| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak zapomnieć?
Autor Wiadomość
kaka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Czw 22 Cze, 2006 20:52   Jak zapomnieć? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Rozstaliśmy się ponad miesiąc tem, a ja wciąż nie mogę o nim zapomnieć... Oszukał mnie i dlatego musieliśmy się rozejść. Wciąż powracają do mnie wspomnienia tamtych dni. Jest mi bardzo ciężko. Ja dalej chcę z nim rozmawiać, on mnie rozumiał. A teraz nawet nie mam się z kim dogadać. Wszystko wokół przypomina mi jego. Nie dociera do mnie to, że już nie będzie tak jak dawniej. Chciałabym żeby wrócił, ale on nie wróci Sad Nie mam już do tego siły. Jest jakaś rada na "zapomnienie"? Postawcie się na moim miejscu, co byście zrobili? A może byliście już w podobnej sytuacji?

Numer Gadu-Gadu
7153880
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Czw 22 Cze, 2006 21:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie ma idealnej rady na "zapomnienie". Można zagospodarować sobie czas tak, żeby po prostu nie mieć ani jednej chwili wolnej na myślenie o nim. Ale w takiej sytuacji chyba pozostaje jedynie czekać aż przejdzie, albo po prostu aż zmienisz obiek zaiteresowania.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
asiak1313 Płeć:Kobieta

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Czw 22 Cze, 2006 23:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm.. też miałam podobny problem, ale ja nie mogłam zapomnieć przez calutki rok. chodziłam z tym chlopakiem w tamte wakacje, ostatnio widzialam sie z nim w kwietniiu i oczywiscie wspomnienia wrocily. ubzduralam sobie, ze go nadal kocham i ze chce z nim znowu byc. oczywiscie sama sobie narobilam przed nim wstydu.
po jakims czasie stwierdzilam, ze wkoncu ktos sie musi pojawic, znalazlam sobie obiekt westchnien w szkole, co prawda starszy o 4 lata Wink no i co? zapomnialam, nawet nie chce mi sie o tamtym myslec... wszyscy mowia, ze to samo przejdzie... i wierz mi... przechodzi Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ego_centryczna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pią 23 Cze, 2006 00:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przede wszystkim nie wspominaj, nie rozgrzebuj starych ran. Mimo że twierdzisz, że wszystko przypomina Ci tego kogoś, to postaraj się zająć czymś innym. Kiedy już o nim pomyślisz, to pomyśl o tym, że zostałaś oszukana /jak sama mówisz/ niż o tym, jak było w tych zamierzchłych czasach.
A i tak najlepszym lekarstwem będzie poznanie kogoś nowego, kto zacznie zaprzątać Twoje myśli, jakaś nowa "miłość" Wink

Numer Gadu-Gadu
530938
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 23 Cze, 2006 07:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak jak napisano powyżej.. musisz sobie znaleźć nowy obiekt, o którym będziesz mogła myśleć przez większość czasu.

Bo zapychanie sobie czasu pierdołami nie ma sensu, nie wydaje mi się, żebyś podczas nawet skoków na bungee mogła o nim nie myśleć ;P ("a mu się tak fajnie włosy rozwiewały jak mi, tylko że on używał suszarki a ja skakałam z mostu") Razz

Numer Gadu-Gadu
1550297
kaka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pią 23 Cze, 2006 21:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Trudno, muszę poczekać jak sami twierdzicie jak samo przejdzie...bo z tym znalezieniem kogoś innego to może być problem, bo ja ciężko nawiązuje nowe znajomości. Może dlatego tak bardzo przywiązuję się do ludzi...

Numer Gadu-Gadu
7153880
Odpowiedz do tematu