| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Mam okres. Kiedy urosną mi piersi?
Autor Wiadomość
Aga002 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 21:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w zyciu nie widzialam "kobiety niedorozwoja" <lol>
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 21:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja widzialem, na oko miala 25 lat, chodzila toples na plazy, a piersi miala(niemiala wcale), faceci maja wieksze od niej Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4419134
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 21:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

OMG! Very Happy
Powrót do góry
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 22:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aga002 napisał/a:
w zyciu nie widzialam "kobiety niedorozwoja" <lol>

bo po prostu nie zwracasz na to uwagi. a poza tym tego na pierwszy rzut oka nie widac, bo takie kobiety nosza staniki push-up. uwierz mi ze nawet ty noszac taki stanik mozesz miec miseczke B.

jak chcesz sie przekonac ze sa takie kobiety to wejdz na strony o chirurgicznym powiekszaniu piersi. tam sa zdjecia kobiet przed i po operacji. zobaczysz ze wiele z nich ma mniejsze piersi niz ty teraz.

a jesli chcesz zobaczyc to "na zywo" to przejdz sie na basen i przygladaj sie dokladnie pania. z pozoru wydaje sie ze ze wszystkimi jest ok ale jak wspmonialam sa to tylko pozory, bo przeciez mozna juz kupic strój kapielowy push-up. noszac taki wydaje sie ze masz duzy biust ale jak sie poruszasz albo wychodzisz z wody to czesto miseczki od stroju troche odstaja i stojac z boku mozesz zauwazyc ze taka kobieta jest plaska.

i co niedowiarku?

Numer Gadu-Gadu
6476170
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 22:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale ja nie mam nawet tak duzych piersi zeby zalozyc stanik z miseczkami!! juz to pisalam!! tylko takie maja push-up. a w ogóle nie chcialabym byc jak nienormalna ze jednego dnia mam duzy biust a jak juz zdejme ten push-up to mam mniejsze <lol>
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 22:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aga002 napisał/a:
ale ja nie mam nawet tak duzych piersi zeby zalozyc stanik z miseczkami!! juz to pisalam!! tylko takie maja push-up. a w ogóle nie chcialabym byc jak nienormalna ze jednego dnia mam duzy biust a jak juz zdejme ten push-up to mam mniejsze <lol>

doskonale ie rozumiem bo sama to przerabialam. jeszcze pol roku temu mialam taki sam problem jak ty. dokladnie taki sam Wink mama mowila mi ze przeciez mozna kupic taki stanik. ale ja sie ciagle klucilam ze na mnie takich nie ma, ze mam jeszcze do nich za male piersi i takie tam Smile

dopiero po kilku namowach mamy przekonalam sie jaka bylam glupia.

pochodzilam troche po sklepach (wlasciwei to caly dzien zszedl Wink ) i znalazlam nawet kilka stanikow ktore byly na mnie dobre Smile

jak wlozysz do stanika taka specjalna poduszeczke (ale tylko pod spod piersi nie na gore) to wydaje sie ze ta miseczka w staniku jest pelna Wink

niestety dopasowac taki stanik wcale nie jest latwo. chociaz jak dojdziesz do wprawy to na pierwszy rzut oka bedziesz wiedziala czy bedzie ci dobry Wink

Numer Gadu-Gadu
6476170
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 22:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oki dziex. a ile masz lat jesli mozna wiedziec Razz i to chyba bedzie glupio wygladac jesli w jeden dzien ubiore ten push-up i bede miec wieksze piersi a w nastpeny dzien zdejme go i bede miec mniejsze :\ aha i mam pytanko nie do tematu: jak sie zdobywa te gwiazdki, ktore sa pod nickiem?
i jak mierzylam stroj bikini usztywniany, to byly w nim takie poduszeczki ale on mi odstawal, a byl taki ladny Sad ale pewnie w przyszle wakacje bedzie mi juz dobry Razz
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 22:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aga002 napisał/a:
a ile masz lat jesli mozna wiedziec

a październiku koncze 16 Wink

Aga002 napisał/a:
to chyba bedzie glupio wygladac jesli w jeden dzien ubiore ten push-up i bede miec wieksze piersi a w nastpeny dzien zdejme go i bede miec mniejsze

jeśli zdecydujesz sie na taki stanik to musisz go niestety nosic codzienne. ale mozna sie przyzwyczaic Wink

i jesze jedno: najlepiej kupic taki stanik zima kiedy nosi sie grubsze bluzki i swetry. jak go zalozysz pod sweter to bedzie tylko troszke widac ze cos tam masz (wiec nie bedzie to takie podejrzane Wink ) a po jakims czasie (np po miesiacu), jak wszyscy sie przyzwyczaja ze spod tego sweterka wylaniaja sie kobiece ksztalty, zacznij nosic bardziej obcisle bluzeczki Smile

Aga002 napisał/a:
jak sie zdobywa te gwiazdki, ktore sa pod nickiem?

to jest zalezne od ilosci napisanych postow.

30 postów - 1 gwiazdka - Debiutant
60 postów - 2 gwiazdki - Junior
200 postów - 3 gwiazdki - Dociekliwy
300 postów - 4 gwiazdki - Dyskutant
500 postow - 5 gwiazdek - Aktywista

Aga002 napisał/a:
jak mierzylam stroj bikini usztywniany, to byly w nim takie poduszeczki ale on mi odstawal, a byl taki ladny

bo musisz sobie dobrac odpowiedni. najlepsze sa z firmy Feba, ale kosztuja okolo 100zl. mozna je kupic w sklepach Triumph. sa naprawde swietne. i nikt nie zauwazy ze masz male piersi Wink

Numer Gadu-Gadu
6476170
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 22:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dzieki Smile ale stanik tzreba prac i co ja zaloze ?? Very Happy
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 23:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aga002 napisał/a:
dzieki ale stanik tzreba prac i co ja zaloze ??

to kup 2 Very Happy

Numer Gadu-Gadu
6476170
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 23:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

xD sie zobaczy. na razie bede sie z mama rozgladac za takimi Razz
Powrót do góry
smutna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 23:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wkoncu male to piekne:D wiec nie przejmuj sie ze masz maly biust:P hihi a jesli chcesz wiedziec jaki bedzie to najlepiej spojrz na mame:> zazwyczaj jest tak ze corka ma mniej wiecej podobnej wielkosci do matki;] tak slyszalam... i wsumie patrzac po moich znajomych to sie sprawdza:P wiec czekaj cierpliwie;*
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 23:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tez to slyszalam Razz moja mama ma duze B
Powrót do góry
smutna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 23:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wiec nie ma sie czym przejmowac... wszystko w swoim czasie;) za niedlugo powinny zaczac sie powiekszac;) a jesli nawet nie urosna do gigantycznych rozmiarow to znam wielu chlopakow ktorzy wola male piersi wiec jakiegos adoratora napewno sobie znajdziesz bez problemu Razz
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 23:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Smile oki
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi