| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
METALLICA
Autor Wiadomość
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pią 24 Lis, 2006 19:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ee, nie lubię tego Wink
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Anja_ Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 24 Lis, 2006 22:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może mi się pomyliły roczniki ... ale pewne jest, ze pewnie długo robią materiał ... a ja mam taką cichą nadzieję, że na nowej płycie dadzą solówki takie jak na starszych, bo trzeba przyznac, że np. ta z MoP jest genialna. Bo właśnie solówek najbardziej mi brakowało na St Anger
Powrót do góry
Ja14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 25 Lis, 2006 12:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja lubię Metalice (bo chyba o nasze zdanie ci chodziło natalio) Wink, ale wolę Pantere, i np. Sepulture...
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 25 Lis, 2006 14:23   

Anja_: Wiesz dlaczego nie było solówek na St. Anger? Lars powiedział, że solówki są już przestarzałe, niemodne, więc lepiej nagrać utwory bez solówek. Kłócił się o to z Kirkiem i jednak uległ mu. Ale na nowym albumie będą solówy. Na www.youtube.com można wysłuchać już 2 nowych piosenek zagranych na koncercie z sierpnia 2006. Jedna z nich jest z koncertu z Japonii, droga możliwe że też lub z Korei. Ich tytuły to: The New Song, a właściwie Death Is Not The End i The Other New Song.
Powrót do góry

PostWysłany: Sob 25 Lis, 2006 16:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja słyszałam, że nie było solówek, bo chcieli powrócic do starego garażowego grania ... co wg mnie im średnio wyszło
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sob 25 Lis, 2006 17:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zapytajmy Jamesa...

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 25 Lis, 2006 20:54   

Że co? Solówki są na każdym albumie - "St. Anger" jest wyjątkiem.
To fakt, że chcieli wrócić do starego, garażowego grania - ale tu chodziło o to, że jak zespół, który dopiero zaczyna, "zbiera" się. Jeśli oglądałaś "Some Kind Of Monster" to zapewne powinnaś o tym wiedzieć. Jeśli nie - oglądnij. Poznasz to, jak siedzieli w studiu przy nagrywaniu "St. Anger", a także o ich życiu prywatnym.
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 27 Lis, 2006 19:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiem,wiem mam nawet SKOM, bylam dwa razy w kinie i tak dalej ... kiedyś byłam fanatyczką, teraz mi przeszło ...
Powrót do góry
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Wto 28 Lis, 2006 13:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ooooo ja Cie kręce
sory, ale troche mnie bawią Twoje wypowiedzi Natalie Hetfield
ja tez potrafie poczytac overkill'a czy cos i to przeredagowac ;>

Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Wto 28 Lis, 2006 16:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam nie przepadam za taką muzą : P
Z takich niepopowych, których i tak nie słuchm, z kilkoma wyjątkami (te wszystkie cool Blogi27 i tym podobne, ble) to jest Rammstein :> Zawsze mi się podobają jego piosenki i nie nudzą się po miesiącu : P

Numer Gadu-Gadu
4961269
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Wto 28 Lis, 2006 18:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A jak Twoja wypowiedź ma się do tematu?

Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Wto 28 Lis, 2006 20:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek napisał/a:
A jak Twoja wypowiedź ma się do tematu?

"Ja tam nie przepadam za taką muzą : P"
Już wiesz?

Numer Gadu-Gadu
4961269
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 28 Lis, 2006 20:57   

Bo Metallica to rodzaj muzyki, no nie? Razz
Śmieszne są te osoby, które mówią jak Monik.

opętana: Nie czytam często Overkill'a i nie śledzę każdych newsów, żeby specjalnie napisać coś takiego. Wiem dużo na temat Metalliki. Choćby SKOM dał mi wiele informacji, ale specjalnie, by przeredagować jakiś tekst nie musze czytać wiadomości z Overkill'a. Ja to po prostu wiem Razz Też na www.epuls.pl w klubie Metallica można poczytać różne rzeczy na temat tego zespołu i zdania innych.
Trochę źle odbierasz to, co ja piszę i tak naprawdę nie wiesz, co mam w głowie. Co po prostu wiem... Bez zbędnego siedzenia nad newsami z Overkill'a, bo to już naprawdę strata czasu.
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 28 Lis, 2006 22:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bosh epuls ...

Natalia wydajesz się byc osobą, która siedzi i uczy się na pamięc wiekszości rzeczy dot. zespołu
Powrót do góry
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Sro 29 Lis, 2006 15:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Natalia wydajesz się byc osobą, która siedzi i uczy się na pamięc wiekszości rzeczy dot. zespołu

hehe

dla mnie overkill i njuusy o Mecie to nie strata czasu

Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu