Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sob 02 Wrz, 2006 11:11 Sopot Festival 2006
Wczoraj ruszył Sopot Festival 2006. Oglądał ktoś? Bo ja byłam rozczarowana - jakaś Gosia Andrzejewicz, Mezo ze Szcześniakiem, The Jet Set, Sumptuastic (?), Stachursky i chyba tyle - czyli nikogo ciekawego nie było. A nagrodę publiczności zdobył Stachurski ^_____^
Widocznie się nie znam, bo dla mnie jego występ był okroopny.
W drugiej części koncertu było już co posłuchać. Myślę, że Mattafix zasłużyło na tego Bursztynowego Słowika.
Dzisiaj w Operze Leśnej odbędzie się koncert Eltona Johna. Zaśpiewa również Katie Melua. Myślę, że będzie ciekawie : )
A co wy o tym myślicie? Oglądacie tego typu festiwale?
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Sob 02 Wrz, 2006 11:18
Nikita napisał/a:
Widocznie się nie znam, bo dla mnie jego występ był okroopny.
O tak, występ warty był jedynie obrzucenia Stachurskyego zgniłymi pomidorami ^^
Osobiście chciałam, żeby Polskę reprezentował zespół "The Jet Set". Wygrana Mattafixa? OK, moze być, lepsze to niż jakiś Andrea's Johnson. Przy Big City Life można się pobujać ^^ Chociaż trochę wolałam, żeby wygrał Arash... Ale ta jego panienka śpiewała... Dosyć... Inaczej, niż na płytach czy teledyskach. Widać robotę fachowców Ale i tak mi się podobało. Lubię też Brainstorm - Thunder Without Rain, ale tak jak to mówili Jurorzy - oceniamy to, co jest dzisiaj (czyli wczoraj), a oni mi się jakoś tak zbytnio na scenie nie podobali Ten ich wokalista... Omg, nie mogłam na Niego patrzeć
Nie oglądam sopotów (nie ważne w jakiej wersji, TVP, TVN, Polsat - wszystko to jeden syf), bo to lipa. Odgrzewane gwiazdy typu Piasek czy Stachursky, ogólnie dobór muzyki nie dla mnie, no i ta tegoroczna zapowiedź przed konkursem, że u nich nie śpiewa się z playbacku, żeby wygrać (a teraz droga publiczności, zapomnijcie o Mandarynie, ona wcale w zeszłym roku nie leciała z playbacku). Do tego znajomy narzekał na reklamy co 10 minut.
Wolałem po raz kolejny obejrzeć Złoto dezerterów.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Wysłany: Sob 02 Wrz, 2006 14:20
opętana napisał/a:
tam nigdy nie ma ciekawych gwiazd...
Uhm, w tym roku było wyjątkowo mało ciekawych piosenek (z tych polskich), ale potem było już trochę lepiej
Dziś Elton John. Czytałam jakie ma wymagania. O, lol... W garderobie (zbudowanej specjalnie na jego przyjazd) mogą być tylko białe meble (ew. beżowe) z miękkimi obiciami, broń Boże skórzane, oprócz tego kwiaty, fikusy itd. Ma swoją łazienkę, do której nikt inny poza nim nie ma prawa wchodzić, oraz własny, garderobiany mini-supermarket (!), w którym ma kilka przękąsek. Kulinarnych wymagań za bardzo nie ma, oprócz tego, że przywiózł sobie ze Stanów 7-upy i jakieś inne napoje. Niektórym to się we łbie przewraca...
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Wysłany: Sob 02 Wrz, 2006 16:02
Słupek napisał/a:
A męża ze sobą nie przywiózł?
Nic mi o tym nie wiadomo Ale chyba nie. Oj, będzie tęsknił biedaczek... Za to Davidek będzie siedział w domu w różowym szlafroczku i będzie oglądał występ małżonka komentując: "Ale on ma seksowny głos..."
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Nie 03 Wrz, 2006 11:13
Już nie mówcie, że ciekawych gwiazd nie ma : ) W końcu Elton John i Katie Melua to gwiazdy dużego formatu : ) Już się tak nie nabijajcie z Eltona, bo on do bi seksualizmu przyznał się już ohoho - chyba w 70 którymś roku...
Już się tak nie nabijajcie z Eltona, bo on do bi seksualizmu przyznał się już ohoho - chyba w 70 którymś roku...
Ale ślub miał dopiero teraz
A co do Katie, to ok, miło się jej słucha, nawet lubię jej piosenki, ale że to gwiazda dużego formatu to nie powiedziałbym.
Mówcie co chcecie, ale nie ma już takich gwiazd jak Queen (chcą nagrywać bez Freddy'ego, lole) czy Pink Floyd. Teraz słucha się jakiejś lipnej muzyki.
—Michael Shermer