Może mi się pomyliły roczniki ... ale pewne jest, ze pewnie długo robią materiał ... a ja mam taką cichą nadzieję, że na nowej płycie dadzą solówki takie jak na starszych, bo trzeba przyznac, że np. ta z MoP jest genialna. Bo właśnie solówek najbardziej mi brakowało na St Anger
Ja lubię Metalice (bo chyba o nasze zdanie ci chodziło natalio) , ale wolę Pantere, i np. Sepulture...
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 25 Lis, 2006 14:23
Anja_: Wiesz dlaczego nie było solówek na St. Anger? Lars powiedział, że solówki są już przestarzałe, niemodne, więc lepiej nagrać utwory bez solówek. Kłócił się o to z Kirkiem i jednak uległ mu. Ale na nowym albumie będą solówy. Na www.youtube.com można wysłuchać już 2 nowych piosenek zagranych na koncercie z sierpnia 2006. Jedna z nich jest z koncertu z Japonii, droga możliwe że też lub z Korei. Ich tytuły to: The New Song, a właściwie Death Is Not The End i The Other New Song.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Sob 25 Lis, 2006 17:33
zapytajmy Jamesa...
_________________ mood for ska
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 25 Lis, 2006 20:54
Że co? Solówki są na każdym albumie - "St. Anger" jest wyjątkiem.
To fakt, że chcieli wrócić do starego, garażowego grania - ale tu chodziło o to, że jak zespół, który dopiero zaczyna, "zbiera" się. Jeśli oglądałaś "Some Kind Of Monster" to zapewne powinnaś o tym wiedzieć. Jeśli nie - oglądnij. Poznasz to, jak siedzieli w studiu przy nagrywaniu "St. Anger", a także o ich życiu prywatnym.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Wto 28 Lis, 2006 16:50
Ja tam nie przepadam za taką muzą : P
Z takich niepopowych, których i tak nie słuchm, z kilkoma wyjątkami (te wszystkie cool Blogi27 i tym podobne, ble) to jest Rammstein :> Zawsze mi się podobają jego piosenki i nie nudzą się po miesiącu : P
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Wto 28 Lis, 2006 20:43
Słupek napisał/a:
A jak Twoja wypowiedź ma się do tematu?
"Ja tam nie przepadam za taką muzą : P"
Już wiesz?
_________________ Just freelove...
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 28 Lis, 2006 20:57
Bo Metallica to rodzaj muzyki, no nie?
Śmieszne są te osoby, które mówią jak Monik.
opętana: Nie czytam często Overkill'a i nie śledzę każdych newsów, żeby specjalnie napisać coś takiego. Wiem dużo na temat Metalliki. Choćby SKOM dał mi wiele informacji, ale specjalnie, by przeredagować jakiś tekst nie musze czytać wiadomości z Overkill'a. Ja to po prostu wiem Też na www.epuls.pl w klubie Metallica można poczytać różne rzeczy na temat tego zespołu i zdania innych.
Trochę źle odbierasz to, co ja piszę i tak naprawdę nie wiesz, co mam w głowie. Co po prostu wiem... Bez zbędnego siedzenia nad newsami z Overkill'a, bo to już naprawdę strata czasu.