| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
czy to normalne..?
Autor Wiadomość
teracoti Płeć:Mężczyzna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 05 Paź, 2005 10:19   czy to normalne..? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mam problem i nie wiem co mam zrobic.. jestem z dziewczyna od roku i czekamy ze wspolzyciem do slubu.. oboje jestesmy bowiem osobami wierzacymi.. ja nie uwazam ze petting jest zlamaniem postanowienia czystosci ale moja dziewczyna jest innego zdania.. kiedy do niego dochodzi ona czesto placze i czuje sie pozniej winna.. ja nie chce by tak bylo ale nie wiem co mam zrobic.. ostatnio sprawa ulegla jeszcze pogorszeniu.. moja dziewczyna wyznala mi bowiem ze czesto kiedy nie dochodzi do pieszczot ona i tak ma orgazm.. twierdzi ze wystarczy ze gdy mocno sie przytulamy jej cialo tak reaguje.. nie wiem co mam o tym myslec.. czy to normalne? bo mam wrazenie ze ja rezygnuje z przyjemnosci by nie powodowac jej wyrzutow sumienia a ona i tak przezywa rozkosz.. zupelnie nie moge sie polapac w tej sytuacji.. nie wiem czy jest z nia cos nie tak i dlaczego tak sie dzieje.. jak mam zalatwic te sprawe?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 05 Paź, 2005 11:29   

jak to niewiele dziewczynom do szczęścia potrzeba...

stary panna cie robi w konia...nie daj sie tak kiwać jak kogucik za kurką, kto wie czy nie opowiada koleżankom o tym że ty nie możesz mimo że ona w najlepsze....

polecam zrobić jej celibat...samemu pojechac jakiś czas na ręcznym a jej nie dotykac wogule az sama nimfomanka nie wytrzyma i pójdzie na całosć, o ile nie skoczy w bok ale to juz zalezy od jej wierności katolickiej w która ja bym nie wierzył na twoim miejscu biggrin

ps ...nie to nie normalne ;D
Powrót do góry
altruista Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 05 Paź, 2005 11:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chcialem napisac cos konstruktywnego, ale sprawa mnie zabila. katolicka mentalnosc...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2090041
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sro 05 Paź, 2005 12:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tsej napisał/a:

ps ...nie to nie normalne ;D

co nie jest normalne tseju?
to ze kobietom wystarczaja tylko jakies przytulanki i buziaczki, zeby bylo milo? bo jesli to wedlug cibie nie jest normalne - to sie mylisz...to jest jak najbardziej normalne Smile moze ty slabo sie przykladales do tego calowania ;P
odnosnie celibatu - to owszem czasem wzmaga hmm pozadanie Wink

a co do reszty sytuacji - nie wypowiem sie z tych samych przyczyn dla ktorych nie wypowiedzial sie altruista
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 05 Paź, 2005 16:19   

nienormalna jest dewocja, choć popularna
Powrót do góry
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sro 05 Paź, 2005 23:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

owszem, owszem...ubolewam.....
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Czw 06 Paź, 2005 07:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie ma co sie podkopywac pod dziewczyna i jakichs glupich sztuczek uzywac. Skoro jestescie tak dorosli i podejmujecie wspolnie tak powazna decyzje jaka jest utrzymanie cnoty do slubu, to badzcie na tyle dorosli, zeby wasz zwiazek nie wygladal jak jakas gowniarska zabawa. Albo jestes z nia i akceptujesz jej warunkie tudziez dochodzicie do jakichs wspolnie, albo Twoje potrzeby wygrywaja i odchodzisz od niej. Musicie porozmawiac o tym i sie zastanowiic nad zlotym srodkiem. A nie jakies celibaty... :/.

Numer Gadu-Gadu
2740642
Nim_Nen
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 10 Paź, 2005 14:33   

Po pierwsze cz ona wie na 100% jak sie objawia orgazm? Bo o takim przypadku tak szczerze nie słyszałam. No po za takimi przypadkami, które ble co doprowadza do orgazmu
Po drugie skoro ma wyrzuty to chyba lepiej poprzestać, bo w końcu nasz kochany KK traktuje wszelakie takie zabawy za grzech więc peeting takze jest za niego uważany.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 10 Paź, 2005 14:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

porozmawiaj z nia, bo jezeli cos robicie to chyba powinniscie oboje tego chciec, a jak ona tak potem reaguje, to chyba nie do konca tego chce..
Powrót do góry
giraffka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Sro 18 Sty, 2006 18:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wg mnie to co najmniej dziwne zeby od mocniejszego przytulenia dostac orgazmu... moze ona po prostu udaje,choc w sumie nei wiem po co?Albo nie bardzo wie jak `objawia sie` orgazm??Chyba powinno dojsc miedzy Wami do szczerej rozmowy.A wracajac do spraw wiary, to powinna zadac sobie tez pytanie czy na codzien nie robi rzeczy ktore okazuja sie byc grzechem?Jesli uzna ze tak, to co za roznica czy jest to petting czy inna rzecz??

...............

*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3213419
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 18 Sty, 2006 18:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

co za roznica czy petting czy tez nie? nawet jezeli ktos grzeszy nie znaczt ze pojdzie z pierszym lepszym do lozka, bo jest jego chlopakiem/dziewczyna. i nawet ci na codzien grzeszacy potrafia z seksem czekac a nie patrzec na to "a wczoraj przeklnelam, przed wczoraj wypilam piwo to co mi tam szkodzi sie puscic"
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 18 Sty, 2006 18:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chyba nie zrozumialas o co mi chodzi.Mowilam, ze petting to nie jest morderstwo, wiec nie jest to zbyt ciezki grzech prawda?Wiem, bo rozmawialam na ten temat z ksiedzem, niejednym.Owszem,jest to grzech ale nie ogromnej rangi.Dlatego nie powinno sie robic z tego takiej tragedii.Zreszta, zawsze powtarzam,ze to Bog `wymyslil` sposob poczecia dzieci,on dal ludziom ciala jakie maja i wszystko to co w nich drzemie, wiec wiedzial co robi.. :>

...............

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3213419
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 18 Sty, 2006 20:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dziwni ci ksieza, dla jednych pocalunek jest grzechem, dla innych petting nie...
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sro 18 Sty, 2006 22:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jezeli to co mowi ksiadz jest dla Ciebie wyznacznikiem to idz sobie strzelic w leb ;] nikt mi nie bedzie mowil co dla mnie jest grzechem ciezszym a co lzejszym- wyznacznikiem tego jest moje wlasne sumienie a wiara i religia nie jest od tego, zeby czlowieka z tym sumieniem klocic.

Numer Gadu-Gadu
2740642
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 19 Sty, 2006 16:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mniej wiecej o to mi chodzi, bo jesli mam byc szczera to dla mnie tez wazniejsze jest moje wlasne sumienie, ale chcialam dac przyklad z zycia Smile

...............

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3213419
Strona 1 z 6 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi