| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
GImnazja i licea
Autor Wiadomość
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Pią 15 Wrz, 2006 16:47   GImnazja i licea Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam do Was pytanie: kto mieszka w Tarnowie? To jest w woj. małopolskim. Pewnie dostanę mało odpowiedzi, ale warto spróbować Razz
No i tak: jeśli mieszkacie w Tarnowie, to do jakiego Gima i LO idziecie/chodzicie/chodziliście? Jakie polecacie? Może znacie jakieś dobre, tarnowskie szkoły, np. z opowieści krewnego z Tarnowa, czy z jakiegoś innego forum. Bardzo proszę o odpowiedzi Razz

//Nikita

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4961269
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Pią 15 Wrz, 2006 17:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jest tu tak mało osób, że ciężko ci będzie kogoś takiego znaleść...
Powrót do góry
Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Pią 15 Wrz, 2006 17:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
jest tu tak mało osób, że ciężko ci będzie kogoś takiego znaleść...

No w sumie prawda, niby prawie 1600 użytkowników, a stale widzę ok. dwudziestu...

Numer Gadu-Gadu
4961269
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pią 15 Wrz, 2006 18:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tu nikogo z Tarnowa nie zaobserwowałem. Polecałbym raczej fora regionalne lub o tematyce edukacyjnej, a najlepiej popytać się kogoś zaufanego.

A z własnego doświadczenia, sam poszedłem do rejonowego gimnazjum, które miałem najbliżej pod ręką i zbytnio nie narzekam. A do liceum masz sporo czasu jeszcze i nie masz się po co tym przejmować.

Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Pią 15 Wrz, 2006 18:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek napisał/a:
A do liceum masz sporo czasu jeszcze i nie masz się po co tym przejmować.

Tak, ale do gimnazjum nie mam tak sporo czasu. I tak się składa, że do tego, co ja chciałam iść, wybiera się chyba z pół mojej klasy Sad A o to chodzi, że ja nie chcę być z nimi Razz Jest takie jedno fajne gimnazjum... Na stronie www je widziałam... No i też osoba zaufana poleca... Chodzi tam moja przyjaciółka... Tylko że, cholera, jest za daleko! Sad

Numer Gadu-Gadu
4961269
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pią 15 Wrz, 2006 18:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Monik napisał/a:
A o to chodzi, że ja nie chcę być z nimi

Znam ten ból Smile
Monik napisał/a:
Na stronie www je widziałam...

Nie ufaj takim rzeczom, mogą mieć ładną stronkę, z fajnymi fotkami, a w rzeczywistości może być syf i brak fotokomórek w kranach.
Monik napisał/a:
No i też osoba zaufana poleca... Chodzi tam moja przyjaciółka...

Tak już lepiej, ale radziłbym poznać opinię kogoś innego, czasem to co się podoba jednej osobie niekoniecznie przypada do gustu reszcie.
Monik napisał/a:
Tylko że, cholera, jest za daleko!

Przyzwyczaisz się :p Ja kiedyś miałem problemy z wstawaniem o 7, od jakiegoś tygodnia wstaję przed 6 i żyję Mr. Green

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 15 Wrz, 2006 20:54   

O! Ja jestem z Tarnowa Smile
Ja skończyłam Gimnazjum nr 8.
A teraz chodzę do Społecznego LO.
Powrót do góry
Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Sob 16 Wrz, 2006 09:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek napisał/a:
Tak już lepiej, ale radziłbym poznać opinię kogoś innego, czasem to co się podoba jednej osobie niekoniecznie przypada do gustu reszcie.

Być może, ale akurat ta osoba ma podobny gust do mojego Wink
Słupek napisał/a:
Przyzwyczaisz się :p Ja kiedyś miałem problemy z wstawaniem o 7, od jakiegoś tygodnia wstaję przed 6 i żyję

Ja bym się tam przyzwyczaiła, tylko że rodzice nie pozwolą, bo przecież "jest tyle innych gimnazjów tak blisko... nie ma mowy, żebyś tak daleko dojeżdżała" : /
Natalie Hetfield napisał/a:
O! Ja jestem z Tarnowa

Miło mi Smile Przy jakiej ulicy mieszkasz (jeśli można spytać)?
Natalie Hetfield napisał/a:
Ja skończyłam Gimnazjum nr 8.

I co, jesteś zadowolona?

Numer Gadu-Gadu
4961269
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sob 16 Wrz, 2006 10:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Monik napisał/a:
Ja bym się tam przyzwyczaiła, tylko że rodzice nie pozwolą, bo przecież "jest tyle innych gimnazjów tak blisko... nie ma mowy, żebyś tak daleko dojeżdżała" : /

Edukacja to Twoja sprawa, od niej będzie zależeć Twoja przyszłość, nie ich. Jak tym razem nie postawisz na swoim, to może później wybiorą Ci szkołę średnią i wyższą.

Odpowiedz do tematu