HEj!
Moja klasa niejest zbytnio spaniałomyślna ale oceny ma całkiem całkiem Ale co do ich czynów to można by się podziwić NP: przyklejanie nauczycielki do klamki, wybijanie okien, rzucanie petardami w szkole to nasza specjalność. A co wasza klasa wymyśliła Piszcie
No więc:
-zapychanie wielokrotne gumą do zucia przezutą oczywiscie zamnka do klasy z angola chłopaków (mamy rodzielony angol na chlopakow i dziewczyny i roznych nauczycieli).
-odkrecanie klamki z drzwi angola dziewczyn
-podgrzewanie klamki chlopakow angola
-przyniesienie spirytu przez moją kumpele do budy, rozrobienie go i wypicie (niestety jeden debil wsypal...)
-podgrzewanie klamek
-smarowanie woskiem tablic
-moczenie wodą kredy
-urwanie jednego pisuaru w kiblu dla facetow (bo sie posprzeczli "troszke')
-powieszenie dupnej ściągi nad tablicą i sie nie skapla nauczycielka
ii duzo innych=P
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
miedzy innymi nasza klasa ma na koncie takie osiągnięcia jak:
-rzucanie krzeseł przez okna
-rzucanie kwiatków przez okna
-sikanie na gąbke
-sikanie do kwiatkówk
-sikanie od kosza
-podkładanie pinesek na krzesłą nauczycieli
-rzucanie petardami po szkole
-nasranie na krzesło i postawienie przed salą....
itp itd.....
debilna klasa : p
_________________ Księżyc coś kracze, wrona blaskiem lśni
Zawsze znajdę milionera, co przerzuci węgiel mi
-rzucanie krzeseł przez okna
-rzucanie kwiatków przez okna
-sikanie na gąbke
-sikanie do kwiatkówk
-sikanie od kosza
-podkładanie pinesek na krzesłą nauczycieli
-rzucanie petardami po szkole
-nasranie na krzesło i postawienie przed salą....
itp itd.....
Twoja klasa nie jest debilska JEst sie z czego pośmiac
_________________ Ach, co za oszczędność czasu zakochać się od pierwszego wejrzenia! <:3)~
Ah czasy gim ... az sie wspomina z lezka w oku :DDD
Tylko czesc
- Zamknęłam siebie i kilka osob w sali urzadzilam strajk nie chceilismy wpuscic nauczycielki
- na lekcji religii za szafa ee ... udawalismy z kolega stosunek ale to bylo cos ala odcinek tasiemca brazylijskiego
- ' kumpel ' zaczął jarac na lekcji po czym wdałam sie z nim w dyspute :DDD o tym ze nie powinien palic i ogolnie przerodzilo sie to w ostra wymiane zdan :DDD
- Zapalilismy gazete na srodku sali
- czesto wkladalismy szpilki w zamki ^ ^
- Któregos dnia gdy babka wyszla z matmy wyrzucilismy wsyztskie nasze rzeczy przez okna. Tzn najpierw ktos mi wyrzucil katomierz to ja tej osobie piornik pzoniej lecialo wsyztsko plecaaaki etc etc ... babka byla zdziwiona dy wrocila ...
Zapytala mnie czemu nie mam rzeczy odpwoiedzialam jakze inteligentnie " spadły ? "
Ale byla rozrywka w szukaniu swych rzeczy na boisku :DDD
- Ucieklam z lekcji zkolezanka i zamknelysmy sie w kiblu ona robila zadanie i z nudów wbila cyrkiel w rure ... przedziurawila ja takie bylo cisnienie ze Ło zostawilysmy ow cyrkiel zeby tak nie lecialo i ucieklysmy przygladałysmy sie jak wozna wybiega cala mokra krzyczac " O MATKO BOSKA " a pozniej dyra :DDD bosko
- Z kolezanką obkleiłam kible plakatami kazda kabina byla inna jedna to byl " OŁTARZ CZARNYEJ MSZY" byla tam masa pentagramów i czarnym spreayem na plytkach ^ ^
Kolejny " KABINA MILOSCI " serduszka namalowane szminką
ta z oknem ( kibel z oknem tyaa ) " PALARNIA " z dziurka w drzwiach wydłubywana przez dobry tydzien która miala słuzyc na niedopałki :DDD
Bosko
Co tam jeszce
- Picie to byl standart np na lekcji, w szatni, wycieczce rowerowej ale ta akurat skonczyla sie nieciekawie AKURAT ... w piciu paleniu seksie (naprawde ) ja nie mialam zadnego wkladu : > abstynentka )))
- wciaganie amfy na lekcji angielskiego ...
- Mhm ... Eeeemm osoby z mej szkoly ( faceci ) zalatwiali sie do dozowników mydla i do doniczek ( po uprzednim wyjeciu kwiatka i ziemi ) pozniej znow wkladali na miejsce ... Brrr ... pewna wozna chciala umyc rece i sie wydało bo mydlo bylo ... ciemne Bleee ...
- Seks w ubikacji ? = = why not ... moja szkola ah moja szkola
OJJJ maaaasaa
Ciekawe czemu mmialam nieodpowiednie ; >
u mnie tego za dużo było że nie pamiętam... hmm.. pamietam tylko co do naszej klasy... jak pobili jednego ze znalazł sie w szpitalu.. , polamanie drzwi w kiblu damskim przez dziewczyny =] , wyjęcie drzwi z polaka ..które potem nie mogliśmy wsadzić heh.., zapchanie zamka od sztuki kawałkiem scyzoryka który obłamał sie i tam zostal.., malo co wybili dla kumpla z klasy oko, dusili sie.. dla brechy bluzka.. ze ta osoba padala na ziemie i przebudzala sie po 10 sek.. (ja wolałam osobiście tego nie probować) , przyniesienie wodki w butelce.. po piciu, wyzywanie nauczycielek od szmat itp.. to normalka... bym musiala dlug osie jeszcze zastanawiać i przypominać.. ale nie mam czasu.. bo zaraz zmykam z chatki tak wiec pa =]
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'