Nie mam jescze dziewczyny a mam 15 lat ani nie miałem, czy to jest normalne. Czy wypadało by se kogoś poszukać czy jeszce jest czas. Bo widze że wszyscy kogoś mieli tylko ja jestem taki zacofany no może nie wszyscy. Chciałbym mieć już jakąś dziewczynę już se to ciągle wyobrażam. Ale u nas w klasie nikogo fajnego nie ma i czekam na liceum, a może dziewczyna mnie jakaś poprosi. Można powiedzieć że jestem spragniony miłości.
Jak co to jest moj adres gg 4822175, miejscowoś w ktorej mieszkam to Katowice. Wszędzie jest pełno fajnych dziewczyn. Czekam na wase komentarze. A i napiszcie kiedy mieliście pierwszą dziewczynę (wiek).
Wysłany: Sob 12 Sie, 2006 23:07 Re: Brak dziewczyny
lange666 napisał/a:
Nie mam jescze dziewczyny a mam 15 lat ani nie miałem, czy to jest normalne. Czy wypadało by se kogoś poszukać czy jeszce jest czas. Bo widze że wszyscy kogoś mieli tylko ja jestem taki zacofany no może nie wszyscy. Chciałbym mieć już jakąś dziewczynę już se to ciągle wyobrażam. Ale u nas w klasie nikogo fajnego nie ma i czekam na liceum, a może dziewczyna mnie jakaś poprosi. Można powiedzieć że jestem spragniony miłości.
Jak co to jest moj adres gg 4822175, miejscowoś w ktorej mieszkam to Katowice. Wszędzie jest pełno fajnych dziewczyn. Czekam na wase komentarze. A i napiszcie kiedy mieliście pierwszą dziewczynę (wiek).
Idź do burdelu, na pewno są takie w Katowicach.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Nie 13 Sie, 2006 12:26
Owszem wiele osób miało już dziewczynę w tym wieku ale zapewniam Cię że nie są to...jakby to nazwać... nie są to zbyt dojrzałe (delikatnie mówiąc) związki. Nie mówię o wszystkich, ale w większości przypadków tak właśnie jest. Więc jak mówi Shaunri masz jeszcze czas, dużoo czasu.
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
nic na sile slonko;) na wszystko przyjdzie czas... i sam bedziesz wiedzial ze to wlasnie ta i z ta chcesz byc do konca zycia... ja wczoraj bylam na weselu kuzyna ktory juz ma 26lat chyba i jego wychowawczyni z liceum nie mogla sie nadziwic ze wlasnie on bierze slub bo zawsze uciekal od dziewczyn itd:D
Ostatnio zmieniony przez smutna dnia Pon 14 Sie, 2006 00:34, w całości zmieniany 1 raz
nic na sile slonko;) na wszystko przyjdzie czas... i asm bedziesz wiedzial ze to wlasnie ta i z ta chcesz byc do konca zycia... ja wczoraj bylam na weselu kuzyna ktory juz ma 26lat chyba i jego wychowawczyni z liceum nie mogla sie nadziwic ze wlasnie on bierze slub bo zawsze uciekal od dziewczyn itd:D
W tym wypadku to chyba dziewczyny uciekają od niego, a nie na odwrót
Tak jeszcze powiem, że nie wiem, czemu "manie" dziewczyny/chłopaka tylko po to by się pokazać, jest wśród młodzieży takie fajne, dobre i szpanerskie.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Sie, 2006 16:24
fajne dziewczny? w katowicach?
wyprowadz sie, nie ma innej mozliwosci, sorrey.
—Michael Shermer
do jego ex ex ide 2 wrzesnia na slub : P
a z jego ex bylam w zeszlym roku na nartach (wedy nie byli juz ze soba : > )
na sympati ma profil i non stop spotyka sie z laskami z netu : >
hehe a teraz pardoks:
Moj brat moze byc moim ojcem a moj ojciec moim dziadkiem ciekawe nie?