| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
problem naber 1
Autor Wiadomość
grlouli Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 03 Paź, 2005 07:23   problem naber 1 Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bedac w wakacje w ........... zobaczyłam pewnego chlopaka , pozniej okazalo sie ze jest on kolga mojego kolegi. moj kolega dal mi jego nr gg. rozmawialam z nim pare razy zawsze byl mily. pisal teksty w stylu ,,niestety" musze konczyc. jednak on mnie nigdy naprawde nie widzial tylko na zdjeciu które mu wysłałam) problem w tym że przeważnie ja muszę zaczynać rozmowę . on zaczął tylko1 raz . aha noi niewiem jak naklonic tego mojego kolege zeby mnie kiedys z nim zapoznal (oni nie sa z tej miejscowosci co ja, ale mozna spokojnie tam dojechac autobusem)przedtem (w wakacje) kiedy tylko weszlam na gg byl dostepny, teraz go wogole niema !!!! no moze raz byl ok.3minuty pomozcie mi !!!!! z gory wielkie dzieki
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
weraa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 03 Paź, 2005 07:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heh zazwyczaj chłopkai tak mają ze żadko zaczynaja pierwsi rozmowe =/ ale nie wszyscy tacy są Laughing ...A jak mieszkasz niedaleko niego to poproś tego swojego kolegę żeby Cię z nim zapoznał albo zapytaj sie czy moze kiedys przyjedzie do Ciebie i pojdziemy we 3 na pizzę albo gdzieś....A to że go teraz nie ma na gg to pewnie tlyko dlatego bo zaczeła sie szkoła i nie ma czasu żeby wejść na gg.....JA tam zawsez znajdę czas na gg Laughing Razz
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 03 Paź, 2005 16:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dzieki , ale wiesz raczej nie mozna zaliczyc ze mieszka blisko (ok10km dalej) noi przypomnialo mi sie jeszcze takie pytanko radzicie mi dalej zaczynac rozmowy czy czekac jak on wreszcie zacznie , nie chce wyjsc na jakos zaczepialsko i odwazna w stosunku do chlopakow bo tak naprawde taka nie jestem
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 03 Paź, 2005 16:35   

nie udawaj takiej jaka nie jestes..zreszta to troche natretne..
Powrót do góry
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Pon 03 Paź, 2005 17:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pamiętam, ża jak poznałam przez gg jednego chłopaka to miałam takie coś, że nie pisałam do niego pierwsza, bo jakoś głupio mi było na szczęście on do mnie pisał, po kilku miesiącach pozbyłam się tej tak jakby blokady i również zaczęłam do niego pisać, oczywiście raz na jakiś czas, bo nie chcę się narzucać.
To czy będziesz do niego pisać pierwsza, czy raczej czekać na niego zależy od ciebie, ale jeśli tak jak napisałaś on przważnie do ciebie nie pisze to może na razie zrób sobie przerwę. Możliwe, że on nie pisze do ciebie, bo wystaracza mu to, że ty do niego piszesz, a więc jeśli nie będziesz pisać to może sam do ciebie napisze, ale jeśli nie napisze to może po prostu mu się nie chce z tobą rozmawiać. Mam nadzieję, że zrozumiałaś coś z tego, co napisałam Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 03 Paź, 2005 18:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

trzeci temat o tym samym w przeciagu, eeee, trzech dni? :P
badz soba, i nie stresuj sie zbytnio, powiedz sobie ze jak sie nie uda to trudno, to przeciez nie jest koniec swiata.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 04 Paź, 2005 16:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie rozumiem czego ty chceszz? zeby do ciebie przyjezdzal i sie odzywal? on cie nie widzial, nie zna cie, a ty wymagasz zeby on cie od razu kochal, dziewczyno opanuj sie i zostaw biednego chlopaka w spokoju..
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 05 Paź, 2005 13:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja wcale nie chce zeby mnie od razu kochal - chce tylko zeby od czasu do czasu zaczal rozmowe , wszystkim oprócz nasty_girl serdeczne dzieki
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 05 Paź, 2005 13:54   

Wg. mnie nasty miała najwięcej racji...
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 05 Paź, 2005 14:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dobrze ok moze chce za duzo, ale w ktorym momencie napislam ze chce zeby do mnie przyjezdzal bo sobie nie przypominam ?????????
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 05 Paź, 2005 15:11   

Czy ja napisałam, że tak pisałaś?
Stwierdziłam tylko, że nasty ma najwięcej racji, co nie znaczy, że ma 100% racji.

Czytanie ze zrozumieniem. ;>
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 06 Paź, 2005 19:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to pytanie ,, w którym momecie napisalam ze chce zeby do mnie przyjezdzal" kierowalo sie do nasty ale w sumie wszyscy macie racje - nasty przepraszam za to ze tez jej nie podziekowlaam - wiec dziekuje, zdenerwowalo mnie to ,, dziewczyno opanuj sie i zostaw biednego chlopaka w spokoju" bo niby dlaczego on jest biedny
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu