Mam problem! zakochałam się w chłopku mioch marzeń! on jest poprostu cool! rozmawiliśmy ze sobą i wogóle! ale on mieszka chyba z 15 km ode mnie! więc widujemy się tylko czasami! ja za nim tęsknie bardzo a jeszcze bardziej go kocham! i nawet nie wiem co mam zrobić abyśmy byli razem! ale czy on mnie kocha! ja o nim ciągle myśle i śnie! tak bardzo chciałabym wiedzieć czy on mnie kocha! ludzie napiszcie co mam robić?
czy tobie serio wydaje sie ze go kochasz?? przeciez sama pizesz ze malo gadaliscie i za widzicie sie tylko cxzasami. ja wiem ze to co czujesz moze ci podchodzic pod miłosc ale jak na moj gust to zaledwie zauroczenie. zrozum, ze on tez nie moze cie KOCHAC widujac sie z toba raz na jakis cas. musiala bys duzo poprcowac nad tym aby w koncu zakwitla milosc! mam nadzieje ze uda wam sie lepiej poznac i w ogole! zycze powodzenie!