| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Jak urosnąć?
Autor Wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Wto 17 Paź, 2006 15:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesli ktoś naprawdę jest niski i "odstaje" od rówieśników to nie może się udać do endykronologa? (nie wiem czy dobrze napisałam : D). Może. Wtedy lekarz radzi, czy potrzebne są hormony. Hormony są drogie (jedna ampułka-1000zł), ale do pewnego wzrostu są "sponsorowane" przez NFZ.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Halek Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 24 Sty, 2007 19:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Szedłem do gimnazjum miałem 150cm, wychodzę mam 185cm. To było a propo chłopców którzy się martwią wzrostem. Co prawda każdy rośnie inaczej i kiedy indziej, ale zawsze można mieć nadzieje;) A poza tym nie liczy się wzrost, ładne oczy czy jakieś tam zewnętrzne pierdoły. Liczy się wnętrze, a jak chcesz mieć ładnego partnera to sobie zdjęcie powieś.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
6792970
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sro 24 Sty, 2007 19:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Halek napisał/a:
Szedłem do gimnazjum mialem 150cm, wychodze mam 185cm. To było a propo chłopców którzy się martwią wzrostem. Co prawda każdy rośnie inaczej i kiedy indziej, ale zawsze można mieć nadzieje;) A poza tym nie liczy się wzrost, ładne oczy czy jakieś tam zewnętrzne pierdoły. Liczy się wnętrze, a jak chcesz mieć ładnego partnera to sobie zdjęcie powieś.

co prawda temat stary ale mądre słowa Wink

Numer Gadu-Gadu
6476170
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sro 24 Sty, 2007 20:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No....to samo powiedzial mi pewien madry kolega

Numer Gadu-Gadu
6482031
kinia_10 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 25 Sty, 2007 14:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie znam sposobów niestety.. Mam prawie 14 lat i 159cm wzrostu (chyba)

Numer Gadu-Gadu
4408987
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Czw 25 Sty, 2007 15:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli wam ten niski wzrost tak rzeczywiście przeszkadza to nie możecie pójść do lekarza?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Memi Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Czw 25 Sty, 2007 16:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Jak urosnąć?

SF
Fantazy
<lol>
Ale pytanie. Shocked
Powrót do góry
Halek Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pią 26 Sty, 2007 16:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najlepiej najepiej zjeść drożdże, ryż i wyjść na deszcz. Podobno sperma kota też działa. <lol>
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6792970
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 27 Sty, 2007 16:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Halek napisał/a:
Najlepiej najepiej zjeść drożdże, ryż i wyjść na deszcz. Podobno sperma kota też działa. <lol>

A skad wiesz?

Numer Gadu-Gadu
6482031
mała 13 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 02 Lut, 2007 12:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mam 13 lat i 147 cm wzrostu. przy okazji bilansu I klasy gim. spytalam sie doktorki czy nie da sie jakos tak zrobic zebym urosla. a ona mi na to zebym przyszla za pol roku, wtedy sie jeszcze zmierzymy i bedziemy myslec co z tym zrobic !!!!!!!!!!!!!!

I PO CO BYLO DO NIEJ ISC !! ZEBY ODLICZAC TEN CZAS I CZEKAC KIEDY BEDZIE SZANSA UROSNIECIA ???!!!???!!!???!!!???!!!??? Evil or Very Mad

Buziaki dla nieszczęśliwych... :* :*
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4265272
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 02 Lut, 2007 12:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mała 13 napisał/a:
mam 13 lat i 147 cm wzrostu. przy okazji bilansu I klasy gim. spytalam sie doktorki czy nie da sie jakos tak zrobic zebym urosla. a ona mi na to zebym przyszla za pol roku, wtedy sie jeszcze zmierzymy i bedziemy myslec co z tym zrobic !!!!!!!!!!!!!!

I PO CO BYLO DO NIEJ ISC !! ZEBY ODLICZAC TEN CZAS I CZEKAC KIEDY BEDZIE SZANSA UROSNIECIA ???!!!???!!!???!!!???!!!???

Jak na Twój wiek to raczej przecietny wzrost. Ja mając 13 lat byłam niższa (teraz mam 165) i jakos nie musiałam nic z tym robic.

A poza tym MAŁE JEST PIĘKNE Wink

Numer Gadu-Gadu
6476170
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 02 Lut, 2007 12:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia1990 napisał/a:
mała 13 napisał/a:

I PO CO BYLO DO NIEJ ISC !! ZEBY ODLICZAC TEN CZAS I CZEKAC KIEDY BEDZIE SZANSA UROSNIECIA ???!!!???!!!???!!!???!!!???

Jak na Twój wiek to raczej przecietny wzrost. Ja mając 13 lat byłam niższa (teraz mam 165) i jakos nie musiałam nic z tym robic.

A poza tym MAŁE JEST PIĘKNE Wink

moze ty sie nie przejmowalaś ale ja sie przejmuje.
w mojej klasie same wielkoludy sa !! najmniejsza osoba (oprocz mnie) ma 159 cm !! nie uwazasz ze sie wyrózniam ?? Evil or Very Mad
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4265272
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 02 Lut, 2007 13:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mała 13 napisał/a:
nie uwazasz ze sie wyrózniam ??

Nie, nie uważam. Ja w podstawówce i gimnazjum zawsze byłam najniższa w klasie a nawet szkole (minimum 10cm niższa od tej najniższej osoby z klasy). Teraz poszłam do liceum i wikszość lasek z mojej klasy jest mojego wzrostu Very Happy Każdy jest inny, ludzie nigdy nie będą identyczni, ale to chyba dobrze, w końcu każdy człowiek jest odrębną, indywidualną jednostką Very Happy A poza tym wielu chłopaków lubi niższe i drobne dziewczyny bo twierdzą, że są takie słodkie Wink

Numer Gadu-Gadu
6476170
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 02 Lut, 2007 14:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jakbys pozyla jeden dzien na moim miejscu wiedzialabys co mowie.
oni sie caly czas ze mnie nasmiewaja !!
a wiesz jakie mam przezwisko ??

"KARZEŁ" < to jedno z nie wulgarnych okreslen> Evil or Very Mad

Buziaki dla nieszczęśliwych... :* :*
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4265272
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pią 02 Lut, 2007 14:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ciebie przezywają karzeł, ja kiedyś byłam "małpą z dżungli", byłam wyśmiewana z powodu samochodu, jestem wyśmiewana bez powodu.
Nie ma o co robić afery, myślisz że mnie to nie boli, jak się ze mnie nabijają?

Numer Gadu-Gadu
4961269
Strona 5 z 7 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi