| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Brak dziewczyny
Autor Wiadomość
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 21 Sie, 2006 17:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

lange 666, nie martw się, niektórzy poznają swoje przyszłe żony w przedszkolu, a niektórzy na emeryturze Razz To nie jest powiedziane, że dziewczynę musisz mieć i koniec, bo inaczej wszyscy będą uważać Cię za trędowatego. To nie tak! Widocznie na Twojej drodze nie stanęła jeszcze "ta jedyna". Nic na siłę, bo mogą być złe skutki.

A co do powyższych wypowiedzi, to niezupełnie zgadzam się, że w wieku 30 lat można się wiązać bo jest się "dojrzałym do związku", a wieku 15 lat nie. Wiadomo, że jeśli "chodzi się" z kimś jak się ma 12 lat to inaczej to wygląda, niż jak się ma 35 lat. Oczywiście, te drugie są dojrzalsze, ale w każdym związku jest urok! Czy nie podobało się Wam to przedszkolne trzymanie za rączki, rysowanie serduszek swojej połówce itp.? Od najmłodszych lat można się kimś zauroczyć. To jasne, że przedszkolaki nie kochają tak, jak starsi, ale dzieci też mają uczucia. W każdym wieku związki wyglądają inaczej, a im starszym się jest, tym bardziej zależy nam i bardziej boimy, troszczymy, opiekujemy się naszą sympatią. Co nie znaczy, że ABSOLUTNIE NIE MOŻNA kogoś mieć, jak się jest małym.
Przynajmniej ja tak uważam, i to jest moje zdanie.

Uff, to tyle Wink No to pozdrowionka Kwiat

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4961269
BaSiA__ToSiA Płeć:Kobieta

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 21 Sie, 2006 17:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oł zgadzam sie z Monik Smile święte słowa Smile a jezeli chodzi o mnie to ja sama tez jeszcze nie mialam chlopaka, ale coz...jakos zyje i jeszcze nie zdycham Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7514281
smutna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Pon 21 Sie, 2006 23:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no i mi sie rowniez podobala wypowiedz Monik;)
..., a co do tego zycia w zwiazku to nie zawsze jest tak wesolo i kolorowo Razz wiadomo ze miec taka bliska osobke jest bardzo dobrze i to jest cos wspanialego miec kogos tak bliskiego, ktoremu mozna zaufac bo wie sie ze dla tej osoby jest sie najwazniejszym;) ale bycie "singlem" tez ma swoje uroki Razz nie trzeba sie nikomu tlumaczyc co sie robilo gdzie sie bylo itd :> biggrin no i mozna flirtowac bez konca biggrin chociaz ja pomimo tego wole byc z moim Misiakiem Love Smile hihi
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 21 Sie, 2006 23:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak się jest z kimś w związku "Niemałżeńskim" w wieku 5 lat to jest to normalniejsze niż w wieku 30-35 lat...

... kiedy zdacie sobie z tego sprawę?
Powrót do góry
Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Wto 22 Sie, 2006 10:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Jak się jest z kimś w związku "Niemałżeńskim" w wieku 5 lat to jest to normalniejsze niż w wieku 30-35 lat...

... kiedy zdacie sobie z tego sprawę?

A czy ktoś mówi, że nie? Ja po prostu napisałam, co myślę o tym, że Wy piszecie że "młode" związki są niedojrzałe, a związki starszych tak. Nie było w mojej wypowiedzi czegoś takiego, że jak się z kimś chodzi jak się ma 35 lat to jest to normalne. W 80% zgadzam się z Tobą, a w 20% nie. Te 20% nie, ponieważ może nie wszyscy chcą się wiązać na stałe, tylko żyć dalej na tzw. "kocią łapę" (nie wiem, czy to dobrze napisałam, ale wydaje mi się, że to jest to wyrażenie Very Happy ).

A jeszcze spójrz na te słowa:

Shaunri napisał/a:
Jak się jest z kimś w związku "Niemałżeńskim" w wieku 5 lat to jest to normalniejsze

Boże, cały czas piszesz, żeby broń Boże! nie wiązać się w wieku 15 lat, bo to takie niedojrzałe itd., a tu nagle wypowiedź, że im bardziej się jest młodszym, tym bardziej związki są normalniejsze.
Zanim napiszesz posty, przemyśl sobie, czy uważasz tak, czy tak, bo widzę że w dwóch tematach opisujesz, że zgadzasz się z dwoma całkiem różniącymi się od siebie rzeczami.
Wiem, wiem, nic mi do tego, ale to powoduje chaos, przedtem myślałam, że wolisz dojrzałe związki, a teraz już sama nie wiem.

Pozdrowienia Wink

Numer Gadu-Gadu
4961269
sin Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 22 Sie, 2006 12:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
im bardziej się jest młodszym, tym bardziej związki są normalniejsze.

Rolling On The Floor Laughing x1000 biggrin

"normalniejszy" nie znaczy "normalny", słonko:)
a co jest nienormalnego w "niemałżeńskim" związku 5-latków, hmm...? "Niemałżeński" związek 35-latków jest bardziej nienormalny od tego powyżej, po prostu ludzie w tym wieku (35) z reguły mają już męża/żonę. Tak, są wyjątki.
mihihi:)

btw, w Katowicach nie ma fajnych dziewczyn...? A... czyja to może być wina..? Razz

Powrót do góry
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Wto 22 Sie, 2006 13:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Lol2:
sin napisał/a:
im bardziej się jest młodszym, tym bardziej związki są normalniejsze.

Niewiesz, ze dzieciaki, ktore teraz ze soba chodza- to tylko dla szpanu i wkoncu sie rzuca. To jest taka normalka, zeby sie popisac. Naprawde niemoge, brak mi slow Laughing
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 22 Sie, 2006 13:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

monik - Cały twój post na nic bo nie do Ciebie to mówiłem i nigdy wcześniej nie pisałem żeby nie wiązać się w wieku 15 lat. Podzielam twoje zdanie, a moja wypowiedź nie była skierowana w twoją stronę.
Powrót do góry
Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Wto 22 Sie, 2006 19:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
monik - Cały twój post na nic bo nie do Ciebie to mówiłem i nigdy wcześniej nie pisałem żeby nie wiązać się w wieku 15 lat. Podzielam twoje zdanie, a moja wypowiedź nie była skierowana w twoją stronę.

Aha Wink Ja zrozumiałam, jakby to było do mnie Very Happy A jeśli Cię uraziłam, to sory Wink

Shaunri napisał/a:
Cały twój post na nic

Hm... Tak całkiem na nic nie będzie, bo wyraziłam swoją opinię na ten temat Wink i jeśli ktoś coś takiego zrobi, to będzie wiedział, jakie mam na ten temat zdanie Wink

Numer Gadu-Gadu
4961269
Aga002 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 24 Sie, 2006 20:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi sie ze jesli nikogo nie kochasz, lub nie jestes w tej osobie "zauroczony" to nie musisz na sile z nia chodzic, po to zeby byc tym "lepszym". Jesli ci sie jakas podoba to sprobuj zagadac do niej lub cos takiego. Moze zalatw jakos jej numer gg czy cos Wink Moja kumpela zrobila tak do kolesia ktory sie jej podobal napisala np. "czesc co u ciebie", a on cos odpisal ze nie wie kim jest itp. a ona powiedziala ze pomylila sie chyba i powiedziala PAPA ale on byl ciekawy kto to i tak sie zapoznali Smile Teraz sie spotykaja itd. Bo okazalo sie ze on od dawna chcial do niej zagadac. Wiec sprobuj tego. A jesli nikt ci sie nie podoba czy cos, to w koncu kiedys sie ktos znajdzie. 3maj sie Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
smutna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 00:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

taa... troszke bez sensu ten pomysl z pomylka LoL... po co pisac do kogos po to zeby mu napisac ze sie nie chcialo jednak z nim gadac?!
po co szukac kogos na sile;] na kazdego przyjdzie czas... narazie zostanie straym kawalerem mu nie grozi wiec nie ma co przyspieszac tego wszystkiego;)
Powrót do góry
kubap Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 23 Gru, 2006 16:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja też nie mam ale miałem 3 i mogę mieć 4 jakbym chciał
weż se poderwij jakąś
ps:jestem za słupkiem,ma rację Very Happy
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi