nie wiem gdzie zalozyc ten temat, ale dotyczy on zwiazkow partnerskich wiec napisze to tu. mianowicie chcialaby zapytac jak spedzacie ciekawie czas ze swoja "druga polowka"? mysle o takich co dziennych spotkaniach?!bo od jakiegos czasu zastanawiam sie nad jakimis ciekawymi formami spedzania czasu pomimo tego, ze nigdy nie nudze sie z moim chlopakiem i widzimy sie co dziennie od roku... chcialabym jednak jakos to urozmaicic nasze co dzienne spotkania bez zadnych dodatkowych kosztow (typu kino itd)
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Czw 03 Sie, 2006 13:16
Hm... Możecie np. iść poszaleć na placu zabaw Tak trochę zdziecinnieć na chwilę Oprócz tego to do parku na spacer, usiąść gdzieś na jakiejś ławeczce... Może to nie jest zbyt ciekawe czy oryginalne, ale zawsze cos
Wysłany: Czw 03 Sie, 2006 21:57
Monik - Myślę że siedzenie na ławce mają już opracowane.
Wyjdźcie rano, idźcie za miasto przed siebie, dojdziecie gdzie was nogi poniosą. Jedyne o czym musicie pamiętać, to żeby stosunkowo wcześnie zacząć wracać, inaczej może się skończyć autobusem z najbliższego "miasteczka".
^
|
|
Sprawdzone, rozrywka na wiele, wiele dni, o ile lubicie chodzić.
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Nie 06 Sie, 2006 16:00
Wiadomo, że fajnie pójść z bliską osobą na basen, do kawiarni na ciacho, czy na fajny film do kina, ale ty chcesz bez żadnych dodatkowych kosztów, więc pomysłów jest o wiele mniej.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Nie 06 Sie, 2006 21:27
A ja tam w ogole nie mam swojej "drugiej polowki" wiec ci niestety nie moge odpowiedziec. Ale mysle ze powinniscie chodzic na spacery, na basen, moze pograc w pilke, do cukierni itp.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Ja też swojej polówki nie mam, ale proponuje sie powygłupiać idzcie na spacer w jakies extremalne miejsce i zacznijcie robic cos niebezpiecznego, jednak uwazajcie na siebie. To was zblizy i sprawi ze bedziecie się smieć w niebogłosy np biegnac ze reke z jakiejs duzej gory.
_________________ "Kochaj i szalej, nie pytaj co dalej, baw się i grzesz - miłością się ciesz ... "
no ja ze swoim misiakiem moge siedziec godzinami i mi sie nie nudzi;) wsumie juz miesiac spedzamy ze soba cale dnie i jest zawsze o czym gadac i co robic:) ale przydaloby sie cos extremanego dla odmiany. jednak nei mam zadnych pomyslow co by to moglo byc:( bo wkoncu ile mozna ogladac filmy, gadulic i sie wyglupiac:P?
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Wto 08 Sie, 2006 09:39
Jesli naprawde do siebie pasujecie to nie musisz sie martwic o brak pomyslów Z czasem przyjda same ja ze swoim kochanie jestesmy juz prawie 8 miesiecy i jeszcze nigdy sie nie nudzilismy, z kazdym dniem jest coraz ciekawiej a pomysly same sie rodza (bez skojarzen) chociaz musze przyznac ze po miesiacu bycia razem tez sie zastanawialam jak moznaby urozmaicic nasze spotkania bo wydawalo mi sie ze jesli tego nie zrobimy to bedzie nudno. jednak okazalo sie to niepotrzebne
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."