| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Piercing
Autor Wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pon 10 Paź, 2005 18:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eh ... = =

nie zajmuje sie tym i chyba lepiej isc do zawodowcy ?

napewno bezpieczniej Wink
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
scv
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 10 Paź, 2005 19:29   

Kinga napisał/a:
Eh ... = =

nie zajmuje sie tym i chyba lepiej isc do zawodowcy ?

napewno bezpieczniej Wink

No wiesz, dla niektórych kasa jest ważniejsza od życia.
Powrót do góry
Nim_Nen
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 10 Paź, 2005 19:46   

Buuu... nikt nie ufa pzyjaciołom cio Razz Beboki jesteście <joke>

To chyba pewne, że lepszy zawodowiec chociaż miło i tak by było wiedzieć czy może czemuś ukrócić życia, bo zawodowiec jak byłam mała tak mi przebił ucho, że jakbym chciała zrobić obok drugiego kolczyka to mi może urwać XD. Po za tym ropiało... a niby najlepszy zawodowiec w moim mieście to był (po tylko 10 latach mogę stwierdzić, ze nadal działa)
Powrót do góry
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Wto 11 Paź, 2005 17:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nim_Nen napisał/a:
Kurde ja za to mam inne pytanie... czy w wardze jest coś czego przebić nie można? Bo mam zamiar sobie zrobić i się zastanawiam czy jak miz robi przyjaciółka to czy może mnie bardzo uszkodzić...

wedle mojej wiedzy nie ma takiego miejsca...kwestia jest tylko tego jak ci sie jakis 'udziwniony' (w sensie miejsca przeklucia) kolczyk bedzie nosilo...mnie np zle sie nosilo meduse 1,6mm, ale byc moze wygodniejsza by juz byla 1,2....ale technicznie nie ma takiego miejsca, ktrego nie mozna bylo by przekluc (zwlaszcza w okolicy ust)
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 12 Paź, 2005 06:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale to nie zmienia faktu ze trzeba zrobic to umiejetnie, bo mozna komus zrobic krzywde..
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 12 Paź, 2005 10:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
ale to nie zmienia faktu ze trzeba zrobic to umiejetnie, bo mozna komus zrobic krzywde..

oczywiscie, ze nie zmienia, tylko sa tacy ludzie, ktorzy do czasu az tej krzywdy nie doswiadcza na wlasnej skorze, albo na skorze kogos znajomego to nie uwierza...ale to w sumie nie moj interes czy komus sie bedzie babralo przeklucie, skoro ten ktos wie najlepiej, ze kolezanka przekluje np usta czy jezyk tak samo jak piercer....
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Sro 12 Paź, 2005 17:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

frigg napisał/a:
Nim_Nen napisał/a:
Kurde ja za to mam inne pytanie... czy w wardze jest coś czego przebić nie można? Bo mam zamiar sobie zrobić i się zastanawiam czy jak miz robi przyjaciółka to czy może mnie bardzo uszkodzić...

wedle mojej wiedzy nie ma takiego miejsca...kwestia jest tylko tego jak ci sie jakis 'udziwniony' (w sensie miejsca przeklucia) kolczyk bedzie nosilo...mnie np zle sie nosilo meduse 1,6mm, ale byc moze wygodniejsza by juz byla 1,2....ale technicznie nie ma takiego miejsca, ktrego nie mozna bylo by przekluc (zwlaszcza w okolicy ust)

Błąd panno frigg. Pod dolną wargą są żyłki i mięśniaki, które odpowiadają za całą mimikę dolnej częście twarzy.
Okolice ust przebijać powinna tylko osoba do tego przygotowana, z niemałym doświadczeniem.
Powrót do góry
Nim_Nen
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 12 Paź, 2005 18:43   

I o to mi cały czas chodziło...
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 12 Paź, 2005 19:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere napisał/a:

Błąd panno frigg. Pod dolną wargą są żyłki i mięśniaki, które odpowiadają za całą mimikę dolnej częście twarzy.
Okolice ust przebijać powinna tylko osoba do tego przygotowana, z niemałym doświadczeniem.

miesniak to choroba, moze byc co najwyzej miesien....zreszta co to za roznica czy sa zylki czy miesnie, skoro mozna je przekluc(ja mimo tych zylek i miesni mam kolczyk w dolnej wardze)....podobnie jak sutki, powieki, nazady rozrodcze czy chociazby uszy - wszystko to sie przebija, niezleznie od zylek czy miesni...kwestia tego czy osoba, ktora chce miec ten kolczyk uda sie do osoby kompetentnej czy nie - ale to jest jej wybor, ja nie oddala bym sie w rece kogos kto sie na tym nie zna.....
Powrót do góry
Nim_Nen
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 12 Paź, 2005 20:20   

Skojarzyło mi się to z jakimś krajem, chyba Arabia to była gdzie rodzice przy narodzinach dziecka decydują gdzie mu zrobić kolczyk. No wiadomo co nomrlaniejsi ludzie chcą w uchu czy czyms takowym, lecz zdarzają się lubiący udziwnienia i robią dziecku kolczyk nawet przy odbycie.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Czw 13 Paź, 2005 17:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

miesnie, zylki.. a jezyk? w jezyku tez sa rzeczy ktore mozna uszkodzic, i o to wlasnie chodzi.. ze przebic mozna, nie robioc krzywdy, ale trzeba sie dobrze na tym znac, a kolezanka moze nie posiadac takiej wiedzy, nie wiedziec w ktorym miejscu uwazac i tym moze zrobic krzywde...
Powrót do góry
Nim_Nen
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 13 Paź, 2005 17:35   

Języka bym nigdy nie dała koleżanka to jest pewne...
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 13 Lis, 2005 15:37   

teraz to przeczytalem hahah ale post ;)

[ Dodano: Nie 13 Lis, 2005 15:38 ]
nasty_girl napisał/a:
w jezyku tez sa rzeczy ktore mozna uszkodzic

ahaha jak moglem przegapic ten topic? :D
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Nie 13 Lis, 2005 16:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

co za idiotyzm :/ kolezanka zawodowo przebijajaca pepek na dyskotece o_O

Numer Gadu-Gadu
2740642
DarkAngel Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Nie 27 Lis, 2005 15:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mnie sie osobiście w nosie nie podoba.Ja mam w pempku robiłam rok temu w wakacje u kosmetyczki.Rana zagoiła mi się dośc szybko bo w jakieś 3-4tyg było już ok.Na początku troche mi to ropiało ale szybko przestało.Moja koleżanka z klasy przebija innym muszą tylko kupić sobie igłę w aptece i ona robi t z przyjemnośći.Mnie też proponowała ale podziękowałam. Co do zgody to żeby mi przebili to musiałam pójść z matką...
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu