Wysłany: Pon 02 Cze, 2003 18:00 POMÓZCIE DALEJ NIE MOGE
eh..kocham go 4 lata i nie przestane co mam zrobic on wogule na mnie nie reaguje wyzywa mnie moze nawet mnie nie lubi ale ja nie moge podejść do niego i powiedziec chcesz ze mną być bo cię kocham co ja mam zrobic jak dalej działać czy on kiedys zwróci na mnie uwage nie wiem boje sie ze nigdy go nie zdobędę i całe zycie cieprpiec przez miłość co ja mam robić POMÓŻCIEEEE!!!!!!!!!!!
********* Gość
Wysłany: Wto 03 Cze, 2003 17:57
wedlug mnie daj sobie z nim spokuj przez cale zycie przeciesz niebedziesz cierpiec a jesli on jeszcze cos na twuj temat gada(cos nie tak) to naprawde odpusc sobie
zycze powodzenia i niemartw sie kiedys spotkasz kogos innego i szybko o nim zapomnisz
......... Gość
Wysłany: Wto 03 Cze, 2003 19:50
masz racje lecz go kocham sprubuje
Mandarynka Gość
Wysłany: Nie 17 Sie, 2003 13:22
ja sie bujam w kolesiu od dwoch lat na poczatku on sie we mnie bujal ale ja w nim nie w ogole ne zwracam na niego uwagi pozniej ja sie zaczelam w nim bujac to on mnie okropnie wyzywal ale teraz sobie wszytsko wyjasnilismy i jest spoko sprobuj z gosciem pogadac moze sie uda zycze powodzenia i tzymam kciuki papa
Gościu miałam ten sam problm klucilam sie z takim jedyn chlopakiem caly czas ale i tak go lubilam wczoraj powiedzialam mu ze go kocham a on dzisiaj mi napisał ze czuje do mnie to samo. ZARYZYKUJ !!!! ja tak zrobilam i poprosił mnie o chodzeie. Bylismy najwiekszymi wrogami a teraz prawie parą
Hmm wiesz to trochę głupie. Jeżeli on cię nie chce to nie ma sensu się narzucać. Jest wielu innych chłopaków, napewno jest ktoś komu się podobasz. Ja bym już dawno zrezygnowała. Skoro on na ciebie "nie reaguje" to znaczy że nie chce być z tobą i tyle, może on już poznał swą jedyną i nie zamierza mieć problemów z jakąś inną . Dla dobra swojego i przede wszystkim jego powinnaś dać sobie spokój !!!
_________________ "Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym!!!"
<ja-cytryna.blog.pl.> =D
Jesli on jest tego wart to sproboj, walcz! Morze to troche glupio brzmi... ale jesli tylko jest o co to dalczego by nie??!! Np. ja kolesiowi ktory mi spodobal (siedzialam w kawiarni z kumpela, kurtki-bo byla zima- mielsmy w szatni a on siedzial z kumplami obok ) podrzycilam kartke
z nr gg i e-mailem i napisal bylismy ze soba 18 miesiecy
powodzenia
Nie wiem ile masz lat. Ale moim zdaniem powinnas o nim stopniowo zapominac. Nic nie wyjdzie z tego gdy jedna strona chce a druga nie chce. "Nie z każdej mąki można upiec chleb".
Na pewno spotkasz kogoś komu się bardzo spodobasz i będzie umiał cię docenić. Weź koleżanki i idźcie na imprezę lub gdzieś gdzie można kogoś spotkać. A może twoje koleżanki mają jakieś rodzeństwo? Na ogół jest tak że nie zauważamy ludzi, którzy nas otaczają , a może powinnaś dokładniej przyjrzeć się swoim kolegom, znajomym bo być może wzdychają do ciebie?
Tak, odpowiedzi nie są jednoznaczne, ale każda ma swoją wartość. Myślę, że sama musisz zdecydować co zrobisz, ja jednak polecam zebyś dała sobie z nim spokój.
_________________ Na każdą kobietę, która robi z mężczyzny durnia, przypada kobieta, która z durnia zrobi mężczyznę.
HEZJOD
Gość
Wysłany: Czw 28 Sie, 2003 10:42
Ja uważam, że on może być po prostu wstydliwy. Może Ty też mu się podobasz, tylko, że on się wstydzi Ci to powiedzieć. Nie sądzisz? Spróbuj mu np. powiedzieć, że go kochasz. Może ku Twemu zdziwieniu, on Ci powie, że on też już od kilku lat za Tobą szaleje, tylko, że się wstydził to powiedzieć.
Powodzonka!!!
.... Gość
Wysłany: Pią 12 Wrz, 2003 10:08
JEJU JESTESCIE KOCHANIIII!!!!! PRZESTAŁAM ZWRACAC NA NIEGO UWAGE A ON... PO POL ROKU CZY MNIEJ ZAPYTAŁ SIE MNIE O CHODZENIE JEJU CMOKASKI KOFANIIII
hih ja i moj ukochany tez mielismy taka sytuacje! ja przez trzy lata za nim latalm a jak w sumie przestalam sie nim interesowac to on zagadal o spotkanie! hihi i teraz jestesmy razem szczesliwi! jest cool!!!!