wczoraj bylam z moja kolezanka w aptece po tabletke PO bo niestety przydarzylo jej sie nieszczescie tzn gdy wczoraj w nocy wspolzyla ze swoim chlopakiem pekla im prezerwatywa poprosilysmy w aptece o ta tabletke a sprzedawczyni nawet niewiedziala co to jest moze to inaczej sie nazywa albo cos albo ta typiara byla jakas ciemna skoro nawet w telewizji to reklamuja
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Pon 18 Lip, 2005 15:12
ale pani w aptece nie musi znac wszytkich lekow jakie ma...poza tym te tabletki maja swoje nazwy (ja znam tylko postinor), a druga sparwa i chyba najwazniejsza to to ze takie tabletki sa TYLKO I WYLACZNIE NA RECEPTE....
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 27 Lip, 2005 16:48
jest jeszcze duo .... nie pamietam calej nazwy no ale jak to zostalo wczesniej powiedziane sa tylko na recepte wiec nawet jak by babka znala ten lek by go jej nie sprzedala
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Pon 08 Maj, 2006 18:12
zalezy jak na to spojrzec. jesli cene tych tabletek uwazamy za cene dzieki ktorej nie zajdziemy w ciaze to raczej nie jest zbyt wysoka.
pewnie jest wiele tanszych tabletek w aptece. ja znam tylko takie ktore reklamuja w gazetach itp a wiadomo ze jak reklama to juz jakas bardziej renomowana firma no i tabletki drozsze
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Murzynku!?!?!??!?!?!
TY RASISTO !!!!!
JA SIE TWOJEGO KOLORU SKÓRY NIE CZEPIAM
------------------------------
Niechciane dziecko jest dopiero wtedy, kiedy te wasze tabsy zawodzą.
Jest różnica między "niechceniem" a "nieplanowaniem"- nieplanowane dziecko nie jest niechciane.
_________________ <i>There is no dark side of the moon, really.
Matter of fact it's all dark.</i>
Nie chciałbym być niechcianym dzieckiem, ale przybliże Ci termin "dziecko niechciane". Otóż, kobieta robi wszystko aby nie doszło do zapłodnienia- kupuje tabsy itd, prezerwatywy i inne staffy. Gada "niewielka cena aby nie zajść w ciąże" tak więc nie chce dziecka. Odżuca już to dziecko. A tu nagle wszystkie te "metody" zawodzą, i dziecko jest niechciane.
Takim dzieckiem byćbym nie chciał ze względu na matke
_________________ <i>There is no dark side of the moon, really.
Matter of fact it's all dark.</i>