| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Zakazy...
Autor Wiadomość
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 22 Paź, 2005 12:59   

Sebo napisał/a:
nie wolno palić jest to taki sam nałóg jak narkotyki i picie w dodatku niezdrowy.

Poległem.
Przejdź na dół
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 22 Paź, 2005 13:02   

co do okienek, hm... mam w tygodniu 3 miedzy lekcjami i fakultetami / kółkiem chemicznym / siatkówką , trzy razy po godzinie i raz dwie, co wtedy robie? ide na miasto ze znajomymi, do biblioteki [nie tej w szkole] czy siedzimy na ławce pod szkołą, gdzieś w parku, normalnie przy okienku nie mozna wychodzić jeśli jest ono w godzinach hm, powiedzmy "wczesnolekcyjnych" bo tak od 13.30 ze szkoły wypuszczają bez karteczki. a tak to mam znajomych [nawet w mojej klasie] którzy mają okienka z powodu nie chodzenia na religię i jedna znajoma chodzi do domu bo mieszka strasznie blisko szkoły ale musiała przynieść kartke od rodziców ze idzie itd i jest zwalniana i upoważniona do wychodzenia, a znajomy inny siedzi godzine na korytarzu
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 22 Paź, 2005 14:15   

u mnie nie ma zakazow (gim).:> mozna wychodzic gdzie sie chce i po co sie chce, pod warunkiem ze dany osobnik sie na lekcje nie spozni (10 minut moze, wiecej juz nie). tzw. palarania tez jest, tzn. palacze chodza palic na tyly szkoly, nauczyciele i dyrektorzy i o tym wiedza i nic nie robia...
ni ma zadnych identyfikatorow itp... no a jak ktos w srodku dnia opusci sobie jakas lekcje to moze wyjsc, wejsc, siedziec w szatni, na korytarzu,... gdzie chce:D
Powrót do góry
TomcioMag Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 22 Paź, 2005 18:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heh pierwszy raz slysze o tym ze nie mozna wychodzic poza szkołe biggrin
u nas w gimnazjum tego nigdy nie było (przynajmniej przez te lata jak sie uczyłem:P)a ucze sie w gim 1 w hajnówce Razz

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5155919
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 22 Paź, 2005 18:16   

TomcioMag napisał/a:
u nas w gimnazjum tego nigdy nie było (przynajmniej przez te lata jak sie uczyłem:P)a ucze sie w gim 1 w hajnówce Razz
A czy 1gim w Hajnówce stosowałoby się do jakiś zasad? =P Przeciez tam się nie da regulaminu wprowadzic i tak wszyscy beda go lamac
Powrót do góry
owca Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 22 Paź, 2005 18:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Qrcze zazdroszcze takiej budy... bo fajnie jest na przerwie wyjsc na boisko i sie odstresowac a nie siedziec jak wiezien Razz

TomcioMag Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 22 Paź, 2005 18:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Stokrotka napisał/a:
TomcioMag napisał/a:
A czy 1gim w Hajnówce stosowałoby się do jakiś zasad? =P Przeciez tam się nie da regulaminu wprowadzic i tak wszyscy beda go lamac

masz w 100% racje Razz

Numer Gadu-Gadu
5155919
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 22 Paź, 2005 19:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

TomcioMag napisał/a:
Stokrotka napisał/a:
TomcioMag napisał/a:

masz w 100% racje Razz

Jednak nie zazdroszę ci kolorków twojej szkoły. Jakie one są ? Niebieski różowy i żółty? Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 22 Paź, 2005 19:41   

chciałam zauwazyć że to nie temat o gim1 w hajnówce...
Powrót do góry
Karolina(KINA) Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 22 Paź, 2005 20:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No oczywiście z jednej strony jest zrozumiałe, że chąc nas uchronić. Jednak szkoła NIE ODPOWIADA za pełnoletnich uczniów, a z drugiej strony nie zrobią zakazu tylko dla pierwszych i grugich klas. Rolling Eyes ale jeśli będą chcieli to zaczną pisać sobie sami zwolnienia...zawsze się znajdzie sposób. Rolling Eyes Mr. Green

Trochę banalne... Nie da sie chyba pogodzić obydwu stron.

Numer Gadu-Gadu
2977912
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 23 Paź, 2005 09:41   

ale co z tego ze jestes pelnoletnia? szkola podczas zajec za Ciebie w 100% odpowiada. i tutaj nie ma znaczenia wiek, bo jak wiadomo 18 wcale nie znaczy dojrzalszy/sza od 15... np. wybiegniesz do sklepu, wpadniesz pod samochod (TFU!) i? pretensje beda do szkoly ze nie upilnowala, a nie do Ciebie, ze jestes nierowazna i nie rozgladasz sie przed kazdym przejsciem przez ulice.
Powrót do góry
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 23 Paź, 2005 12:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnei raczje nie ma zakazów, kazdy wychodzi kiedy chce.. Razz i nauczyciele nigdy nie mowili ze nie mozna.

H. Poświatowska
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 23 Paź, 2005 12:58   

A u nas jest zakaz noszenia komórek do szkoly ^^
i nikt tego nie przestrzega
Powrót do góry
Karolina(KINA) Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 23 Paź, 2005 14:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W każdej chwili moge zabrać papiery ze szkoły i nikt mnie nie będzie ścigał, że nie ma mnie w szkole. Straż miejska równie.

Numer Gadu-Gadu
2977912
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 23 Paź, 2005 14:31   

w mojej starej podstawówce jest dziwny zakaz..nie moglam wejsc tam z kolezanka by odwiedzic starych nauczycieli O_o..I wogule tam nikt nie moze wchodzic poza uczniami,a rodzice muszą dzwonic domofonem do świetlicy ;/..
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu