| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Nie wiem, co mam zrobić!
Autor Wiadomość
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Sro 10 Sty, 2007 15:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No przeciez ty jestes naiwna będąc z tym kolesiem. Uwazaj zebys nie poszla zbyt szybko do lozka, bo moja kumpela tak miala, kiedy byla z takim "starym". Tyle ze ona miala 13 lat...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Alka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 10 Sty, 2007 16:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

CHoCoLaTE napisał/a:
No przeciez ty jestes naiwna będąc z tym kolesiem. Uwazaj zebys nie poszla zbyt szybko do lozka, bo moja kumpela tak miala, kiedy byla z takim "starym". Tyle ze ona miala 13 lat...

Taka głupia to ja jeszcze nie jestem żeby w moim wieku iść do łużka.

Memi Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sro 10 Sty, 2007 16:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to w takim razie czego od nas oczekujesz?? Że ci powiemy, że to jest dobre i żebyś sie nie przejmowała i szła za głosem serca?? Niestety, ale dla swojego dobra powinnas isc za głosem własnego rozumu jesli go posiadasz. Pamietaj, jak nie ten to inny.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 10 Sty, 2007 17:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Memi ma rację.

A ty Alka napisałaś, że w tym wieku byś nie poszła do łóżka, ale pewnie za dwa lata tak ^^
Z resztą, to ty możesz sobie myśleć, że nie pójdziesz się z nim przespać, a pewnego dnia on może powiedzieć 'chcesz być ze mną? chodźmy do łóżka'. Lub sam cię zacznie rozbierać, a ty nie będziesz miała nic przeciwko...
I teraz pewnie powiesz - nie zgodzę się aby on mnie rozebrał.
Ale skąd wiesz co w tym momencie się będzie z tobą działo. Jesteś w nim zakochana więc pewnie się zgodzisz...
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 10 Sty, 2007 18:25   

Przykro mi, ale może to kiedyś zrozumiesz, jak dorośniesz...
Powrót do góry
pytalska Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 10 Sty, 2007 19:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Alka napisał/a:
Natalie Hetfield napisał/a:
Dzieci w tym wieku są często naiwne.

WYPRASZAM SOBIE Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Alka a co myślisz ze jestes dorosła?? Jesli tak to się mylisz bo jestes jeszcze dzieckiem. I szczerze w to wątpie, że jakis 20-latek się w Tobie zakochał, a nawet jeśli jakimś cudem się to zdarzyło to to mi wygląda na pedofilię a nie na coś normalnego. A skoro jestes przekonana o jego ,,świętości" to po co nas pytasz o zdanie?? Jak wyrażamy swoją opinię to zaczynasz go bronić i masz pretensję, że źle o nim myślimy.....
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 10 Sty, 2007 20:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to mialo byc do mnie?
Powrót do góry
Memi Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sro 10 Sty, 2007 21:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiadomo, że nie Smile
Powrót do góry
MKS Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 11 Sty, 2007 10:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

masz 11 lat wyglądasz na 15 i wyrywasz faceta który ma 20 lat...czy to nie sf?? bo nikt chyba w to nie uwierzy albo on jest pedofilem innej możiwości nie ma będziesz starsa to zrozumiesz btw a to nie jest tak że ty na nieg lecisz tyko sie boisz przyznac bo to jedyna normalna wersja
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Sty, 2007 18:34   

CHoCoLaTE napisał/a:

to mialo byc do mnie?

A zastanawiałaś się w jaki sposób mogłoby to nawiązywać do Ciebie?
To jest skierowane do tej osoby, która założyła temat ze swoim "problemem".
Powrót do góry
Aguś Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 12 Sty, 2007 15:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiesz,co albo te historie sobie wymyslilas,albo jestes tak glupia ze moze i wygldasz na 15 ale umysl masz 7 latki.A wogole raczej nie mozlwie zebys w wieku 11 lat mila rozmiar stanika 75 B to tez sf
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 12 Sty, 2007 16:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich któży wypowiadali sie na tym temacie.Ja jestem tym chłopakiem o którym pisała Alicja.Nie jestem pedofilem albo zboczeńcem za którego mnie uważacie i nikt mnie tak nie bedzie nazywal.Jestem pożądnym chłopakiem i nie mam zamiaru isc z nastolatką do łóżka.Miałem kiedyś dziewczyne z którą całując sie nigdy sie nawet na łozko nie położyliśmy.A Ala nie jest głupia i naiwna za jaką ja uważacie.A jeśli chodzi o rozmiar stanika to moge to potwierdzic, co prawda sie na tym za mocno nie znam ale na to przynajmniej wyglada i nie raz słyszałem jak jej niektóre koleżanki non stop ja obgaduja z tego powodu bo jej zazdroszczą.
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pią 12 Sty, 2007 17:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pżepraszam (sic!), słyszałeś kiedyś o takim wynalazku jak "rz"?

pytalska Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 12 Sty, 2007 18:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

*** że tak się wyraże NIE wierze ci Confused Rolling Eyes
Powrót do góry
Aguś Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 12 Sty, 2007 18:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

*** napisał/a:
witam wszystkich któży wypowiadali sie na tym temacie.Ja jestem tym chłopakiem o którym pisała Alicja.Nie jestem pedofilem albo zboczeńcem za którego mnie uważacie i nikt mnie tak nie bedzie nazywal.Jestem pożądnym chłopakiem i nie mam zamiaru isc z nastolatką do łóżka.Miałem kiedyś dziewczyne z którą całując sie nigdy sie nawet na łozko nie położyliśmy.A Ala nie jest głupia i naiwna za jaką ja uważacie.A jeśli chodzi o rozmiar stanika to moge to potwierdzic, co prawda sie na tym za mocno nie znam ale na to przynajmniej wyglada i nie raz słyszałem jak jej niektóre koleżanki non stop ja obgaduja z tego powodu bo jej zazdroszczą.

i tym postem potwierdziles swoje nie do konica rozwinieta psychike albo to z eta historia to zwykla bajeczka wymyslona przez 11 latke Razz
Powrót do góry
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi