| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Stara miłość nie rdzewieje?
Autor Wiadomość
Karolina(KINA) Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 1 raz
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 07 Paź, 2005 23:34   Stara miłość nie rdzewieje? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na pewno zdarzyło się wam spotkać swoją „dawną Love miłość”, lub nadal utrzymujecie kontakt ze sobą. W zależności, na jakiej stopie się rozstaliście.
Arrow Rozstałam się z chłopakiem po 1,5 rocznym związku Rolling Eyes . Nie mieliśmy ze sobą żadnego kontaktu. Neutral Jednak spotkaliśmy się po ok. roku czasu. To, co się we mnie „obudziło”,gdy go zobaczyłam, nie da się opisać. Istny chaos! Exclamation
Byłam przekonana,że „zgasiłam” Rolling Eyes w sobie uczucie do niego...A jednak:/
Jednak chyba jak się kocha to się kocha do końca....Bez względu na to, co ta osoba złego zrobiła.
Kocha się tylko raz? Question ...Czy raz potem następny i następny?..... Question
Czy wrócenie do dawnego związku ma sens? Question
[/b]

Numer Gadu-Gadu
2977912
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 07 Paź, 2005 23:39   

wszystko zależy od was.Jezeli Ty go kochasz a on Ciebie także,to są jakies szanse.
Wrocenie do dawnego zwiazku moze miec sens jezeli oboje tego chcecie.
Powrót do góry
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 07 Paź, 2005 23:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dwa razy nie wchodzi sie do tej samej rzeki. Wiem z doswiadczenia, ze jak sie rozstajesz i chcesz zwiazac po jakims czasie, np pol roku, to jest to tylko takie widzimisie 'na 5 minut', i oszukiwanie siebie, nic z tego nie bedzie - wszystkie uczucia juz dawno zanikly
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 07 Paź, 2005 23:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też tak myślałam...i dlatego robiłam wszystko, żeby jakoś "zniszczyć" te przyzwyczajenie do niego.

Numer Gadu-Gadu
2977912
BaSiA__ToSiA Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 08 Paź, 2005 14:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

uwazam ze to co dzieje sie teraz w Tobie moze byc wspomnieniem dawnych uczuc. a moze sie myle. jezeli tak sprobuj odbudowac to co bylo miedzy Wami i upewnij sie czy On nie ma nikogo innego. Jezeli NAPRAWDE Go KOCHASZ nie poddawaj się. Powodzonka
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7514281
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 08 Paź, 2005 16:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

najpierw upewnij sie, czy sie nie oszukujesz. To chyba najwazniejsze, bo potem moze spasc na ceibie pasmo rozczarowan
Powrót do góry
An!oł3k Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sob 08 Paź, 2005 19:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja pierwsza miłość zostanie do końca życia w cząstce mojego serca. Dużo razy myślałam , że chciałabym z nim chodzić znów, ale powtórze: "lepiej nie wchodzić w tę samą rzekę 2 razy". To zależy od was jak powinno być. Jesli on chce i ty to myślę, żę powinniście spróbować. spróbuj się do niego zbliżyć i porozmawiać poważnie. Musisz wiedzieć co on o tym myśli.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 08 Paź, 2005 23:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem, że on nie miał nikogo od momentu zerwania ze mną. Jestem przekonana:roll: .Tyle tylko, że ma on trudny charakter.(bardzo)
To dziwne, Rolling Eyes ale myśląc rozsądkiem nie chce z nim być Confused (tak jak powiedziałaś: "lepiej nie wchodzić w tę samą rzekę 2 razy" Idea .) jednak, gdy widzę go o rozsądku zapominam.

Próbowałam go znienawidzić... Evil or Very Mad żeby tylko stłumić uczucie „miłości” Love . Widzę go jako wroga, a serduszko puka mi na jego widok jak oszalałe! To okropne uczucie.

Wyobraźcie sobie, że kochacie wroga.

Numer Gadu-Gadu
2977912
An!oł3k Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 09 Paź, 2005 11:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mój były też trudny charakter Rolling Eyes ale przyznam się , żę byłam z nim drugi raz po 2 miesięcznej przerwie i nic dobrego z tego raczej nie wyszło Neutral
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 10 Paź, 2005 13:23   Re: Stara miłość nie rdzewieje? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Karolina(KINA) napisał/a:

Czy wrócenie do dawnego związku ma sens? Question

jezeli obie osoby tego chca, i ta ktora przyczynila sie do rozstania zaluje tego no to na pewno ma..
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu