| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Wybryki Klasy :D
Autor Wiadomość
Tana14 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 07 Sty, 2006 19:11   Wybryki Klasy :D Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

HEj!
Moja klasa niejest zbytnio spaniałomyślna ale oceny ma całkiem całkiem Smile Ale co do ich czynów to można by się podziwić biggrin NP: przyklejanie nauczycielki do klamki, wybijanie okien, rzucanie petardami w szkole to nasza specjalność. Wink A co wasza klasa wymyśliła Smile Piszcie Smile
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6684266
TomcioMag Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 07 Sty, 2006 20:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie w klasie wszyscy siedza cichutko na lekcji, wszyscy nosza szkolne mundurki i nikt nawet nie śmie aby rzucic papierek na korytazu....

: pp

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5155919
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

PostWysłany: Sob 07 Sty, 2006 21:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ija wiela tego było=p

No więc:
-zapychanie wielokrotne gumą do zucia przezutą oczywiscie zamnka do klasy z angola chłopaków (mamy rodzielony angol na chlopakow i dziewczyny i roznych nauczycieli).
-odkrecanie klamki z drzwi angola dziewczyn
-podgrzewanie klamki chlopakow angola
-przyniesienie spirytu przez moją kumpele do budy, rozrobienie go i wypicie (niestety jeden debil wsypal...)
-podgrzewanie klamek
-smarowanie woskiem tablic
-moczenie wodą kredy
-urwanie jednego pisuaru w kiblu dla facetow (bo sie posprzeczli "troszke')
-powieszenie dupnej ściągi nad tablicą i sie nie skapla nauczycielka

ii duzo innych=P

Numer Gadu-Gadu
7399523
TomcioMag Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 07 Sty, 2006 22:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

niech wam będzie napisze RazzP

miedzy innymi nasza klasa ma na koncie takie osiągnięcia jak:
-rzucanie krzeseł przez okna
-rzucanie kwiatków przez okna
-sikanie na gąbke
-sikanie do kwiatkówk
-sikanie od kosza
-podkładanie pinesek na krzesłą nauczycieli
-rzucanie petardami po szkole
-nasranie na krzesło i postawienie przed salą....
itp itd.....

debilna klasa : p

Numer Gadu-Gadu
5155919
Tana14 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 07 Sty, 2006 22:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

TomcioMag napisał/a:

-rzucanie krzeseł przez okna
-rzucanie kwiatków przez okna
-sikanie na gąbke
-sikanie do kwiatkówk
-sikanie od kosza
-podkładanie pinesek na krzesłą nauczycieli
-rzucanie petardami po szkole
-nasranie na krzesło i postawienie przed salą....
itp itd.....

Twoja klasa nie jest debilska Smile JEst sie z czego pośmiac Smile

Numer Gadu-Gadu
6684266
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sob 07 Sty, 2006 23:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ah czasy gim ... az sie wspomina z lezka w oku :DDD

Tylko czesc biggrin

- Zamknęłam siebie i kilka osob w sali Razz urzadzilam strajk nie chceilismy wpuscic nauczycielki biggrin
- na lekcji religii za szafa ee ... udawalismy z kolega stosunek biggrin ale to bylo cos ala odcinek tasiemca brazylijskiego
- ' kumpel ' zaczął jarac na lekcji Razz po czym wdałam sie z nim w dyspute :DDD o tym ze nie powinien palic i ogolnie przerodzilo sie to w ostra wymiane zdan :DDD
- Zapalilismy gazete na srodku sali
- czesto wkladalismy szpilki w zamki ^ ^
- Któregos dnia biggrin gdy babka wyszla z matmy biggrin wyrzucilismy wsyztskie nasze rzeczy przez okna. Tzn najpierw ktos mi wyrzucil katomierz to ja tej osobie piornik biggrin pzoniej lecialo wsyztsko plecaaaki etc etc ... babka byla zdziwiona dy wrocila biggrin ...
Zapytala mnie czemu nie mam rzeczy odpwoiedzialam jakze inteligentnie " spadły ? "
Ale byla rozrywka w szukaniu swych rzeczy na boisku :DDD
- Ucieklam z lekcji biggrin zkolezanka i zamknelysmy sie w kiblu biggrin ona robila zadanie i z nudów wbila cyrkiel w rure ... przedziurawila ja biggrin takie bylo cisnienie ze Ło biggrin zostawilysmy ow cyrkiel zeby tak nie lecialo i ucieklysmy biggrin przygladałysmy sie jak wozna wybiega cala mokra krzyczac " O MATKO BOSKA " a pozniej dyra :DDD bosko
- Z kolezanką obkleiłam kible plakatami biggrin kazda kabina byla inna biggrin jedna to byl " OŁTARZ CZARNYEJ MSZY" byla tam masa pentagramów biggrin i czarnym spreayem na plytkach ^ ^
Kolejny " KABINA MILOSCI " serduszka namalowane szminką biggrin
ta z oknem ( kibel z oknem tyaa Razz ) " PALARNIA " z dziurka w drzwiach wydłubywana przez dobry tydzien biggrin która miala słuzyc na niedopałki :DDD
Bosko Wink

Co tam jeszce

- Picie to byl standart biggrin np na lekcji, w szatni, wycieczce rowerowej biggrin ale ta akurat skonczyla sie nieciekawie biggrin AKURAT ... w piciu paleniu seksie (naprawde Wink ) ja nie mialam zadnego wkladu : > abstynentka Smile)))
- wciaganie amfy na lekcji angielskiego ...

- Mhm ... Eeeemm osoby z mej szkoly ( faceci ) zalatwiali sie do dozowników mydla i do doniczek ( po uprzednim wyjeciu kwiatka i ziemi ) pozniej znow wkladali na miejsce ... Brrr ... pewna wozna chciala umyc rece i sie wydało bo mydlo bylo ... ciemne Bleee ...
- Seks w ubikacji ? = = why not ... moja szkola ah moja szkola

OJJJ maaaasaa biggrin
Ciekawe czemu mmialam nieodpowiednie ; >
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Sob 07 Sty, 2006 23:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niektóre z waszych opowieści to bajeczki jedyneczki i widać to na 1 rzut oka, wiec nie poćcie się i nie piszcie, bo nie warto tak brzydko kłamać.
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sob 07 Sty, 2006 23:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kogo masz na mysli ?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 12:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie pare osob ma troszke poprzewracane w glowie. wczoraj bylismy w teatrze i na piwie.. i momentami.. wstyd z nimi gdzies isc
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 14:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kinga - Ciebie na przykład...
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 14:51   

w gimnazjum troche tego bylo, teraz raczej nie, i dobrze.
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 15:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to jest bardziej głupie, niz smieszne

Ostatnio zmieniony przez opętana dnia Nie 08 Sty, 2006 16:42, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
kasia0001 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 15:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie tego za dużo było że nie pamiętam... hmm.. pamietam tylko co do naszej klasy... jak pobili jednego ze znalazł sie w szpitalu.. , polamanie drzwi w kiblu damskim przez dziewczyny =] , wyjęcie drzwi z polaka ..które potem nie mogliśmy wsadzić heh.., zapchanie zamka od sztuki kawałkiem scyzoryka który obłamał sie i tam zostal.., malo co wybili dla kumpla z klasy oko, dusili sie.. dla brechy bluzka.. ze ta osoba padala na ziemie i przebudzala sie po 10 sek.. (ja wolałam osobiście tego nie probować) , przyniesienie wodki w butelce.. po piciu, wyzywanie nauczycielek od szmat itp.. to normalka... bym musiala dlug osie jeszcze zastanawiać i przypominać.. ale nie mam czasu.. bo zaraz zmykam z chatki tak wiec pa =]

Numer Gadu-Gadu
9145823
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 17:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kinga napisał/a:
kogo masz na mysli ?

Zastanów się..
Większość.
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 17:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Kinga - Ciebie na przykład...

Moje sa autentyczne Smile moglabym nawet przysiac ale z powodu moich wlasnych zasad nigdy tego nie robie Smile))
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Strona 1 z 7 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Odpowiedz do tematu