| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
wspolny czas
Autor Wiadomość
smutna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Czw 03 Sie, 2006 13:08   wspolny czas Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie wiem gdzie zalozyc ten temat, ale dotyczy on zwiazkow partnerskich wiec napisze to tu. mianowicie chcialaby zapytac jak spedzacie ciekawie czas ze swoja "druga polowka"? mysle o takich co dziennych spotkaniach?!bo od jakiegos czasu zastanawiam sie nad jakimis ciekawymi formami spedzania czasu pomimo tego, ze nigdy nie nudze sie z moim chlopakiem i widzimy sie co dziennie od roku... chcialabym jednak jakos to urozmaicic nasze co dzienne spotkania bez zadnych dodatkowych kosztow (typu kino itd)
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Czw 03 Sie, 2006 13:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm... Możecie np. iść poszaleć na placu zabaw Wink Tak trochę zdziecinnieć na chwilę Wink Oprócz tego to do parku na spacer, usiąść gdzieś na jakiejś ławeczce... Smile Może to nie jest zbyt ciekawe czy oryginalne, ale zawsze cos Very Happy

Numer Gadu-Gadu
4961269
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 03 Sie, 2006 21:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Monik - Myślę że siedzenie na ławce mają już opracowane.

Wyjdźcie rano, idźcie za miasto przed siebie, dojdziecie gdzie was nogi poniosą. Jedyne o czym musicie pamiętać, to żeby stosunkowo wcześnie zacząć wracać, inaczej może się skończyć autobusem z najbliższego "miasteczka".

^
|
|

Sprawdzone, rozrywka na wiele, wiele dni, o ile lubicie chodzić.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 06 Sie, 2006 15:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

i wszyscy inni tylko siedza ze swoimi ukochanymi osobami przed tv?
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Nie 06 Sie, 2006 15:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Że niby co? To miało pyć pytanie? ;p
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 06 Sie, 2006 15:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no bo pyt czy spedzacie jakos ciekawie i oryginalnie czas ze swoja bliska osoba... a tu nhikt za bardzo sie nie udziela;)
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Nie 06 Sie, 2006 16:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiadomo, że fajnie pójść z bliską osobą na basen, do kawiarni na ciacho, czy na fajny film do kina, ale ty chcesz bez żadnych dodatkowych kosztów, więc pomysłów jest o wiele mniej. Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Nie 06 Sie, 2006 21:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja tam w ogole nie mam swojej "drugiej polowki" biggrin wiec ci niestety nie moge odpowiedziec. Ale mysle ze powinniscie chodzic na spacery, na basen, moze pograc w pilke, do cukierni itp.

Numer Gadu-Gadu
6482031
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Nie 06 Sie, 2006 22:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dlaczego powinni?

monia7711 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 07 Sie, 2006 12:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też swojej polówki nie mam, ale proponuje sie powygłupiać idzcie na spacer w jakies extremalne miejsce i zacznijcie robic cos niebezpiecznego, jednak uwazajcie na siebie. To was zblizy i sprawi ze bedziecie się smieć w niebogłosy np biegnac ze reke z jakiejs duzej gory. Smile

Numer Gadu-Gadu
9705996
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 07 Sie, 2006 23:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ja ze swoim misiakiem moge siedziec godzinami i mi sie nie nudzi;) Love wsumie juz miesiac spedzamy ze soba cale dnie i jest zawsze o czym gadac i co robic:) ale przydaloby sie cos extremanego dla odmiany. jednak nei mam zadnych pomyslow co by to moglo byc:( bo wkoncu ile mozna ogladac filmy, gadulic i sie wyglupiac:P?
Powrót do góry
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Wto 08 Sie, 2006 09:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesli naprawde do siebie pasujecie to nie musisz sie martwic o brak pomyslów Wink Z czasem przyjda same Wink ja ze swoim kochanie jestesmy juz prawie 8 miesiecy i jeszcze nigdy sie nie nudzilismy, z kazdym dniem jest coraz ciekawiej a pomysly same sie rodza Wink (bez skojarzen) chociaz musze przyznac ze po miesiacu bycia razem tez sie zastanawialam jak moznaby urozmaicic nasze spotkania bo wydawalo mi sie ze jesli tego nie zrobimy to bedzie nudno. jednak okazalo sie to niepotrzebne Very Happy

Numer Gadu-Gadu
6476170
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 08 Sie, 2006 11:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mozna se pojsc na zakupy, hehe Razz albo do jakiegos giga supermarketu, tam zawsze jest co robic i 3 godizny zleca zanim sie wyjdzie:P
glupie, wiem Razz

H. Poświatowska
Powrót do góry
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Wto 08 Sie, 2006 12:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaleniec napisał/a:
mozna se pojsc na zakupy, hehe Razz albo do jakiegos giga supermarketu, 3 godizny zleca zanim sie wyjdzie:P
Hehe i cala kaska tez Mr. Green
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
mietek
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 08 Sie, 2006 12:02   

Shaleniec napisał/a:
mozna se pojsc na zakupy, hehe Razz albo do jakiegos giga supermarketu, tam zawsze jest co robic i 3 godizny zleca zanim sie wyjdzie:P
glupie, wiem Razz

Prawdziwy facet nie lubi supermarketow! Kolejna "feministka" co by chciala swoim facetem rrządzic i go zmuszac doi glupot.
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu