| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
czy ja dojrzeje
Autor Wiadomość
Kamikaze Płeć:Kobieta

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 08 Maj, 2006 16:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

popieram Blanke z tym żartem Razz Ale ja bym wolała ich nie mieć po co Ci one... toż one niepotrzebne...
Nie martw sie i nie idź do żadnego lekarza toż Ci nie porzyczy swoich<lol2>
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ambra Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 12 Maj, 2006 09:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie lepiej idź do lekarza. To mogą być zaburzenia hormonalne.
woich włosó ci nie da, ale jak ich nie ma a reszta już jest, to znaczy że coś jest nie tak.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Kamikaze Płeć:Kobieta

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pią 12 Maj, 2006 14:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ambra kazdy dojrzeje wedlug wlasnej natury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie idz, nie sluchaj jej Mr. Green
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Pią 12 Maj, 2006 15:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po co ma iść do lekarza? Niech najpierw porozmawia o tym z mamą.
Myślę, że po prostu dojrzewasz swoim własnym rytmem i brak włosów łonowych to nic niepokojącego.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 12 Maj, 2006 16:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też myślę że powinnaś się ciszyć tym, że ich nie masz Wink Zobaczysz..jeszcze urosną i wcale nie będzie Ci z tym wygodnie .. (to tak jak w wyczekiwaniu na pierwszą miesiączke... gdy ją dostaniesz to masz świadomość że jesteś już kobiętą ale wcale nie jest to przyjemne ... co miesieczne bule brzucha i te zmienne nastroje ..^^ ) Moim zdaniem nie idź jeszcze do lekarza. W wieku 13 lat rozpoczynasz dojrzewanie (jedni szybciej drudzy później) i nie masz sie jeszcze czym przejmować. Myślę że nie jest to żaden problem ... raczej radocha heh =) Ciesz się póki tych włosków jeszcze nie masz. Zaoszczędzisz sobie tego coparodniowego golenia i wstydu ... gdy np. by Ci coś wystawało na basenie lub na plazy .. Wink PzDr =]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Pią 12 Maj, 2006 17:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

girl_in_black ma całkowitą rację. Ja też uważam, że nie ma się co na zapas martwić włoskami - lepiej się cieszyć, że narazie nie masz problemu z goleniem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
barbi13 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 08 Wrz, 2006 19:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a u mnie nic się nie zmienia dalej nie mam ani jednego włoska
moja siostra cioteczna w wieku 12lat ma obrośniete całe łono jak dorosła kobieta a mnie sie zdaje ze jest mniej rozwinięta fizycznie niz ja
zaczeły jej rosnąc w wieku 11 lat czy to możliwe zeby przez rok urosło
tak duzo włosów na łonie .jaki jest średni okres zarastania całego wzgórka od pojawienia się pierwszych włosków do zarostu całego wzgórka
Powrót do góry
smutna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Pią 08 Wrz, 2006 23:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a po co ci dziewczyno te wlosy? tylko z nimi problem! ani sie pokazac w bikini ani nic jesli zapomnisz o depilacji Razz
Powrót do góry
kasia0001 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Sob 09 Wrz, 2006 12:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi zaczely rosnac w wieku 8-10 lat.. no i wcale sie nie ciesze Wink ..Ty sie ciesz póki jeszcze nie musisz się depilować Wink

Numer Gadu-Gadu
9145823
MaGdUrKa94 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 18 Lis, 2006 17:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi zaczęły rosnąć w wieku 11 lat... A Ty barbi13 powinnaś się cieszyć,że nie masz owłosienia łonowego! Dla mnie to byłby raj. Tak to wystają spod kostiumu i aż wstyd.... A po co ten lekarz? Każdy dorasta "własnym rytmem". Moim zdaniem,to niekonieczne. Ciesz się życiem! Very Happy
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi