| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Głupi nawyk
Autor Wiadomość
choredusze Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 09 Sty, 2006 08:02   Głupi nawyk Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no więc moje dwie koleżanki cały czas mówią "perfidnie":/ uzywaja tego slowa nawet wtedy kiedy ono WCALE nie pasuje, a jak zapytalam je co to znaczy "perfidnie" to nie wiedzialy -.-' musialam im tlumaczyc. ale dalej uzywaja tego slowa non stop. juz mnie to denerwuje. one tez sie nie potrafia oduczyć mowienia, a wszystkich znajomych szlag trafia juz:P jak je mozna oduczyc tego?!

Numer Gadu-Gadu
1744817
TomcioMag Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 09 Sty, 2006 13:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przy znajomych zapytaj je co te słowo znaczy , wstydu im narobisz i moze im przejdzie : p

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5155919
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 09 Sty, 2006 14:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

juz je wczensiej pytalam i nie wiedzialy i im wytlumaczylam:P i teraz ebda wiedzialy:\

Numer Gadu-Gadu
1744817
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 09 Sty, 2006 15:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wolność słowa... Niech mówią co chcą, co Ci do tego?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Pon 09 Sty, 2006 15:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to z Nimi nie rozmawiaj

Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pon 09 Sty, 2006 16:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie na uczelni ostatnio panuje moda na 'ALE GRUBO'. Dostaję bialej goraczki jak to słysze... grrr.
Nie oduczysz, w końcu tekst zrobi sie nudny i same zapomna Wink Albo i nie Neutral
Powrót do góry
Tana14 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 10 Sty, 2006 18:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

OStatnio w mojej budzie mówią ciągle lol biggrin i mnie tez takie słowka już wkurzają. MOja przyjaciułka rużne teksty ciągle mówiła, to sie wytnie ale mi zimno (nawet kiedy jest 25 stopni biggrin) aż wkońcu już tego nie mówi biggrin znudzi sie im to i wymyślą nowe powiedzonko biggrin

Numer Gadu-Gadu
6684266
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 10 Sty, 2006 20:46   

"perfidnie" jest w porzadku.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 10 Sty, 2006 21:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ta, ale zeby uzywac po 10 razy w jednym zdaniu? poza tmy one same chca przestac, ale samo im sie to mowi i przez to wszyscy dookola sie stresuja, lacznie z nimi. jak mozna sie oduczyc mowienia czegos???

Numer Gadu-Gadu
1744817
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 11 Sty, 2006 18:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

choredusze - Pilnowac się i starac się tego nie mówic... Jak możnaby inaczej? Wstrząs elektryczny za każde takie słowo?

Tana - Zedytuj post, bo aż oczy bolą od tych błenduff ortograficznych...
Powrót do góry
Tana14 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 11 Sty, 2006 18:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przepraszam =) ale nie panuję nad tym (dyslektyk) zrozumcie Smile ale będę jeśli chcecie pisać w Wordzie Smile ale tak w ogóle ja gdy tłumaczę coś lub opowiadam ciągle w zdaniu mówię „no nie” a gdy naprawdę chcę coś powiedzieć dla mnie ważnego zaczynają mnie przedrzeźniać. Teraz wyczuwają kiedy powiem te dwa słowa i zaczynają mi wtrącać je i to nie jest miłe więc jeśli by ci coś takiego przyszło do głowy nie chciała bym być na ich miejscu bo często gęsto czuję się źle z tym. To nie moja wina że tak mówię po prostu bez opanowania to mówię może one też tak mają Question Albo są inne =)

Numer Gadu-Gadu
6684266
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Sro 11 Sty, 2006 19:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere napisał/a:
U mnie na uczelni ostatnio panuje moda na 'ALE GRUBO'. Dostaję bialej goraczki jak to słysze... grrr.
Nie oduczysz, w końcu tekst zrobi sie nudny i same zapomna Wink Albo i nie Neutral

dziwne... jescze niedawno mialas rok urodzenia wpisany 88, i na gg dalej masz.. a tu 86.. <lol>
Powrót do góry
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 07 Lut, 2006 21:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u nas jest moda na [cenzura]
kiedyś też mówiliśmy LOL i [cenzura]ŚCIE
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
DarkAngel Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 08 Lut, 2006 09:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie teraz króluje Dżizys czy Dżisys czy jak to się tam pisze Laughing A no i tekst w stylu "Ale dżaga".
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Sro 08 Lut, 2006 12:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
Tremere napisał/a:

dziwne... jescze niedawno mialas rok urodzenia wpisany 88, i na gg dalej masz.. a tu 86.. <lol>

Oo, panna chyba dobrze nie czytała.
Bo razem z Crimson lady udawałyśmy inne osoby? Razz A tamten nr gg to nie moj, nawet na niego nie wchodzę.
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu