| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Walentynki 2007
Autor Wiadomość
pytalska Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 18 Sty, 2007 18:18   Walentynki 2007 Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cześć wszystkim!!! Mam do Was pytanko. Może już podobny temat już był jednak prosże o udzielenie odpowiedzi. No więc za niecały miesiąc walentynki. Podoba mi się jeden chłopak.(nie mówię że to jest miłość, bo miłość w wieku 13lat jest niemożliwa,no chyba że miłość do mamy,taty,babci,dziadka i całej rodziny) Ja podobno jemu też. I moje pytanie jest następujące: Czy warto kupić jakiegoś misi czy coś mu na walentynkI? Może dla niektórych temat wyda się głupi i bezsensowny, ale proszę mnie nie komentowac i udzielić odpowiedzi. Z góry dziękuje :*:*
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Czw 18 Sty, 2007 18:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pytanie: czy ty z nim w ogóle rozmawiasz i kolegujesz sie z nim? Jesli tak to czemu nie Wink Mozesz mu dac cos takiego (tylko zeby nie bylo zbyt babskie : P)
A jesli nie rozmawialiscie ze sobą, "nie znacie się", to mozesz mu wyslac walentynkę. Na pewno bedzie w szkole poczta walentynkowa Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Czw 18 Sty, 2007 19:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli się kumplujecie to jak najbardziej możesz mu dać Wink A jeśli nie, to też, tylko wtedy to raczej tak, jak radziła Ci CHoCoLaTe - np pocztą walentynkową. Ale nie decyduj się na pełne miłości wiersze, tylko jakieś śmieszne wierszyki, a ich treść już zostawiam Tobie Wink
Btw sama nie wiem, jakim sposobem dostarczyć walentynkę pewnej osobie... (;

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4961269
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Czw 18 Sty, 2007 19:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ehh... ja kiedys dostalam pocztą raz w jednym roku, raz w drugim. To bylo od innych osob. Ale to byly tajemnicze listy i to jest bez sensu. W jednym pisalo, ze sie na mnie gapi ten chlopak na przerwach... taaa... niby co, mam sie rozgladac po holu kto sie na mnie gapi Neutral
No wiec sie podpisz pytalska bo jeszcze pomysli ze ktos inny czy cos, albo nie bedzie okazji zeby mu wyslac cos jeszcze i co? Bedziesz czekac do nastepnego roku xD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 19 Sty, 2007 13:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja daje co rok koledze walentynke i podpisuje sie "Wielbicielka" albo "Twoja Walentynka" ...nie pamietam czy kiedykolwiek podpisalam sie imieniem i nazwiskiem. Ale pismo zostawilam swoje. Myslicie, ze rozpoznal?

Numer Gadu-Gadu
6482031
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pią 19 Sty, 2007 13:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mysle ze nie

; p

Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 19 Sty, 2007 13:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tylko ze my sie przyjaznimy od ....hmmm 6 roku zycia, mamy po 12 z hakiem wiec...moze sie domysli....Phi tam, w tymm roku sie podpisze biggrin

Numer Gadu-Gadu
6482031
Odpowiedz do tematu