| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Sopot Festival 2006
Autor Wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 02 Wrz, 2006 11:11   Sopot Festival 2006 Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wczoraj ruszył Sopot Festival 2006. Oglądał ktoś? Bo ja byłam rozczarowana - jakaś Gosia Andrzejewicz, Mezo ze Szcześniakiem, The Jet Set, Sumptuastic (?), Stachursky i chyba tyle - czyli nikogo ciekawego nie było. A nagrodę publiczności zdobył Stachurski ^_____^
Widocznie się nie znam, bo dla mnie jego występ był okroopny.

W drugiej części koncertu było już co posłuchać. Myślę, że Mattafix zasłużyło na tego Bursztynowego Słowika. Wink

Dzisiaj w Operze Leśnej odbędzie się koncert Eltona Johna. Zaśpiewa również Katie Melua. Myślę, że będzie ciekawie : )

A co wy o tym myślicie? Oglądacie tego typu festiwale?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sob 02 Wrz, 2006 11:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikita napisał/a:
Widocznie się nie znam, bo dla mnie jego występ był okroopny.

O tak, występ warty był jedynie obrzucenia Stachurskyego zgniłymi pomidorami ^^
Osobiście chciałam, żeby Polskę reprezentował zespół "The Jet Set". Wygrana Mattafixa? OK, moze być, lepsze to niż jakiś Andrea's Johnson. Przy Big City Life można się pobujać ^^ Chociaż trochę wolałam, żeby wygrał Arash... Ale ta jego panienka śpiewała... Dosyć... Inaczej, niż na płytach czy teledyskach. Widać robotę fachowców Wink Ale i tak mi się podobało. Lubię też Brainstorm - Thunder Without Rain, ale tak jak to mówili Jurorzy - oceniamy to, co jest dzisiaj (czyli wczoraj), a oni mi się jakoś tak zbytnio na scenie nie podobali Razz Ten ich wokalista... Omg, nie mogłam na Niego patrzeć Razz

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4961269
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Wrz, 2006 11:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie oglądam sopotów (nie ważne w jakiej wersji, TVP, TVN, Polsat - wszystko to jeden syf), bo to lipa. Odgrzewane gwiazdy typu Piasek czy Stachursky, ogólnie dobór muzyki nie dla mnie, no i ta tegoroczna zapowiedź przed konkursem, że u nich nie śpiewa się z playbacku, żeby wygrać (a teraz droga publiczności, zapomnijcie o Mandarynie, ona wcale w zeszłym roku nie leciała z playbacku). Do tego znajomy narzekał na reklamy co 10 minut.

Wolałem po raz kolejny obejrzeć Złoto dezerterów.

Ikusia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 02 Wrz, 2006 12:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie mogłam uwierzyć że złotego słowika dostał Stachursky
p.S Ale Mattafix mi się baardzo podobał Very Happy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4532417
Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Sob 02 Wrz, 2006 12:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Stachursky nie dostał żadnego złotego Słowika, tylko Słowika publiczności.

Numer Gadu-Gadu
4961269
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Wrz, 2006 13:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie oglądam tego, tam nigdy nie ma ciekawych gwiazd...

Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Sob 02 Wrz, 2006 14:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

opętana napisał/a:
tam nigdy nie ma ciekawych gwiazd...

Uhm, w tym roku było wyjątkowo mało ciekawych piosenek (z tych polskich), ale potem było już trochę lepiej Razz
Dziś Elton John. Czytałam jakie ma wymagania. O, lol... W garderobie (zbudowanej specjalnie na jego przyjazd) mogą być tylko białe meble (ew. beżowe) z miękkimi obiciami, broń Boże skórzane, oprócz tego kwiaty, fikusy itd. Ma swoją łazienkę, do której nikt inny poza nim nie ma prawa wchodzić, oraz własny, garderobiany mini-supermarket (!), w którym ma kilka przękąsek. Kulinarnych wymagań za bardzo nie ma, oprócz tego, że przywiózł sobie ze Stanów 7-upy i jakieś inne napoje. Niektórym to się we łbie przewraca...

Numer Gadu-Gadu
4961269
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Wrz, 2006 15:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A męża ze sobą nie przywiózł?

Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Sob 02 Wrz, 2006 16:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek napisał/a:
A męża ze sobą nie przywiózł?

Nic mi o tym nie wiadomo Razz Ale chyba nie. Oj, będzie tęsknił biedaczek... Za to Davidek będzie siedział w domu w różowym szlafroczku i będzie oglądał występ małżonka komentując: "Ale on ma seksowny głos..." Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
4961269
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 02 Wrz, 2006 18:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

albo się oglądał za innymi przystojniaczkami;p

swoją drogą kiedyś takie swoje odpały miał micheal jackson..
Powrót do góry
smutna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Nie 03 Wrz, 2006 01:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tzw. WODA SODOWA biggrin
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Nie 03 Wrz, 2006 11:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Już nie mówcie, że ciekawych gwiazd nie ma : ) W końcu Elton John i Katie Melua to gwiazdy dużego formatu : ) Już się tak nie nabijajcie z Eltona, bo on do bi seksualizmu przyznał się już ohoho - chyba w 70 którymś roku...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Nie 03 Wrz, 2006 11:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Swietny byl koncert Eltona, nigdy nie slyszalem jego piosenek(moze dwie). Chcialem obejrzec tylko, zeby zobaczyc Wałęse, ale bardzo mi sie spodobalo Very Happy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Nie 03 Wrz, 2006 11:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikita napisał/a:
Już się tak nie nabijajcie z Eltona, bo on do bi seksualizmu przyznał się już ohoho - chyba w 70 którymś roku...

Ale ślub miał dopiero teraz Smile

A co do Katie, to ok, miło się jej słucha, nawet lubię jej piosenki, ale że to gwiazda dużego formatu to nie powiedziałbym.

Mówcie co chcecie, ale nie ma już takich gwiazd jak Queen (chcą nagrywać bez Freddy'ego, lole) czy Pink Floyd. Teraz słucha się jakiejś lipnej muzyki.

Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Nie 03 Wrz, 2006 12:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek napisał/a:
Teraz słucha się jakiejś lipnej muzyki.

Czasy sie zmieniaja :/
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu