| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
dylemat
Autor Wiadomość
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 28 Lip, 2006 12:18   dylemat Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no dobra. napisze to tu bo juz naprawde nie wiem, co robic. :/
juz od dluugiego czasu w ogole nie chcialam sie zwiazac z zadnym chlopakiem, gdyż na moim ostatnim bardzo sie zawiodlam i jakos tak boje sie komus zaufac. wszyscy chlopacy rezygnowali, kiedy im dawalam kosza. w lutym tego roku zaczelam gadac z pewnym kolega na gg. ot tak, gadalismy sobie nawet czesto, ale mimo ze byl z mojego miasta, to nie chcialam sie z nim spotkac i on nie mial czasu (studiuje w olsztynie i w hajnowce jest tylko 2-3 razy w miesiacu). jednak jakis miesiac temu wyszlo tak, ze sie spotkalismy. od razu spedzilismy ze soba 9 (!) godzin, na pierwszym spotkaniu. jednak ja go traktowalam jak przyjaciela, cudownie mi sie z nim rozmawia. nastepnego razu spotkalismy sie znowu i znowu, chyba na 5 spotkaniu bylismy u niego. siedzielismy sobie przy komputerze i nagle mi powiedzial "jestes taka sliczna" czy cos w tym stylu. bylo mi troche glupio, bo rpzeciez traktowalam go jak przyjaciela i w ogole. podziekowalam i zasmialam sie, a on wtedy zapytal czy moze mnie pocalowac. :/ spojrzalam na niego takimi oczami: O_O i powiedzialam, ze nie. zrobil sie smutny jakis i zpaytal czemu. no i zaczelismy gadac, powiedzialam, ze traktuje go jak przyjaciela i nic wiecje nie moze byc miedzy nami, bo przeciez to ansze chodzenie trwaloby do konca wakaci tylko a potem on by wyjechal. to on powiedzial, ze przyjezdzalby tu raz w tygodniu. no ale i tka sie nie zgodzilam na poclaunek ani na nic. spotykalismy sie dalej, zaprosil mnie na wesele (zdjecie z wesela mozecie podziwiac w temacie "nasze zdjecia" Razz) i on dalej nie rezygnuje. w ostatnia niedziele sie troche poklocilismy, nie odezywalismy sie do siebie do wczoraj. no i powiedzial ze chce sie ze mna spotkac dzisiaj. nie wiem co robic :/ kolega mi mowi, ze nie ma sensu zaczynac nic z 20-letnim studentem. Neutral powiedzcie, co ja mam zrobic?

H. Poświatowska
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Pią 28 Lip, 2006 12:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ooo to ten z wesela. Wink
Widać, że mu na tobie zależy, ale nie wiadomo czy to prawdziwe uczucie, czy tylko wakacyjne zauroczenie... Musisz się zastanowić czy czujesz do niego coś więcej, czy tylko przyjaźń...Trudno mi cokolwiek poradzić '',''
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
monia7711 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Pią 28 Lip, 2006 13:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na zdjęciu naprawdę ślicznie razem wyszliście... Smile Nikita ma w zupełności rację. Trudno tutaj cokolwiek poradzić. Serce musi zadecydować, czy coś czujesz czy nie Smile

Numer Gadu-Gadu
9705996
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 28 Lip, 2006 14:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heh, dzisiaj sie z nim spotkam o 18 o_0 dalej nie wiem co robic. nie wiem czy cos czuje do niego:/ to, ze bedzie studiowal tak daleko jakos tka nie daje mi spokoju i boje sie ze bede tlyko cierpiec:(
eh, co robic?

H. Poświatowska
Powrót do góry
Blejdi Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pią 28 Lip, 2006 21:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spróbować mu zaufać. Jeśli się nie sprawdzi, to go zostawić. Nic na siłę.

Numer Gadu-Gadu
4621150
Ego_centryczna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pią 28 Lip, 2006 21:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Olej dziada, znajdź takiego, który będzie bliżej i częściej.

Numer Gadu-Gadu
530938
smutna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Wto 01 Sie, 2006 12:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jesli faktcznie go lubisz i fajnie spedzacie razem czas to dlaczego by nie sprobowac?
Powrót do góry
rotorvator Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 01 Sie, 2006 13:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak się kogoś kocha, to się o tym wie. Rolling Eyes
a co do odległości - jak się ma dwadzieściakilka lat, to mało kto się tym przejmuje. takie związki przetrwają, jeśli się o nie dba.
więc idąc tym tokiem, jeśli się ma naście, to tak samo może to przetrwać.
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 01 Sie, 2006 14:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

"a co do odległości - jak się ma dwadzieściakilka lat, to mało kto się tym przejmuje. takie związki przetrwają, jeśli się o nie dba.
więc idąc tym tokiem, jeśli się ma naście, to tak samo może to przetrwać."

Mylisz się i to ostro - Związki w młodości na odległość nie mają praktycznie żadnej szansy na przetrwanie, poza małymi wyjątkami.

Tak na marginesie to faceta nie rozumiem, ma 20 lat, a skacze do 16-tki O_o? Mocny gość, nie ma co, musicie mieć w cholerę tematów wspólnych - W końcu 16-latka to prawie jak studentka : D
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 01 Sie, 2006 15:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Mylisz się i to ostro - Związki w młodości na odległość nie mają praktycznie żadnej szansy na przetrwanie, poza małymi wyjątkami.

a skąd wiesz, że to nie będzie wyjątek?

z resztą 16 lat to już nie 14 i w tym wieku ludziom na sobie zależy. może nie tak jak gdy się ma 25 czy 30, ale jednak.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 01 Sie, 2006 16:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

"z resztą 16 lat to już nie 14 i w tym wieku ludziom na sobie zależy." <spada z krzesła i kwiczy> No no no, niezły tekst, trza go obramować! Nie ma co, te dwa lata, to już oznacza że im na sobie zależy, jak cholera O_o

A co do wyjątku to kto wie, może będzie, ale czy warto robić sobie z tego powodu setki tysięcy problemów i tygodnie nieprzespanych nocy? Nie warto, kuniec.
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 01 Sie, 2006 20:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
"z resztą 16 lat to już nie 14 i w tym wieku ludziom na sobie zależy." <spada z krzesła i kwiczy> No no no, niezły tekst, trza go obramować! Nie ma co, te dwa lata, to już oznacza że im na sobie zależy, jak cholera O_o

a czy ja mówię, że jak cholera? mówię tylko, że bardziej niż 14.
czytanie ze zrozumieniem nie boli. Cool
Powrót do góry
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 01 Sie, 2006 21:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz, ja bym sobie dała spokoj z takim ... 20-latkiem. Jak dla mnie to (nie iwem dlaczego) troche za duza roznica, ale nawet nie o to chodzi. Wiesz, ja bym nie chciala miec chlopaka ktory mieszka na drugim koncu polski i przyjezdza jakis raz czy dwa na miesiac. Ale wiesz, najlepiej "idz za glosem serca".

Numer Gadu-Gadu
6482031
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Wto 01 Sie, 2006 22:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spotykając sie z Nim kolejny raz, musisz zdawać sobie sprawe z tego, że On nie bedzie tego traktował jako czysto przyjacielskiego spotkania...Za każdym razem chce sie do Ciebie zbliżyć. I musisz być świadoma, że robisz mu nadzieje na to, że może jednak bedziecie razem.
Jeśli nic nie czujesz do Niego i nie ufasz Mu na tyle, żeby z Nim być to nie ma sensu ciągnać tego. Zranisz nie tylko siebie ale tym bardziej Go. Tzn. spotykać sie owszem mozecie...ale najlepiej gdyby to nie było kolejne 9 godzin sam na sam heheh...

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 01 Sie, 2006 22:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

rotorvator - Cytuję co napisałaś

"z resztą 16 lat to już nie 14 i w tym wieku ludziom na sobie zależy"

Nie ma tam nic napisane o "trochę bardziej", czy "nieco bardziej", po prostu - w wieku 14 lat ludziom na sobie nie zależy, a w wieku 16 zależy, kuniec, mam rację, za owacje na stojąco szczerze dziękuję.
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu