Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 15:43
Jesli ktoś naprawdę jest niski i "odstaje" od rówieśników to nie może się udać do endykronologa? (nie wiem czy dobrze napisałam : D). Może. Wtedy lekarz radzi, czy potrzebne są hormony. Hormony są drogie (jedna ampułka-1000zł), ale do pewnego wzrostu są "sponsorowane" przez NFZ.
Szedłem do gimnazjum miałem 150cm, wychodzę mam 185cm. To było a propo chłopców którzy się martwią wzrostem. Co prawda każdy rośnie inaczej i kiedy indziej, ale zawsze można mieć nadzieje;) A poza tym nie liczy się wzrost, ładne oczy czy jakieś tam zewnętrzne pierdoły. Liczy się wnętrze, a jak chcesz mieć ładnego partnera to sobie zdjęcie powieś.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Sro 24 Sty, 2007 19:34
Halek napisał/a:
Szedłem do gimnazjum mialem 150cm, wychodze mam 185cm. To było a propo chłopców którzy się martwią wzrostem. Co prawda każdy rośnie inaczej i kiedy indziej, ale zawsze można mieć nadzieje;) A poza tym nie liczy się wzrost, ładne oczy czy jakieś tam zewnętrzne pierdoły. Liczy się wnętrze, a jak chcesz mieć ładnego partnera to sobie zdjęcie powieś.
co prawda temat stary ale mądre słowa
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
mam 13 lat i 147 cm wzrostu. przy okazji bilansu I klasy gim. spytalam sie doktorki czy nie da sie jakos tak zrobic zebym urosla. a ona mi na to zebym przyszla za pol roku, wtedy sie jeszcze zmierzymy i bedziemy myslec co z tym zrobic !!!!!!!!!!!!!!
I PO CO BYLO DO NIEJ ISC !! ZEBY ODLICZAC TEN CZAS I CZEKAC KIEDY BEDZIE SZANSA UROSNIECIA ???!!!???!!!???!!!???!!!???
Wysłany: Pią 02 Lut, 2007 12:40
mała 13 napisał/a:
mam 13 lat i 147 cm wzrostu. przy okazji bilansu I klasy gim. spytalam sie doktorki czy nie da sie jakos tak zrobic zebym urosla. a ona mi na to zebym przyszla za pol roku, wtedy sie jeszcze zmierzymy i bedziemy myslec co z tym zrobic !!!!!!!!!!!!!!
I PO CO BYLO DO NIEJ ISC !! ZEBY ODLICZAC TEN CZAS I CZEKAC KIEDY BEDZIE SZANSA UROSNIECIA ???!!!???!!!???!!!???!!!???
Jak na Twój wiek to raczej przecietny wzrost. Ja mając 13 lat byłam niższa (teraz mam 165) i jakos nie musiałam nic z tym robic.
A poza tym MAŁE JEST PIĘKNE
Jak na Twój wiek to raczej przecietny wzrost. Ja mając 13 lat byłam niższa (teraz mam 165) i jakos nie musiałam nic z tym robic.
A poza tym MAŁE JEST PIĘKNE
moze ty sie nie przejmowalaś ale ja sie przejmuje.
w mojej klasie same wielkoludy sa !! najmniejsza osoba (oprocz mnie) ma 159 cm !! nie uwazasz ze sie wyrózniam ??
Wysłany: Pią 02 Lut, 2007 13:08
mała 13 napisał/a:
nie uwazasz ze sie wyrózniam ??
Nie, nie uważam. Ja w podstawówce i gimnazjum zawsze byłam najniższa w klasie a nawet szkole (minimum 10cm niższa od tej najniższej osoby z klasy). Teraz poszłam do liceum i wikszość lasek z mojej klasy jest mojego wzrostu Każdy jest inny, ludzie nigdy nie będą identyczni, ale to chyba dobrze, w końcu każdy człowiek jest odrębną, indywidualną jednostką A poza tym wielu chłopaków lubi niższe i drobne dziewczyny bo twierdzą, że są takie słodkie
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Pią 02 Lut, 2007 14:33
Ciebie przezywają karzeł, ja kiedyś byłam "małpą z dżungli", byłam wyśmiewana z powodu samochodu, jestem wyśmiewana bez powodu.
Nie ma o co robić afery, myślisz że mnie to nie boli, jak się ze mnie nabijają?