| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
POMÓZCIE DALEJ NIE MOGE
Autor Wiadomość
........
Gość
PostWysłany: Pon 02 Cze, 2003 18:00   POMÓZCIE DALEJ NIE MOGE

eh..kocham go 4 lata i nie przestane co mam zrobic on wogule na mnie nie reaguje wyzywa mnie moze nawet mnie nie lubi ale ja nie moge podejść do niego i powiedziec chcesz ze mną być bo cię kocham co ja mam zrobic jak dalej działać czy on kiedys zwróci na mnie uwage nie wiem boje sie ze nigdy go nie zdobędę i całe zycie cieprpiec przez miłość Sad SadSadSad co ja mam robić POMÓŻCIEEEE!!!!!!!!!!!
Przejdź na dół
Gość
PostWysłany: Wto 03 Cze, 2003 17:57   

wedlug mnie daj sobie z nim spokuj przez cale zycie przeciesz niebedziesz cierpiec Exclamation a jesli on jeszcze cos na twuj temat gada(cos nie tak) to naprawde odpusc sobie
zycze powodzenia i niemartw sie kiedys spotkasz kogos innego i szybko o nim zapomnisz
Powrót do góry
.........
Gość
PostWysłany: Wto 03 Cze, 2003 19:50   

masz racje lecz go kocham sprubuje
Powrót do góry
Mandarynka
Gość
PostWysłany: Nie 17 Sie, 2003 13:22   

ja sie bujam w kolesiu od dwoch lat na poczatku on sie we mnie bujal ale ja w nim nie w ogole ne zwracam na niego uwagi pozniej ja sie zaczelam w nim bujac to on mnie okropnie wyzywal ale teraz sobie wszytsko wyjasnilismy i jest spoko sprobuj z gosciem pogadac moze sie uda zycze powodzenia i tzymam kciuki papa
Powrót do góry
magda_ns
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 17 Sie, 2003 13:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gościu miałam ten sam problm klucilam sie z takim jedyn chlopakiem caly czas ale i tak go lubilam wczoraj powiedzialam mu ze go kocham a on dzisiaj mi napisał ze czuje do mnie to samo. ZARYZYKUJ !!!! ja tak zrobilam i poprosił mnie o chodzeie. Bylismy najwiekszymi wrogami a teraz prawie parą biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 14:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm wiesz to trochę głupie. Jeżeli on cię nie chce to nie ma sensu się narzucać. Jest wielu innych chłopaków, napewno jest ktoś komu się podobasz. Ja bym już dawno zrezygnowała. Skoro on na ciebie "nie reaguje" to znaczy że nie chce być z tobą i tyle, może on już poznał swą jedyną i nie zamierza mieć problemów z jakąś inną . Dla dobra swojego i przede wszystkim jego powinnaś dać sobie spokój !!!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Kornelia
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 16:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesli on jest tego wart to sproboj, walcz! Morze to troche glupio brzmi... ale jesli tylko jest o co to dalczego by nie??!! Np. ja kolesiowi ktory mi spodobal (siedzialam w kawiarni z kumpela, kurtki-bo byla zima- mielsmy w szatni a on siedzial z kumplami obok ) podrzycilam kartke
z nr gg i e-mailem i napisal bylismy ze soba 18 miesiecy
powodzenia

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
alicja00

PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 22:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem ile masz lat. Ale moim zdaniem powinnas o nim stopniowo zapominac. Nic nie wyjdzie z tego gdy jedna strona chce a druga nie chce. "Nie z każdej mąki można upiec chleb".
Na pewno spotkasz kogoś komu się bardzo spodobasz i będzie umiał cię docenić. Weź koleżanki i idźcie na imprezę lub gdzieś gdzie można kogoś spotkać. A może twoje koleżanki mają jakieś rodzeństwo? Na ogół jest tak że nie zauważamy ludzi, którzy nas otaczają , a może powinnaś dokładniej przyjrzeć się swoim kolegom, znajomym bo być może wzdychają do ciebie?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 27 Sie, 2003 12:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wszyscy macie rację.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
Villemo
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 27 Sie, 2003 19:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, odpowiedzi nie są jednoznaczne, ale każda ma swoją wartość. Myślę, że sama musisz zdecydować co zrobisz, ja jednak polecam zebyś dała sobie z nim spokój.

HEZJOD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gość
PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 10:42   

Ja uważam, że on może być po prostu wstydliwy. Może Ty też mu się podobasz, tylko, że on się wstydzi Ci to powiedzieć. Nie sądzisz? Spróbuj mu np. powiedzieć, że go kochasz. Może ku Twemu zdziwieniu, on Ci powie, że on też już od kilku lat za Tobą szaleje, tylko, że się wstydził to powiedzieć.

Powodzonka!!!
Powrót do góry
....
Gość
PostWysłany: Pią 12 Wrz, 2003 10:08   

JEJU JESTESCIE KOCHANIIII!!!!! PRZESTAŁAM ZWRACAC NA NIEGO UWAGE A ON... PO POL ROKU CZY MNIEJ ZAPYTAŁ SIE MNIE O CHODZENIE JEJU CMOKASKI KOFANIIII
Powrót do góry
sandra
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 12 Wrz, 2003 16:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Flower hih ja i moj ukochany tez mielismy taka sytuacje! ja przez trzy lata za nim latalm a jak w sumie przestalam sie nim interesowac to on zagadal o spotkanie! hihi i teraz jestesmy razem szczesliwi! jest cool!!!! Flower

Odpowiedz do tematu