Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sro 10 Sty, 2007 15:45
No przeciez ty jestes naiwna będąc z tym kolesiem. Uwazaj zebys nie poszla zbyt szybko do lozka, bo moja kumpela tak miala, kiedy byla z takim "starym". Tyle ze ona miala 13 lat...
No przeciez ty jestes naiwna będąc z tym kolesiem. Uwazaj zebys nie poszla zbyt szybko do lozka, bo moja kumpela tak miala, kiedy byla z takim "starym". Tyle ze ona miala 13 lat...
Taka głupia to ja jeszcze nie jestem żeby w moim wieku iść do łużka.
_________________ "...Zwyczajnie wolności poczuć smak..."
No to w takim razie czego od nas oczekujesz?? Że ci powiemy, że to jest dobre i żebyś sie nie przejmowała i szła za głosem serca?? Niestety, ale dla swojego dobra powinnas isc za głosem własnego rozumu jesli go posiadasz. Pamietaj, jak nie ten to inny.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sro 10 Sty, 2007 17:08
Memi ma rację.
A ty Alka napisałaś, że w tym wieku byś nie poszła do łóżka, ale pewnie za dwa lata tak ^^
Z resztą, to ty możesz sobie myśleć, że nie pójdziesz się z nim przespać, a pewnego dnia on może powiedzieć 'chcesz być ze mną? chodźmy do łóżka'. Lub sam cię zacznie rozbierać, a ty nie będziesz miała nic przeciwko...
I teraz pewnie powiesz - nie zgodzę się aby on mnie rozebrał.
Ale skąd wiesz co w tym momencie się będzie z tobą działo. Jesteś w nim zakochana więc pewnie się zgodzisz...
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 10 Sty, 2007 18:25
Przykro mi, ale może to kiedyś zrozumiesz, jak dorośniesz...
Alka a co myślisz ze jestes dorosła?? Jesli tak to się mylisz bo jestes jeszcze dzieckiem. I szczerze w to wątpie, że jakis 20-latek się w Tobie zakochał, a nawet jeśli jakimś cudem się to zdarzyło to to mi wygląda na pedofilię a nie na coś normalnego. A skoro jestes przekonana o jego ,,świętości" to po co nas pytasz o zdanie?? Jak wyrażamy swoją opinię to zaczynasz go bronić i masz pretensję, że źle o nim myślimy.....
masz 11 lat wyglądasz na 15 i wyrywasz faceta który ma 20 lat...czy to nie sf?? bo nikt chyba w to nie uwierzy albo on jest pedofilem innej możiwości nie ma będziesz starsa to zrozumiesz btw a to nie jest tak że ty na nieg lecisz tyko sie boisz przyznac bo to jedyna normalna wersja
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Sty, 2007 18:34
CHoCoLaTE napisał/a:
Natalie Hetfield napisał/a:
Przykro mi, ale może to kiedyś zrozumiesz, jak dorośniesz...
to mialo byc do mnie?
A zastanawiałaś się w jaki sposób mogłoby to nawiązywać do Ciebie?
To jest skierowane do tej osoby, która założyła temat ze swoim "problemem".
wiesz,co albo te historie sobie wymyslilas,albo jestes tak glupia ze moze i wygldasz na 15 ale umysl masz 7 latki.A wogole raczej nie mozlwie zebys w wieku 11 lat mila rozmiar stanika 75 B to tez sf
witam wszystkich któży wypowiadali sie na tym temacie.Ja jestem tym chłopakiem o którym pisała Alicja.Nie jestem pedofilem albo zboczeńcem za którego mnie uważacie i nikt mnie tak nie bedzie nazywal.Jestem pożądnym chłopakiem i nie mam zamiaru isc z nastolatką do łóżka.Miałem kiedyś dziewczyne z którą całując sie nigdy sie nawet na łozko nie położyliśmy.A Ala nie jest głupia i naiwna za jaką ja uważacie.A jeśli chodzi o rozmiar stanika to moge to potwierdzic, co prawda sie na tym za mocno nie znam ale na to przynajmniej wyglada i nie raz słyszałem jak jej niektóre koleżanki non stop ja obgaduja z tego powodu bo jej zazdroszczą.
Pżepraszam (sic!), słyszałeś kiedyś o takim wynalazku jak "rz"?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
witam wszystkich któży wypowiadali sie na tym temacie.Ja jestem tym chłopakiem o którym pisała Alicja.Nie jestem pedofilem albo zboczeńcem za którego mnie uważacie i nikt mnie tak nie bedzie nazywal.Jestem pożądnym chłopakiem i nie mam zamiaru isc z nastolatką do łóżka.Miałem kiedyś dziewczyne z którą całując sie nigdy sie nawet na łozko nie położyliśmy.A Ala nie jest głupia i naiwna za jaką ja uważacie.A jeśli chodzi o rozmiar stanika to moge to potwierdzic, co prawda sie na tym za mocno nie znam ale na to przynajmniej wyglada i nie raz słyszałem jak jej niektóre koleżanki non stop ja obgaduja z tego powodu bo jej zazdroszczą.
i tym postem potwierdziles swoje nie do konica rozwinieta psychike albo to z eta historia to zwykla bajeczka wymyslona przez 11 latke