| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
golenie okolic bikini
Autor Wiadomość
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 19 Sty, 2006 20:50   golenie okolic bikini Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej! Mam maly problem. Jak powinnam golic okolice bikini? Ja stosuje najpierw krem do depilacji a pozniej maszynke jednorazową (gole pod wlos). Czasami udaje mi sie zrobic to dobrze ale zwykle zostaja male klujace odrosty i pojawia sie mnostwo czerwonych krostek! Na drugi dzien jest jeszcze gorzej bo wloski maja jakies 2mm i kluja jeszcze bardziej. Dla mnie to nie bylby problem tyle ze mam chlopaka i chcialabym uprawiac z nim peeting ale nie moge sie odwazyc przez te wloski! Co zrobic zeby wzgórek byl idealnie gladki (jak najdluzej) i bez krostek?

[ Dodano: Czwartek Styczeń 19, 2006 21:57 ]
A... jeszcze jedno. Jesli wloski maja ok 1 cm to mozna je zgolic prawie idealnie ale takich krociótkich nie moge Confused . Musze czekac az odrosna ale przeciez codziennie musze byc przygotowana na to ze moj chlopak zrobi mi minetke. I jak tu sobie z tym poradzic? Przeciez z taka zarosnięta to zadna przyjemnosc bo wloski przeszkadzaja Crying or Very sad A jak gole codziennie to mam mnostwo krostek no i wlaciwie i tak nie mozn zgolic takich krotkich idealnie. POMÓŻCIE! PROSZE!

Numer Gadu-Gadu
6476170
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 12:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moze i dlugie wlosy by mu przeszkadzaly, ale bez przesady, jezeli mu sie podobasz nie przestniesz przez to ze nie zawsze jestes idealnie gladko wygolona.

zacznij uzywac kremu do depilacji okolic bikini ;p

aha, pozatym po kremie do depilacji nie uzywa sie maszynki.. co innego pianka do golenia, co innego krem do depilacji..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 15:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzieki. Tylko ze jak uzyje kremu to i tak musze użyc maszynki bo tą szpatułką nie moge usunąć wszystkich wlosków. Nie wiem dlaczego.

[ Dodano: Piątek Styczeń 20, 2006 15:24 ]
A golić z wlosem czy pod włos? I propo odrostów. Jak sa malutkie to kluja i watpie aby to było przyjemne dla mojego chlopaka. W koncu język jest dosc wrażliwy. Wink

Numer Gadu-Gadu
6476170
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 16:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pod włos, zawsze goli się pod włos - Jak będziesz goliła z włosem to nic nie zgolisz (Dobra, mam doświadczenie jedynie na twarzy, ale co tam... ; ) ).
Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 16:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie wie jak golić ale chce by jej polizał.. boże, paranoja - -

Numer Gadu-Gadu
1550297
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 16:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek - Nie wiem jak Tobie, ale mi nie chce się wałkowac znowu tego samego tematu. Ja swoje zdanie mam, ty też, oboje swoje zdania znamy - reszta forum też. Świata tym postem nie zmienisz, więc nie psujmy wątku, bo po co?
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 16:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

może i masz rację ale to jest poniekąd żałosne. nie chcę by z tego forum zrobiły się pamietniki.bravo.pl ..

Numer Gadu-Gadu
1550297
Aktywista
Aktywista

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 16:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jaka paranoja?!!! Co ma piernik do wiatraka?! A tak wogole to wielu chlopakow chce pocalowac dziewczyne ale gamonie nie wiedza jak to zrobic! Razz I nie prosilam o opinie tylko o rade!!!!!!!!!!!!!!

Numer Gadu-Gadu
6476170
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 16:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ilośc wykrzykników godna pokemona z gadu-gadu..

moja rada: dorośnij

Numer Gadu-Gadu
1550297
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 16:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek ale ty jestes nieprzyjemny. I wogole ile masz lat?

Numer Gadu-Gadu
6476170
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 16:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

niewiele. ale powinnaś wiedzieć, że wiek fizyczny nie ma znaczenia jeśli chodzi o dojrzałość. no ale jeśli musisz się tam ogolić żeby Twój chłopak czuł się z Tobą przyjemnie to chyba coś nie jest tak jak trzeba Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
1550297
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 16:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To ty dorosnij! Zachowujesz sie jak dzieciak. Wszystko ci nie pasuje!

[ Dodano: Piątek Styczeń 20, 2006 16:49 ]
Nic nie jet nie tak. Po prostu on lubi gladkie i tyle. Kazdy ma swoj gust.

[ Dodano: Piątek Styczeń 20, 2006 17:13 ]
Tak wogole to ja mam 16 lat.

[ Dodano: Piątek Styczeń 20, 2006 17:54 ]
To jak z tym goleniem? Wink

Numer Gadu-Gadu
6476170
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 18:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia - Z tym goleniem to Ci już powiedzieli, czego chcesz? Super kremu którym posmarujesz sobie krocze i już nigdy włosy Ci nie urosną?

Poza tym uszanuj Keeveeka bo mądrze mówi, może nie jest miły ( : ) ), ale mówi mądrze, i proszę, nie żryjcie się tutaj...

"A tak wogole to wielu chlopakow chce pocalowac dziewczyne ale gamonie nie wiedza jak to zrobic!" - Tego w ogóle nie zrozumiałem. Takie wyrwane z kontekstu nieco. Szczerze nawet nie bardzo wiem o jaki pocałunek Ci chodzi, mówiliśmy przed chwilą o goleniu miejsc intymnych... A jeśli Ci chodzi o minetę, to fakt, ja w wieku 10 lat o tym marzyłem, o seksie... Ale jakoś go nie uprawiałem, jak to się mogło stać?
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 18:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek napisał/a:
niewiele. ale powinnaś wiedzieć, że wiek fizyczny nie ma znaczenia jeśli chodzi o dojrzałość. no ale jeśli musisz się tam ogolić żeby Twój chłopak czuł się z Tobą przyjemnie to chyba coś nie jest tak jak trzeba Mr. Green

Nie obcinaj wlosow, nie gol sie i moze nawet nie myj, bo po co?
Wiesz co, nie jestes kobieta, nie bedziesz, wiec siedz cicho.

Goli sie dla wlasnej przyjemnosci, dla higieny i dlatego, zeby czuc sie lepiej. Ale co ty o tym wiesz - sam pewnego czasu chodziles zarosniety jak pies. O, pamietam, pamietam.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

Tremere- Nie, ona goli bo chce minete...
Powrót do góry
Strona 1 z 4 Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi