Wysłany: Pon 17 Kwi, 2006 21:22
Nena - Niezbyt mnie to boli. Ja mam takie zdanie, bo opieram je na dermatologu. Ludzie nie ufają lekarzom, ale prawda też jest taka, że wielu z nich umiera, bądź przechodzi choroby dużo ciężej niepotrzebnie.
A pomyśleć, że wystarczy żeby telewizja przestała naskakiwać tak na lekarzy.
Polecam piosenkę Dezertera "Większość". Że nawet zacytuję „demokracja to rządy większości, a większość to idioci” (bez urazy ). Zresztą ja akurat nie wiem kto ma rację, bo z pryszczami jako-takich problemów raczej nie miewam. Powiem tylko, że według mnie rozdrapywanie czy wyciskanie czegokolwiek zawsze pogarsza a nie polepsza sytuację.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006 17:22
Rozdrapywanie - owszem. Wyciskanie - o ile się potem przemyje - nie. A ten post był raczej dla żartu
mozecie rpzestac o tym gadac:P moja siorka pojechala z powrotem do lublina, pryszcza wycisnela i se juz go chyba nie ma:P nie wiem nawet hyh.;p
(ona pisala z mojego konta )
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
mozecie rpzestac o tym gadac:P moja siorka pojechala z powrotem do lublina, pryszcza wycisnela i se juz go chyba nie ma:P nie wiem nawet hyh.;p
(ona pisala z mojego konta )