Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Pią 25 Sie, 2006 22:05
Aga002 napisał/a:
w zyciu nie widzialam "kobiety niedorozwoja" <lol>
bo po prostu nie zwracasz na to uwagi. a poza tym tego na pierwszy rzut oka nie widac, bo takie kobiety nosza staniki push-up. uwierz mi ze nawet ty noszac taki stanik mozesz miec miseczke B.
jak chcesz sie przekonac ze sa takie kobiety to wejdz na strony o chirurgicznym powiekszaniu piersi. tam sa zdjecia kobiet przed i po operacji. zobaczysz ze wiele z nich ma mniejsze piersi niz ty teraz.
a jesli chcesz zobaczyc to "na zywo" to przejdz sie na basen i przygladaj sie dokladnie pania. z pozoru wydaje sie ze ze wszystkimi jest ok ale jak wspmonialam sa to tylko pozory, bo przeciez mozna juz kupic strój kapielowy push-up. noszac taki wydaje sie ze masz duzy biust ale jak sie poruszasz albo wychodzisz z wody to czesto miseczki od stroju troche odstaja i stojac z boku mozesz zauwazyc ze taka kobieta jest plaska.
i co niedowiarku?
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
ale ja nie mam nawet tak duzych piersi zeby zalozyc stanik z miseczkami!! juz to pisalam!! tylko takie maja push-up. a w ogóle nie chcialabym byc jak nienormalna ze jednego dnia mam duzy biust a jak juz zdejme ten push-up to mam mniejsze <lol>
Wysłany: Pią 25 Sie, 2006 22:21
Aga002 napisał/a:
ale ja nie mam nawet tak duzych piersi zeby zalozyc stanik z miseczkami!! juz to pisalam!! tylko takie maja push-up. a w ogóle nie chcialabym byc jak nienormalna ze jednego dnia mam duzy biust a jak juz zdejme ten push-up to mam mniejsze <lol>
doskonale ie rozumiem bo sama to przerabialam. jeszcze pol roku temu mialam taki sam problem jak ty. dokladnie taki sam mama mowila mi ze przeciez mozna kupic taki stanik. ale ja sie ciagle klucilam ze na mnie takich nie ma, ze mam jeszcze do nich za male piersi i takie tam
dopiero po kilku namowach mamy przekonalam sie jaka bylam glupia.
pochodzilam troche po sklepach (wlasciwei to caly dzien zszedl ) i znalazlam nawet kilka stanikow ktore byly na mnie dobre
jak wlozysz do stanika taka specjalna poduszeczke (ale tylko pod spod piersi nie na gore) to wydaje sie ze ta miseczka w staniku jest pelna
niestety dopasowac taki stanik wcale nie jest latwo. chociaz jak dojdziesz do wprawy to na pierwszy rzut oka bedziesz wiedziala czy bedzie ci dobry
oki dziex. a ile masz lat jesli mozna wiedziec i to chyba bedzie glupio wygladac jesli w jeden dzien ubiore ten push-up i bede miec wieksze piersi a w nastpeny dzien zdejme go i bede miec mniejsze :\ aha i mam pytanko nie do tematu: jak sie zdobywa te gwiazdki, ktore sa pod nickiem?
i jak mierzylam stroj bikini usztywniany, to byly w nim takie poduszeczki ale on mi odstawal, a byl taki ladny ale pewnie w przyszle wakacje bedzie mi juz dobry
Wysłany: Pią 25 Sie, 2006 22:48
Aga002 napisał/a:
a ile masz lat jesli mozna wiedziec
a październiku koncze 16
Aga002 napisał/a:
to chyba bedzie glupio wygladac jesli w jeden dzien ubiore ten push-up i bede miec wieksze piersi a w nastpeny dzien zdejme go i bede miec mniejsze
jeśli zdecydujesz sie na taki stanik to musisz go niestety nosic codzienne. ale mozna sie przyzwyczaic
i jesze jedno: najlepiej kupic taki stanik zima kiedy nosi sie grubsze bluzki i swetry. jak go zalozysz pod sweter to bedzie tylko troszke widac ze cos tam masz (wiec nie bedzie to takie podejrzane ) a po jakims czasie (np po miesiacu), jak wszyscy sie przyzwyczaja ze spod tego sweterka wylaniaja sie kobiece ksztalty, zacznij nosic bardziej obcisle bluzeczki
Aga002 napisał/a:
jak sie zdobywa te gwiazdki, ktore sa pod nickiem?
jak mierzylam stroj bikini usztywniany, to byly w nim takie poduszeczki ale on mi odstawal, a byl taki ladny
bo musisz sobie dobrac odpowiedni. najlepsze sa z firmy Feba, ale kosztuja okolo 100zl. mozna je kupic w sklepach Triumph. sa naprawde swietne. i nikt nie zauwazy ze masz male piersi
wkoncu male to piekne:D wiec nie przejmuj sie ze masz maly biust:P hihi a jesli chcesz wiedziec jaki bedzie to najlepiej spojrz na mame:> zazwyczaj jest tak ze corka ma mniej wiecej podobnej wielkosci do matki;] tak slyszalam... i wsumie patrzac po moich znajomych to sie sprawdza:P wiec czekaj cierpliwie;*
no wiec nie ma sie czym przejmowac... wszystko w swoim czasie;) za niedlugo powinny zaczac sie powiekszac;) a jesli nawet nie urosna do gigantycznych rozmiarow to znam wielu chlopakow ktorzy wola male piersi wiec jakiegos adoratora napewno sobie znajdziesz bez problemu