| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
nie wiem jaki dac temat...
Autor Wiadomość
Aga002 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 12 Paź, 2006 22:00   nie wiem jaki dac temat... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam 13 lat i moja przyjaciolka tez. Od 4 klasy chodzimy razem do klasy bo sie poznalysmy na podworku. W podstawówce zawsze więcej chłopaków bujało się we mnie. Ale dobra mniejsza z tym. No i ona zaczęła szybciej dojrzewać. Ma już biust i w ogóle. Ja jeszcze nie. Sad No i teraz chodzimy do 1 gimnazjum. Ona ciągle mi mówi, że ten chłopak się na nią gapi, to znowu inny i tak ciągle. Paru się w niej zabujało. We mnie chyba nikt. Nie wiem. No i mi się wydaje, że w tym wieku chłopacy lecą na biust itp. Cały czas się jej tam gapią. I chyba na to najbardziej zwracają uwagę. Mad Wkurza mnie to, bo czuje się jak małe dziecko, bo nie mam biustu. Confused I ta moja friend mówi, że jej nie obchodzi jej biust, nie chce go "eksponować" jak inne lalunie w szkole. Wiecie dekolty itp. Ale ona nosi obcisłe bluzki, o których mówiła, że ich nie założy, bo są za obcisłe i za bardzo się opinają na biuście. Czy nie znajdę chłopaka dopóki nie urośnie mi biust? Neutral I głupio się trochę czuję przy tej mojej friend jeśli tak każdy coś powie o jej piersiach czy się spojrzy. Chodzi o chłopaków. Bo boję się, że powiedzą np. "a ty to decha" czy coś. Poradźcie mi na temat całej sprawy, bo to dla mnie ważne. Z góry thX Mr. Green

Ostatnio zmieniony przez Aga002 dnia Pią 13 Paź, 2006 14:57, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Inversja Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Czw 12 Paź, 2006 22:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ehhh myślisz że cały świat obraca się wokół piersi? (dobra co dla nie których może tak... xD) no ale wiesz nie wbijaj sobie broń ci panie boże do głowy że nie znajdziesz chłopaka przez to że masz mały biust. jak mówią każda potwora znajdzie swego adoratora ; )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 13 Paź, 2006 14:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chodzi o to ze prawie wcale go nie mam. ale to nie tamat o dojrzewaniu. problem jest w moim pierwszym poscie.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 13 Paź, 2006 14:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

masz 13 lat.. nie każda 13 latka ma biust o miseczce d.. niedługo to 10 latki będą płakać że są płaskie..
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 13 Paź, 2006 14:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie widzisz ze to nie tamat o wielkosci biustu tylko o czyms podobnym :\ przeczytaj dokladnie moj problem...
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 13 Paź, 2006 14:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ale jednak sporą część twojego postu zajmował problem z biustem, więc nikt, kto pisał na temat biustu nie wymyślił sobie problemu z nikąd!

zresztą jak tak patrze na to co nawypisywałaś to problemem przewodnim jest biust.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 13 Paź, 2006 14:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ale problem z biustem "dotyczy" chlopakow. poradzcie na temat mojego problemu z pierwszego postu Sad
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 13 Paź, 2006 15:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale kiedy zrozumiesz, że w tym wieku to normalne, nie powinnas się tym przejmować.. biust z czasem urośnie, a że ma to ze sobą coś wspólnego jest tylko twoim urojeniem
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 13 Paź, 2006 15:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wcale nie...widze w szkole ze chlopacy patrza tylko na te dziewczyny co maja juz cos pod bluzkami...
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 13 Paź, 2006 15:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bo w tym wieku nie mają nic w głowie.. a to nie znaczy, że to wina tego czy masz duży biust czy mały.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 13 Paź, 2006 16:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie wiem w ogole po co chlopakom to :\ przeciez i tak nie dotkna Neutral co oni sobie mysla? inna sprawa jesli dziewczyna jest w twoim wieku Nasty_Girl i starsza
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 13 Paź, 2006 16:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Okej, cieszę się dziewczyny że sobie pogadałyście, ale warto by było gdyby ktoś "z jajami" się wypowiedział... Tak dla kontrastu.

Aga -

1) Nie będę mówił "A, chłopacy to nie patrzą tylko na biust" bo i sam lubię kiedy jest na czym oko zawiesić - Mimo to słowa "w niej kilku się już zabujało" wzbudzają we mnie pusty śmiech. I co z tego że kilku się w niej zabujało? Skoro kochają tylko jej krowie wymiona, to jakie to ma znaczenie? Też byś tak chciała, żeby wszyscy lecieli tylko na to, co masz pod bluzką?

2) Hola, hola, co do "Chłopacy to lecą tylko na biust" - Też z drugiej strony się nie zgodzę. Czasy gimnazjum wspominam mile, było nawet na czym tu i ówdzie oko zawiesić, ale jeśli sobie przypominam, to wśród moich partnerek znalazłoby się parę z mniejszym biustem, i parę z większym - Jakoś nie widzę zależności.

3) przeciez i tak nie dotkna Neutral co oni sobie mysla? inna sprawa jesli dziewczyna jest w twoim wieku Nasty_Girl i starsza
Zdziwiłabyś się.

4) bo w tym wieku nie mają nic w głowie.. a to nie znaczy, że to wina tego czy masz duży biust czy mały.
Również byś się zdziwiła - Nie wiem czy rózróżniacie to, co dzieje się biednemu gimnazjaliście w spodniach, od tego co dzieje się w jego głowie - Standardowo to On dzieci już powienien robić, w naszym społeczeństwie zdany jest na patrzenie na piersi dziewczyn - A że to jest jedyne (Of course zależy od chłopaków) co ich może w przechodzącej dziewczynie podniecić - To patrzą. W głowie natomiast... To inna sprawa.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 13 Paź, 2006 17:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dziex. ale mam pytanie - po co im patrzec na biust Neutral

[ Dodano: Pią 13 Paź, 2006 17:12 ]
i mam jeszcze szczescie z tym ze nikt mnie nigdy nie wyzywal od dech itd. tylko w 6 klasie kolega powiedzial "ta Aga to decha jest". i przyznam ze to nie jest mile. nie rozumiem dlaczego im przeszkadza ze dziewczyna jest decha, ze musza sie z niej wysmiewac. czy to takie smieszne...i mam nadzieje ze mnie nikt nigdy nie bedzie wyzywal. moja kumpele wyzywali. ma teraz 15 lat a wtedy miala 13 tak jak ja teraz.
i w zyciu nie chcialabym przezyc tego co ona Sad biedna :* no i musze przyznac ze na poczatku wrzesnia (wtedy dostalam ta brazowa wydzieline, chyba okres) biust mi sie bardziej zaokraglil po bokach Wink a okresu nie mam do dzis...boje sie ze dostane niespodziewanie...eee.... :\
Powrót do góry
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pią 13 Paź, 2006 17:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aga002 napisał/a:
ale mam pytanie - po co im patrzec na biust

bo fajnie jest popatrzec sobie na cos ladnego. jak tobie sie cos podoba to tez na to patrzysz i nikt ci nie robi z tego powodu wyrzutow wiec ty tez im nie rob.

Numer Gadu-Gadu
6476170
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 13 Paź, 2006 17:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dobra wiem ze chlopacy lubia sie gapisc na biust. ale co im da jesli widza go pod bluzka Shocked to jest chore, bo co innego nago xD

[ Dodano: Pią 13 Paź, 2006 17:31 ]
no i odpowiadajcie na moj pierwszy post i ten drugi od tego co teraz jest napisany Razz
Powrót do góry
Strona 1 z 4 Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu