| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Nie wiem co robić zakochałem się w nauczycielce.
Autor Wiadomość
pokeman Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Wto 01 Sie, 2006 17:22   Nie wiem co robić zakochałem się w nauczycielce. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co mam zrobić,pokochałem moją nauczycielke przyrody.Jest bardzo ładna,kiedyś gdy szliśmy z nią na wycieczkę,mój kolega Tymek(nie cierpię go)stuknął się w słup specjalnie,tylko po to by nauczycielka się nim zajęła(on też się w niej zakochał)więc ja też to zrobiłem.
Kiedyś napisałem jej na kartce ,że ślicznie wygląda gdy się wścieka na uczniów.Uśmiechneła się do mnie i tak zaczęła się na nieformalna przyjazń.Pożyczałem jej książki o podróżnikach,a sama mnie zmotywowała bym się poprawił w nauce.Efekt był taki,że wyciągnąłem się 3 na 5,tylko dzięki jej.Póżniej nastały wakacje i nie wiem ,co mam zrobić.Ciągle o niej myślę,śnię o niej.Poradzcie.
PS:Czy wam też coś takiego się zdarzyło?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ikusia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Wto 01 Sie, 2006 19:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie miałam takiego problemu ale moja kumpela tak. Może u dziewczyn to normalne ale ona zakochała się w facecie od Angola. Dla ciebie mam jedna rade utrzymaj z nia przyjaźn ale nie licz że ona Ciebie badziej polubi. Jestes dla niej tylko zwykłym uczniem który chce podlizać się w nadziei o dobra ocenę Razz

[ Dodano: Wto 01 Sie, 2006 19:16 ]
Kiedyś też podkochiwałam się w dtyrektorze Embarassed Ale on w jakis sposób się o tym dowiedział i ..............................................................
wezwał moich starszych do szkoły
JUŻ NIGDY WIĘCEJ MIŁOŚCI DO BELFRÓW
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4532417
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 01 Sie, 2006 22:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

<wzrusza ramionami> A czemu podchodzisz do tego na zasadzie "zakochałem się"? odejdź do tego na zasadzie "podoba mi się" i problem sam się rozwiąże, bo jak się dłużej zastanowisz to zrozumiesz że fakt, iż ktoś Ci się podoba, nie musi znaczyć że musisz z daną osobą być do końca życia.

Żeby Ci przybliżyć sytuację powiem, że przez wszystkie trzy lata przebyłego gimnazjum moją uwagę zwróciła nauczycielka od Polskiego - I co z tego że śniła mi się po nocach, jak to i tak było po prostu na zasadzie "Podoba mi się, ale co z tego?" - Potem urodziła dziecko ; )[/b]
Powrót do góry
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 01 Sie, 2006 22:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kurcze, zakochac sie w nauczycielu. Nie wiem co ci powiedziec. Kurcze moze wybij sobie z glowy to zauroczenie (bo milosc to to nie jest) i wbij sobie do glowy ze to nauczyielka a nie koleznak w mniej wicej twoim wieku!

Numer Gadu-Gadu
6482031
Ego_centryczna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Wto 01 Sie, 2006 23:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pokeman napisał/a:
Kiedyś napisałem jej na kartce ,że ślicznie wygląda gdy się wścieka na uczniów.

pokeman napisał/a:
Pożyczałem jej książki o podróżnikach

mmm.. podryw!
Rób tak dalej, kto wie, kto wie.. Proponuję robić schadzki w pokoju nauczycielskim lub może w toalecie /żeby było romantyczniej/.

Numer Gadu-Gadu
530938
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Sro 02 Sie, 2006 21:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ego, nie wiem czy to poskutkuje, w koncu taka roznica wieku...rozumiem, kiedy bedzie juz po szkole. Ale tak to...chyba nie ma sensu.

Numer Gadu-Gadu
6482031
Ego_centryczna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Sro 02 Sie, 2006 21:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Marcia.. weź się nie udzielaj, bo zabijasz w momencie jak kamieniem z procy. To chyba wina Twojego wieku, że wszystko bierzesz na poważnie. Bo takiej bezdennie głupiej ufności w słowa to nie można wyhodować w sobie ot tak. To musi być wada od urodzenia.

Numer Gadu-Gadu
530938
smutna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sro 02 Sie, 2006 22:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no niestety musisz zrozumiec, ze to jest ktos kto moglby byc pewnie twoja matka i raczej nie bedzie mial ochoty na blizszy zwiazek z toba;) i raczej nie radzilabym sie ludzic ze w twoim wypadku bedzie inaczej niz w przypadku tymka (ktorego nie cierpisz), bo ta kobitka raczej sie w tobie nie zakocha bo takie rzeczy to tylko w filmach...
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Czw 03 Sie, 2006 00:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:

Żeby Ci przybliżyć sytuację powiem, że przez wszystkie trzy lata przebyłego gimnazjum moją uwagę zwróciła nauczycielka od Polskiego - I co z tego że śniła mi się po nocach, jak to i tak było po prostu na zasadzie "Podoba mi się, ale co z tego?" - Potem urodziła dziecko ; )[/b]

Oj, to dobrze miałeś, bo ja przez całe gimnazjum nie miałem żadnej fajnej nauczycielki. Nawet jak były jakieś poniżej 3, to brzydkie i w ogóle, żadnej pożywki dla młodego zbereźnika Mr. Green

Swoją drogą, ja myślałem, że takie miłostki to się raczej na amerykańskich filmach zdarzają, a nie u normalnych ludzi w normalnym kraju (tia, nie jestem fanem Wuja Sama).

Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 03 Sie, 2006 10:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek - A gdzie Ty tam u niego widzisz miłostkę? Spodobała mu się nauczycielka, i tyle, ona zapewne jego zachowanie odbiera jako podlizywanie się pod ocenę, od, tyle.
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Czw 03 Sie, 2006 10:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Słupek - A gdzie Ty tam u niego widzisz miłostkę? Spodobała mu się nauczycielka, i tyle, ona zapewne jego zachowanie odbiera jako podlizywanie się pod ocenę, od, tyle.

Temu nie piszę np. miłość Smile A, i jeszcze coś do tego młodego. Nie podrywaj już pani, bo jeszcze ją wsadzą za pedofilię i najwyżej będziesz mógł na widzeniu ją odwiedzić Mr. Green

Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Pią 04 Sie, 2006 19:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Popieram slupka

Numer Gadu-Gadu
6482031
Ania123 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 13 Wrz, 2006 16:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Lol przez lol. Ona to w końcu nauczycielka. Każdy głupek wie, że jak się zakocha w belfru to zawsze jest w tym haczyk. Jeśli ona ci się podoba to po prostu rozmawiaj z nią więcej, opowiadaj o swoich przeżyciach, nawet jeśli się z nią przestaniesz uczyć to zawsze możesz do niej przychodzić na przerwach, zapytać gdzie mieszka i ją częso odwiedzać. Nauczyciel, to nauczyciel, na pewno się w tobie nie zakocha, ale może cię bardzo szybko polubić. Nie martw się, każdy człowiek na świecie chociaż raz podkochuje się w swoim nauczycielu. Nie ma obawy, to minie. Potraktuj to jako chormonalną czkawkę. Ja też kiedyś sie zakochałam w nauczycielu, ale to MIJA. Wkrótce zapomnisz o miłości, lecz pamiętaj jedno: Możecie być przyjaciółmi
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi