popieram Blanke z tym żartem Ale ja bym wolała ich nie mieć po co Ci one... toż one niepotrzebne...
Nie martw sie i nie idź do żadnego lekarza toż Ci nie porzyczy swoich<lol2>
Jak dla mnie lepiej idź do lekarza. To mogą być zaburzenia hormonalne.
woich włosó ci nie da, ale jak ich nie ma a reszta już jest, to znaczy że coś jest nie tak.
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 15:18
Po co ma iść do lekarza? Niech najpierw porozmawia o tym z mamą.
Myślę, że po prostu dojrzewasz swoim własnym rytmem i brak włosów łonowych to nic niepokojącego.
Ja też myślę że powinnaś się ciszyć tym, że ich nie masz Zobaczysz..jeszcze urosną i wcale nie będzie Ci z tym wygodnie .. (to tak jak w wyczekiwaniu na pierwszą miesiączke... gdy ją dostaniesz to masz świadomość że jesteś już kobiętą ale wcale nie jest to przyjemne ... co miesieczne bule brzucha i te zmienne nastroje ..^^ ) Moim zdaniem nie idź jeszcze do lekarza. W wieku 13 lat rozpoczynasz dojrzewanie (jedni szybciej drudzy później) i nie masz sie jeszcze czym przejmować. Myślę że nie jest to żaden problem ... raczej radocha heh =) Ciesz się póki tych włosków jeszcze nie masz. Zaoszczędzisz sobie tego coparodniowego golenia i wstydu ... gdy np. by Ci coś wystawało na basenie lub na plazy .. PzDr =]
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 17:09
girl_in_black ma całkowitą rację. Ja też uważam, że nie ma się co na zapas martwić włoskami - lepiej się cieszyć, że narazie nie masz problemu z goleniem.
a u mnie nic się nie zmienia dalej nie mam ani jednego włoska
moja siostra cioteczna w wieku 12lat ma obrośniete całe łono jak dorosła kobieta a mnie sie zdaje ze jest mniej rozwinięta fizycznie niz ja
zaczeły jej rosnąc w wieku 11 lat czy to możliwe zeby przez rok urosło
tak duzo włosów na łonie .jaki jest średni okres zarastania całego wzgórka od pojawienia się pierwszych włosków do zarostu całego wzgórka
Mi zaczęły rosnąć w wieku 11 lat... A Ty barbi13 powinnaś się cieszyć,że nie masz owłosienia łonowego! Dla mnie to byłby raj. Tak to wystają spod kostiumu i aż wstyd.... A po co ten lekarz? Każdy dorasta "własnym rytmem". Moim zdaniem,to niekonieczne. Ciesz się życiem!