| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Ja go kocham!
Autor Wiadomość
ASIAK
Gość
PostWysłany: Wto 09 Wrz, 2003 16:06   Ja go kocham!

Mam problem! zakochałam się w chłopku mioch marzeń! on jest poprostu cool! rozmawiliśmy ze sobą i wogóle! ale on mieszka chyba z 15 km ode mnie! więc widujemy się tylko czasami! ja za nim tęsknie bardzo a jeszcze bardziej go kocham! i nawet nie wiem co mam zrobić abyśmy byli razem! ale czy on mnie kocha! ja o nim ciągle myśle i śnie! tak bardzo chciałabym wiedzieć czy on mnie kocha! ludzie napiszcie co mam robić?
Przejdź na dół
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 09 Wrz, 2003 16:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

spytac się go, podobam ci się? jeżeli odpowie tak to sie spytaj czy tylko, a jeżeli nie to powiedz że żartowałas biggrin

Numer Gadu-Gadu
2891618
sandra
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 12 Wrz, 2003 16:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Flower czy tobie serio wydaje sie ze go kochasz?? przeciez sama pizesz ze malo gadaliscie i za widzicie sie tylko cxzasami. ja wiem ze to co czujesz moze ci podchodzic pod miłosc ale jak na moj gust to zaledwie zauroczenie. zrozum, ze on tez nie moze cie KOCHAC widujac sie z toba raz na jakis cas. musiala bys duzo poprcowac nad tym aby w koncu zakwitla milosc! mam nadzieje ze uda wam sie lepiej poznac i w ogole! zycze powodzenie! Flower

Odpowiedz do tematu