzymywać. Bo co z tego wyjdzie jak sama nie będę się trzymała moich postanowień?
Pozdrawiam:*
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6684266
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sob 10 Lut, 2007 22:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Prędzej czy później zapomnisz. Tak myśle Wink. Przynajmiej w moim przypadku tak najczesciej bylo ;p. I nic nie da zapominanie "na sile", bo im bardziej chce sie zapomniec, tym czesciej sie o tym mysli.

Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 11 Lut, 2007 08:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Memi napisał/a:
Słupek napisał/a:
Okultystyczne bzdury.

Słownik zjadłeś Słupek?
Ja sobie wypraszam, moje rady to nie bzdury.

Ty masz chyba jakąś manie prześladowczą. Myślisz, że każdy będzie krytykować tylko ciebie.
Powrót do góry
Memi Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Nie 11 Lut, 2007 13:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
Ty masz chyba jakąś manie prześladowczą. Myślisz, że każdy będzie krytykować tylko ciebie.

Ja? Very Happy A co, nie jest tak ?
Powrót do góry
karooolinaaa Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 20 Mar, 2007 21:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Otaczaj sie gronem wesolych osob to sama bedziesz miała dobry humor, pozatym znajdz cos ciekawego co zajmie ci duzo czasu, np zapisz sie na jakis fajny kurs..bedziesz wtedy chciała byc coraz lesza w tym co lubisz i to zajmnie ci duzo czasu wiec mniej bedziesz myslała o nim. Sama byłam wieeeele razy w takich sytuacjach ze brakowało mi jakiejs osoby i jakos uporałam sie z tym teraz jest swietnie, moge robic co chce a to co ci podałam radze wyprobowac bo działa. Moze to byc gra na jakims instrumencie, jakis sport, kurs tanca, lub nawet rodzaj walki:DRazzRazzRazz
Powrót do góry
kamus07 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 21 Mar, 2007 14:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bojku.. ja też od wakacji próbuje zapomnieć Wink
Najpierw jak widziałam cokolwiek co mi się z tym kojarzyło to praktycznie zamykałam oczy i starałam się nie patrzeć. POtem na kartce napisałam wszystko co mi się z tym kimś kojarzy i to spaliłam, a teraz ujdaje jakby nic się nie stało. Nie rozmawiam o tym,ale Nie uciekam wzrokiem od przedmiotow związanych z tym kimś Wink
I ja mam jeszcze o tyle lepiej, że przeżyłam to z przyjaciółką i zawsze mogę się jej wygadac/wypłakac, bez zbędnych tłumaczeń, bo wie o co chodzi:)

Nawiązując do mojego postu..
Popieram poprzedników.
Spotykaj się ze znajomymi, rób to co ci sprawia przyjemność.
I przynajmniej staraj się o tym nie mysleć. (Wiem, że jest to bardzo trudne, ale spróbuj Smile )

[ Dodano: Sro 21 Mar, 2007 13:33 ]
Aaa.. Słupek, o jakiej ty Kini piszesz? Razz
Bo jakby ktoś nie wiedział (a pewnie mało osób wie)
Kinia_10 to ja Smile
Tylko mam nowy login, bo mi zablokowali, a mi się nie chciało czekać, aż odblokują Wink

[ Dodano: Sro 21 Mar, 2007 13:39 ]
Własnie przeczytałam dokładnie wczesniejsze posty biggrin Hehe. Jaki miło. Niepotrzebnie jeszcze raz to pisałam:P
A Ty Słupek się nie czepiaj Wink
Jak dla mnie koniec tematu, bo sie pogubiłam trochę Razz
Tak to jest jak się rzadko na forum wpada.
PozdróFFka:*

Numer Gadu-Gadu
4408987
anndzia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 10 Kwi, 2007 21:07   Re: Sposoby na zapomnienie... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

natkka92 napisał/a:
Na koloniach poznałam takiego gościa...spodobał mi się, lecz on mi powiedział, że lubi mnie jako koleżankę nic więcej. Do tej pory nie potrafię poradzić sobie, nie umiem poradzić sobie z zapomnieniem tych wszystkich chwilach...które dały mi nadzieję. Wiem, że nie tylko ja mam takie problemy. Macie jakieś sposoby żeby zapomnieć? Mam nadzieję, że nie było takiego tematu:D

Jak tylko Ci sie o nim przypomni to zaraz sproboj myslec o czyms innym
pospiewaj , albo pomysl co bedziesz dzisiaj robic

Numer Gadu-Gadu
6538603
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi