Cześć wszystkim!!! Mam do Was pytanko. Może już podobny temat już był jednak prosże o udzielenie odpowiedzi. No więc za niecały miesiąc walentynki. Podoba mi się jeden chłopak.(nie mówię że to jest miłość, bo miłość w wieku 13lat jest niemożliwa,no chyba że miłość do mamy,taty,babci,dziadka i całej rodziny) Ja podobno jemu też. I moje pytanie jest następujące: Czy warto kupić jakiegoś misi czy coś mu na walentynkI? Może dla niektórych temat wyda się głupi i bezsensowny, ale proszę mnie nie komentowac i udzielić odpowiedzi. Z góry dziękuje :*:*
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Czw 18 Sty, 2007 18:49
Pytanie: czy ty z nim w ogóle rozmawiasz i kolegujesz sie z nim? Jesli tak to czemu nie Mozesz mu dac cos takiego (tylko zeby nie bylo zbyt babskie : P)
A jesli nie rozmawialiscie ze sobą, "nie znacie się", to mozesz mu wyslac walentynkę. Na pewno bedzie w szkole poczta walentynkowa
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Czw 18 Sty, 2007 19:21
Jeśli się kumplujecie to jak najbardziej możesz mu dać A jeśli nie, to też, tylko wtedy to raczej tak, jak radziła Ci CHoCoLaTe - np pocztą walentynkową. Ale nie decyduj się na pełne miłości wiersze, tylko jakieś śmieszne wierszyki, a ich treść już zostawiam Tobie
Btw sama nie wiem, jakim sposobem dostarczyć walentynkę pewnej osobie... (;
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Czw 18 Sty, 2007 19:30
Ehh... ja kiedys dostalam pocztą raz w jednym roku, raz w drugim. To bylo od innych osob. Ale to byly tajemnicze listy i to jest bez sensu. W jednym pisalo, ze sie na mnie gapi ten chlopak na przerwach... taaa... niby co, mam sie rozgladac po holu kto sie na mnie gapi
No wiec sie podpisz pytalska bo jeszcze pomysli ze ktos inny czy cos, albo nie bedzie okazji zeby mu wyslac cos jeszcze i co? Bedziesz czekac do nastepnego roku xD
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 13:28
Ja daje co rok koledze walentynke i podpisuje sie "Wielbicielka" albo "Twoja Walentynka" ...nie pamietam czy kiedykolwiek podpisalam sie imieniem i nazwiskiem. Ale pismo zostawilam swoje. Myslicie, ze rozpoznal?
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..