no więc moje dwie koleżanki cały czas mówią "perfidnie":/ uzywaja tego slowa nawet wtedy kiedy ono WCALE nie pasuje, a jak zapytalam je co to znaczy "perfidnie" to nie wiedzialy -.-' musialam im tlumaczyc. ale dalej uzywaja tego slowa non stop. juz mnie to denerwuje. one tez sie nie potrafia oduczyć mowienia, a wszystkich znajomych szlag trafia juz:P jak je mozna oduczyc tego?!
_________________ Możesz być gdziekolwiek, kiedy twoje życie nagle się zaczyna... kiedy otwiera się przed tobą przyszłość. Na początku możesz nawet nie zdawać sobie z tego sprawy... ale to się już stało.
juz je wczensiej pytalam i nie wiedzialy i im wytlumaczylam:P i teraz ebda wiedzialy:\
_________________ Możesz być gdziekolwiek, kiedy twoje życie nagle się zaczyna... kiedy otwiera się przed tobą przyszłość. Na początku możesz nawet nie zdawać sobie z tego sprawy... ale to się już stało.
U mnie na uczelni ostatnio panuje moda na 'ALE GRUBO'. Dostaję bialej goraczki jak to słysze... grrr.
Nie oduczysz, w końcu tekst zrobi sie nudny i same zapomna Albo i nie
OStatnio w mojej budzie mówią ciągle lol i mnie tez takie słowka już wkurzają. MOja przyjaciułka rużne teksty ciągle mówiła, to sie wytnie ale mi zimno (nawet kiedy jest 25 stopni ) aż wkońcu już tego nie mówi znudzi sie im to i wymyślą nowe powiedzonko
_________________ Ach, co za oszczędność czasu zakochać się od pierwszego wejrzenia! <:3)~
ta, ale zeby uzywac po 10 razy w jednym zdaniu? poza tmy one same chca przestac, ale samo im sie to mowi i przez to wszyscy dookola sie stresuja, lacznie z nimi. jak mozna sie oduczyc mowienia czegos???
Przepraszam =) ale nie panuję nad tym (dyslektyk) zrozumcie ale będę jeśli chcecie pisać w Wordzie ale tak w ogóle ja gdy tłumaczę coś lub opowiadam ciągle w zdaniu mówię „no nie” a gdy naprawdę chcę coś powiedzieć dla mnie ważnego zaczynają mnie przedrzeźniać. Teraz wyczuwają kiedy powiem te dwa słowa i zaczynają mi wtrącać je i to nie jest miłe więc jeśli by ci coś takiego przyszło do głowy nie chciała bym być na ich miejscu bo często gęsto czuję się źle z tym. To nie moja wina że tak mówię po prostu bez opanowania to mówię może one też tak mają Albo są inne =)
_________________ Ach, co za oszczędność czasu zakochać się od pierwszego wejrzenia! <:3)~
U mnie na uczelni ostatnio panuje moda na 'ALE GRUBO'. Dostaję bialej goraczki jak to słysze... grrr.
dziwne... jescze niedawno mialas rok urodzenia wpisany 88, i na gg dalej masz.. a tu 86.. <lol>
dziwne... jescze niedawno mialas rok urodzenia wpisany 88, i na gg dalej masz.. a tu 86.. <lol>
Oo, panna chyba dobrze nie czytała.
Bo razem z Crimson lady udawałyśmy inne osoby? A tamten nr gg to nie moj, nawet na niego nie wchodzę.