| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Następny
Jaka jest wasza najbardziej znienawidzona lekcja?
Autor Wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Sob 06 Sty, 2007 19:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aha, i jeszcze jedno, jest to bezsens, że trzeba zdawać kolejny przedmiot, mamy 2 przedmioty obowiązkowe, kto chce iść na lepszą uczelnię musi jeszcze co najmniej 2 dodatkowe, i w tym momencie 5 jest niepotrzebną stratą czasu, żeby się uczyć do czegoś co nie potrzebne w życiu.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Czarna Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 07 Sty, 2007 11:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem Słupek ma racje. Wyścig szczurów teraz jest. Trzeba wiedziec i umiec jak najwiecej aby dostac sie na wymarzone studia i znalesc wymarzona prace. Matematyka pojawia sie na kazdym kroku. Głupi przyklad... chcesz sie osmieszyc przy swoim dziecku kiedy spyta sie Ciebie co to kotanges czy cos zupelnie innego? Trzeba miec elastyczny umysl. Ja nienawidze polskiego ( poniewaz kiedys musialam pisac rozprawki, artykly czy inne dziwne rzeczy codziennie po minumim 4-5stron ) a mimo to nie robie wielkiego oburzenia z tego powodu. Matmy tez nie lubie chociaz mhhhh i z polskiego i z matmy jestem bardzo dobra.

A moze by tak inne przedmioty wprowadzic za obowiazkowe do matury? Widzialam, ze duzo osob pisalo, ze ma z muzyki czy plastyki 6 to moze ktorys z tych przedmiotow na mature weźmiemy?

Szczerze mowiac... Natalie to co piszesz to dla mnie dziecinada... nawet nie umiesz argumentow dac Słupkowi.

Numer Gadu-Gadu
2551311
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 07 Sty, 2007 11:48   

Czarna napisał/a:
Moim zdaniem Słupek ma racje. Wyścig szczurów teraz jest. Trzeba wiedziec i umiec jak najwiecej aby dostac sie na wymarzone studia i znalesc wymarzona prace. Matematyka pojawia sie na kazdym kroku. Głupi przyklad... chcesz sie osmieszyc przy swoim dziecku kiedy spyta sie Ciebie co to kotanges czy cos zupelnie innego? Trzeba miec elastyczny umysl. Ja nienawidze polskiego ( poniewaz kiedys musialam pisac rozprawki, artykly czy inne dziwne rzeczy codziennie po minumim 4-5stron ) a mimo to nie robie wielkiego oburzenia z tego powodu. Matmy tez nie lubie chociaz mhhhh i z polskiego i z matmy jestem bardzo dobra.

Matko... Jeszcze byś ten "kotanges" poprawnie napisała. Mi tu nie chodzi o takie banały. Zupełnie tego nie rozumiesz, więc proszę Cię, nie udzielaj się.

Miło być za facetem, wiem, bo babki takie są - konkurencja normalnie. Laski tylko facetom przyznają rację ^^ Faceci górą, nie?
Powrót do góry
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Nie 07 Sty, 2007 12:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Natalie Hetfield napisał/a:
Miło być za facetem, wiem, bo babki takie są - konkurencja normalnie. Laski tylko facetom przyznają rację ^^ Faceci górą, nie?

<leży>
Przyznaję rację temu, kto w/g mnie ma lepsze argumenty, nie zwracając uwagi na płeć.
Boże, "rywalizacja" kobiet na forum? O co, o facetów? Lol.

Numer Gadu-Gadu
4961269
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 07 Sty, 2007 15:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Matko... Jeszcze byś ten "kotanges" poprawnie napisała. Mi tu nie chodzi o takie banały. Zupełnie tego nie rozumiesz, więc proszę Cię, nie udzielaj się.

O ja... nie wierze. Czyli jednak wiesz co to jest. W takim razie nie jest z Toba tak źle.

Natalie, zle trafilas. Ja mam chlopaka od poltora roku i jakos g**** mnie inni obchodza a to, ze przyznalam mu racje to tylko i wylacznie dlatego, ze Ty piszez glupoty a on nie. Dalej jakos nei widze argumentow czemu ma byc obowiazkowy polski a matma nie.

Numer Gadu-Gadu
2551311
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 07 Sty, 2007 18:11   

To Ty piszesz teraz głupoty.
A w czym ja wypisuję głupoty? Bo nie jestem zadowolona z wprowadzenia matematyki jako przedmiot obowiązkowy. I to jest głupota? Gratuluję.
Jeśli chcesz się wtrącić do rozmowy, to przeczytaj wszystko o czym pisaliśmy, a nie tylko fragmenty.

[ Dodano: Nie 07 Sty, 2007 18:18 ]
Monik napisał/a:
Przyznaję rację temu, kto w/g mnie ma lepsze argumenty, nie zwracając uwagi na płeć.
Boże, "rywalizacja" kobiet na forum? O co, o facetów? Lol.

Przykro mi, ale nie w tym rzecz. Myślisz całkiem o czym innych. Nie chodzi tu o dokładną "rywalizację". Wcześniej była ta solidarność kobiet. Ale tam gdzie facet się znajdzie - my wymieramy i wszystkie dziewczyny lecą na słowa facetów. Teraz już się nie dziwię, dlaczego facet od fizyki mówi, że "dziewczynki nie mają duszy". Ale niestety musiał już powiedzieć nam całą prawdę o tym - "A jednak dziewczynki mają duszę. Jest to udowodnione naukowo, od niedawna, gdzieś od XVI w.".
Powrót do góry
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Nie 07 Sty, 2007 19:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myślisz całkiem o czym innych. Nie chodzi tu o dokładną "rywalizację". Wcześniej była ta solidarność kobiet. Ale tam gdzie facet się znajdzie - my wymieramy i wszystkie dziewczyny lecą na słowa facetów.

Ja nie przyznawałabym racji kobiecie ze względu na solidarność.

Numer Gadu-Gadu
4961269
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 07 Sty, 2007 20:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

rzykro mi, ale nie w tym rzecz. Myślisz całkiem o czym innych. Nie chodzi tu o dokładną "rywalizację". Wcześniej była ta solidarność kobiet. Ale tam gdzie facet się znajdzie - my wymieramy i wszystkie dziewczyny lecą na słowa facetów.

to jeszcze mi powiedz, że tutaj większe znaczenie w tym co piszemy ma płeć. lol. feministka jedna.
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 08 Sty, 2007 16:00   

Nie zarzucaj mi, że jestem feministką - Wasze wypowiedzi czasem są śmieszne i źle mnie rozumiecie.

Teraz jestem feministką, całkowitym głupem z matematyki - czego się jeszcze nowego od Was dowiem o samej sobie?

Czarna: Jeśli chodzi Ci o argumenty. Niestety ten, komu matematyka nie przeszkadza na pewno nie zrozumie tego, kto nie jest za matematyką. Wasze wypowiedzi właśnie o tym świadczą, wiec już proszę, nie zaczynajcie mi tu znowu o tym pisać, bo coś mnie zaraz trafi. Ten temat miał się już dawno zakończyć, gdy napisałam "Koniec. Sprawiedliwość dla wszystkich". Ale jak kolejne osoby się czepną tematu to są kolejne spory. Kto się jeszcze włączy do rozmowy? Jest ktoś chętny?
Powrót do góry
LaLa18 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 08 Sty, 2007 17:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja 'lalam' na polski ,mam dyslekcje i zawsze blazinilam sie przy tablicy ,

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 08 Sty, 2007 18:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

LaLa18 napisał/a:
zawsze blazinilam sie

to ci zostało mimo skończenia szkoły
Powrót do góry
LaLa18 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 08 Sty, 2007 20:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ehhhh ,dzieki bardzo pocieszajace

Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 09 Sty, 2007 14:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Natalie nigdy nie zylam w w symbiozie z kobietami wiec zadnej solidarnosci z babami mi nie wmawiaj ;]

"Teraz jestem feministką, całkowitym głupem z matematyki - czego się jeszcze nowego od Was dowiem o samej sobie? "

Sama nam to powiedzialas przeciez w swoich postach ;]

Numer Gadu-Gadu
2551311
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 09 Sty, 2007 18:28   

Gdzie to pisałam? Nie pisałam, że jestem feministką ani całkowitym głupem z matematyki. Jeśli chcesz wdawać się w dyskusję - czytaj uważnie albo też wszystkie posty co do słowa...
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Wto 09 Sty, 2007 19:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie piszcie matury to nie bedzie problemu, loool...

Strona 12 z 14 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Następny
Odpowiedz do tematu